Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni sa standardnom kamerom izoštri sliku ali ako je velika razlika u svetlosti onaj kvadratić samo pocrveni ako nije blizu sredine. Može neko da potvrdi ovo što koristi S2?:)

Ista je situacija i kod mene, dakle, ne radi automatsku promenu ekspozicije kada je velika razlika u svetlosti. Gledao sam malo podesavanja, ali mi se cini da ne postoji mogucnost promene ovoga u standardnoj kameri.

Znači ne mogu da verujem da ne može da se promeni "default alarm sound" na androidu :wall:

Svaki put moram da menjam sound kada pravim alarm. Moram se naviknuti da napravim jedan alarm sa zvukom koji ja hoću i onda samo da menjam vreme alarma...

Onua, na kojem telefonu? Čini mi se da i na gb i sada na ics može. Ali stock.

Meni ide na živce najnoviji Google talk. Čak i kada je otvoren i pišem, on zapisti kada mi stigne nova chat poruka. Pogotovo ide na živce kada slušam muziku.

---
desire

Onua, na kojem telefonu? Čini mi se da i na gb i sada na ics može. Ali stock.

Meni ide na živce najnoviji Google talk. Čak i kada je otvoren i pišem, on zapisti kada mi stigne nova chat poruka. Pogotovo ide na živce kada slušam muziku.

---
desire

SGS2 je u pitanju. GB 2.3.4 stock telenor. Gde je ta opcija da menjam default zvuk za alarm?

Koji novi gtalk? Izašao neki novi za GB ili za ICS?

Ček, ček, ti imaš 2.3.4 koji samsung isporučuje ili onaj koji google isporučuje (stock)?
A mislio sam na gtalk za ics.

@onua
Ja sam sa getjar skinuo Alarm Clock Xtreme. Tamo je bio besplatan i u njemu možeš da podešavaš šta hoćeš.

Google docs je veliko đubre, ne znam što ga ne poprave.
Da li je još nekome kingsoft office poludeo posle poslednjeg updatea? Prikaže mi samo prvu i poslednju stranu word dokumenta, dok su ove u sredini prazne.

nije android app ali posluzice

Real APK Leecher - Download apk from your PC
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539375

Od kad koristim GO Launcher desilo mi se da dialer ne reaguje, kliknem na kontakta i nista se ne desava, ugasim dialer i upalim onda hoce.. Takodje juce su se zamrzli svi Widgeti, sat (minimalistic text) je prikazivao 17:55 i 18:05 jedan preko drugog, Switch Pro se takodje zakucao, pise da je upaljen wifi a ugasio sam ga.. Da li su ovo problemi koje moze da izazove Launcher da znam odmah i da ga batalim dok me nije izneverio u nekom bitnijem trenutku..

^^
Koristim Go Launcher Ex vec osta dugo i nije mi napravio nijedan problem.

Ok.. a da li su to stvari koje launcher moze da izazove ili sam telefon?

I ja otkad koristim go launcher desavaju mi se cudni problemi, slicni tvom. A taman sam namestio kako mi odgovara, pa ne bih da ga batalim :)

Kome treba tapatalk može ga skinuti besplatno sa getjar marketa. Potrebno je da se ide preko američkog proksija. Od korisnih aplikacija tamo ima i Smart Office, Alarm Clock Xtreme, Beautiful Widgets, Splashtop Remote Desktop, BeWeather Pro itd. Od igrica sam zapamtio Asphalt 6 HD. Naravno sve je besplatno. Osim za tapatalk, američki proksi nije neophodan.

Poslednja izmena:
Ali se ne update-uje...

Istina da se aplikacije skinute sa getjar ne apdejtuju automatski, ali kad izadje nova verzija ona opet može da se skine sa getjar. U svakom slučaju ovo je bolja kombinacija nego da se koristi krekovana aplikacija ili u najgorem slučaju nikakva.

I ja otkad koristim go launcher desavaju mi se cudni problemi, slicni tvom. A taman sam namestio kako mi odgovara, pa ne bih da ga batalim :)

Pa da, stvarno je dobar, ali ne zelim takve stvari da mi se dogadjaju na telefonu..

Nazad
Vrh Dno