Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sto komplikujete stvari, namestite 3 alarma u default aplikaciji, sa razmakom od par minuta, ako jedan slucajno ugasis umesto snooze, upalice se drugi, treci..

Kome treba tapatalk može ga skinuti besplatno sa getjar marketa. Potrebno je da se ide preko američkog proksija. Od korisnih aplikacija tamo ima i Smart Office, Alarm Clock Xtreme, Beautiful Widgets, Splashtop Remote Desktop, BeWeather Pro itd. Od igrica sam zapamtio Asphalt 6 HD. Naravno sve je besplatno. Osim za tapatalk, američki proksi nije neophodan.
Jedno mozda glupo pitanje ? Koja je poenta ovoga sa proxyem ?
Odnosno zasto je to bolje nego da se skine crackovana aplikacija ?
Ne tvrdim da nije samo pitam.

Poslednja izmena:
Moja pretpostavka da mozda naletis na neku krekovanu koja nije dobro krekovana... Ja sam cak 2 verzije poslednje tapatalka promenio jer su bile lose krekovane ili ne znam sta im je bilo, ali nije radio upload slika kod jedne, a kod druge mi je bio problem fc i kada odgovorim da mi se ne vidi moj post... Sad sa ovom trecom sve radi, zato je i treca sreca :)

Jedno mozda glupo pitanje ? Koja je poenta ovoga sa proxyem ?
Odnosno zasto je to bolje nego da se skine crackovana aplikacija ?
Ne tvrdim da nije samo pitam.
Jel ti to od mene tražiš da koristim piratski softver i kršim zakon?:zgran:

Dobro da se uozbiljim. Koristio sam ja i narodske verzije, ali nekad pucaju i kad izadje nova verzija na marketu stalno ***** da treba da je apdejtujem, a ja to jelte ne mogu jer nije legalna aplikacija. I onda moram opet da skidam novu piratsku verziju i onda oni opet izbace novi apdejt i tako stalno.
Kad skineš aplikaciju sa getjar ona radi sve kao i legalna, svi online servisi koje developer pruža rade, (npr. nemaš nikakvih problema da skineš skinove za beautiful widgets) istina ne možeš da je apdejtuješ sa marketa, ali te ni ne smara da je izašla nova verzija. Ako provališ da se na marketu pojavila nova verzija i hoćeš da je apdejtuješ moraš opet da ideš na getjar da skineš aplikaciju.
edit:
Da dodam i to da kad prebacim aplikaciju nekom drugom ona radi najnormalnije. Znači aplikacije se ponašaju kao da su krekovane, ali su legalne.

Poslednja izmena:

Dobro da se uozbiljim. Koristio sam ja i narodske verzije, ali nekad pucaju i kad izadje nova verzija na marketu stalno ***** da treba da je apdejtujem, a ja to jelte ne mogu jer nije legalna aplikacija. I onda moram opet da skidam novu piratsku verziju i onda oni opet izbace novi apdejt i tako stalno.
Kad skineš aplikaciju sa getjar ona radi sve kao i legalna, svi online servisi koje developer pruža rade, (npr. nemaš nikakvih problema da skineš skinove za beautiful widgets) istina ne možeš da je apdejtuješ sa marketa, ali te ni ne smara da je izašla nova verzija. Ako provališ da se na marketu pojavila nova verzija i hoćeš da je apdejtuješ moraš opet da ideš na getjar da skineš aplikaciju.
edit:
Da dodam i to da kad prebacim aplikaciju nekom drugom ona radi najnormalnije. Znači aplikacije se ponašaju kao da su krekovane, ali su legalne.

question kako koristiti proxy na androidu?

I jedan OT: imam zte blade i dešava mi se da kada kucam više od 3 poruke i handcent i stock messages aplikacija pretvore text poruku u mms!?! Verzija androida je Telenor fab. 2.2

Treba ti aplikacija Proksydroid koja se besplatno skine sa marketa, ali uređaj mora biti rootovan.

Može li malo opširnije objašnjenje kako konfigurisati "Proxydroid" aplikaciju da bi skinuo "Tapatalk" preko "GetJar" sajta? Sve sam pokušavao, ali neće(očigledno ne znam da podesim aplikaciju)?

Edit: Uspeo sam da pristupim preko "Orbot: Tor on Android" aplikacije(dosta jednostavnije podešavanje) i da skinem "Tapatalk.

Poslednja izmena:

edit:
Trazim ?NE ? Kakav zakon ...au

AKo i preko toga ne moze update onda nema razlike... BW moze da se nadje onaj koji radi sa skinovima a i pojavili su se mnogo bolji programi od njega .. A i to je jedna jedini program koji sam delom primetio da se razlikuje apk od placene verzije.
OPet ne tvrdim ali ja benifite od placenih nisam video... A kupio sam nekolicinu aplikacija.

Poslednja izmena:
Ne radi dosta aplikacija tipa mp3 downloader-a. Obicno izbace gresku network error ili slicno.
Zatvaraju servere zbog straha od propisa koji su zatvorili Megauplad .

Treba mi neka dobra numericka tastatura nek mogu da editujem excel dokument. Nemogu ovako na qwerty, prava je gnjavaza...

Neka preporuka?

Hvala na predlozima,moracu da se prebacim na neki drugi,a fino me je sluzio Music Junk do sada.:)

Kako da izvucem sortkat u docku za aplikaciju ali da mu ne dodelim ikonicu vec da umesto ikonice bude text koji je ispisan na custom docku?

Kako da izvucem sortkat u docku za aplikaciju ali da mu ne dodelim ikonicu vec da umesto ikonice bude text koji je ispisan na custom docku?

Trebaju ti ikonice koje izgledaju kao tekst, a mozes da probas i ssLauncher. Sa njim mozes da izvedes nesto slicno.

Sent using Tt.

Imam dock sa textom ( phone, web, sms itd ) samo trebam da ubacim linkove ali da im ne dodelim ikonice. Mogu da napravim transparentni png pa njega da stavim kao ikonicu ali mozda postoji neko elegantnije rešenje.

Ovaj beta tapatalk 2 odlicno radi. Preporuka :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Upravo ga instalirao bruka kako izgleda!

Je l' to samo za ICS ili moze i na GB (konkretno, CM7, ako je to bitno)..?

I ako moze, neki PM ne bi lose dosao... :)

Ako budes bio dobar :p

Boldovane strelice u dnu za napred-nazad ne bi bile naodmet.
Mada mi se svidja font i boja za vreme postovanja na desnoj strani.

Poslednja izmena:
@Djilke
Aj em olvejz gud. :D

@Gizmoid
Sad sam valjda prvi put procitao tvoj potpis - Ahahhahahahahah! :d

Nazad
Vrh Dno