Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nemam fc :D probajte market enabler, pa onda kliknite na 50% te aplikacije... Sinoc sam bio kod drugarice, ona ima ArcS nerutovan znaci srpski market i njoj je izbacivao isto fc :)

Potvrda za ovo. Udara FC ali sa Market Enabler-om prolazi. Upravo sam kupio Camera ZOOM FX.
I da, nisi nista pogresno protumacio (a ni ja btw :)). Trazio mi je potvrdu tek pre 10-tak minuta da se prebaci na Google Play.

Sa market unlocker-om nema FC + radi kupovina app :) kupio i ja upravo camera zoom FX

Meni je samo trazio da prihvatim google play terms of service, ali mi i dalje svuda pise "market". Mada sam i dalje na GB i vrv imam stariju verziju marketa (dosla sa telefonom), a update mi jos nije nudio.

Kako god novo ime mi je pomalo smesno. Jeste da igre verovatno zauzimaju vecinski deo u prodaji aplikacija, ne znam zasto je Marketu trebala promena imena. Ovako mi deluje neozbiljnije :)

Pa nisu samo aplikacije više, sad ima i knjiga, filmova, muzike... doduše, samo u USA, ali doći će to i kod nas... zato Play...

Meni sve lepo radi, danas sam kupio SoundHound app za 0.49$.

Koristim Market Unlocker (placena verzija)

Poslednja izmena:
Meni posle prihvatanja google play-a, pobrljavilo update-ovanje aplikacija, kliknem na jednu, on otvori trecu, i tako par puta sam probao, nijednom nije otvorio onu koju sam izabrao..

Meni na koju kliknem, tu mi otvori...

Jel koristis ti market enabler?

A da ti nisi jos uvek rutovao tu tvoju djuntu :p

@ djilkosh

Ko ruti uvalim mu kruti :D Izgleda da nisam do kraja prihvatio neke nove uslove, sad jesam i radi normalno..

Jel se nekom desi da telefon totalno odlepi pri update-ovanju Launchera, otvori mi milion aplikacija, sam zove kontakte.. Nebitno koji launcher, ovog puta sa GO.

Haha, pa sa tim tvojim telefonom sve neki čudni problemi, prvo ono sa novim marketom, a sada i ovo :)

Jel se nekom desi da telefon totalno odlepi pri update-ovanju Launchera, otvori mi milion aplikacija, sam zove kontakte.. Nebitno koji launcher, ovog puta sa GO.

Dešava se i meni sa GO Launcherom, kad ti se update-uje, samo stisni Home dugme da ti opet ponudi da štikliraš default launcher i to je to. Ako ideš unazad, svašta izbacuje.

I da ne bude da je do telefona, nije isti :).

'fala :)

Izašao novi update za chrome, dobio sam ga malo pre. Ne donosi ništa spektakularno novo, ispravke par bagova i sada vas pita u čemu hoćete da pustite youtubu link.
Nadam se da će uskoro ubaciti fullscreen mod.

Koristim GO Locker. Da li je u njemu moguće postaviti komande za neki muzički plejer kao što sam imao na stock lock screenu?

Ovo je baš glupo, moram da otključavam pa da onda prebacim, ubrzam pesmu...

Znači, pitanje je, da li GO Locker ima mogućnost prikazivanja muzičkih komandi kada je muzika puštena?

Sto ne probas widgetlocker? Golocker mislim da ne moze ako nema built in na nekoj temi widget za muziku...

Ne može na GoLocker-u... Čak ni PlayerPro, koji ima sopstveni lock screen ne može da ga override-uje :) kao što radi sa sistemskim lock screenom.

Google je povećao maksimalnu veličinu aplikacije koja može da se skine sa marketa na čini mi se 2gb, tako da više neće biti onoga skineš nešto malo, pa posle čekaš da sam program skine još pola gigabajta.
Što se tiče lockera, tu nemam šta da kažem :)

Jedno glupo pitanje-kako se menjaju tastature na ICS-u? Kada sam ima GB samo sam malo drze drzao prst na praznom prostoru gde kucam i on mi je ponudio izbor izmedju nekoliko instaliranih tastatura, medjutim to na ICS-u ne radi

Kada ti je aktivna tastatura spustiš notifikatiuon bar i izabereš tastaturu.

Nazad
Vrh Dno