Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li moze preporuka neke dobre aplikacije za uredjivanje finansija (PINovi kartica, stanje po racunima, ostatak kredita itd), bilo bi odlicno kada bi mogao da se sinhronizuje izmedju vise android uredjaja (tablet-mob) i uredjuje preko kompa (mada to nije presudno)! Moze i paid apps

zna li neko?

Mnogo ti hvala na pomoći. Nažalost, ispada da moram da rutujem telefon - a ako ga rutujem, onda svejedno ne moram da kupujem aplikacije.

Ima li neko uputstvo za rutovanje Galaxy S Plusa?

Mislio sam da znas da treba da rutujes i da ti je rutovan telefon...

Ne razumem ovo :"ako ga rutujem, onda ne moram da kupujem aplikacije"?

Rutovanje potrazi na xda...

Snimanje razgovora na ICS-u....? Aplikacija...?

Hteo bih da na Galaxy S Plus instaliram SPB 3D Shell ili TSF Shell, i to legalno. Međutim, market mi kaže da moj uređaj nije kompatibilan sa tim aplikacijama. Nije đavola, pošto piratski SPB radi savršeno, samo što se isključuje kada uključim 3G. Može li ovo nekako da se zaobiđe? Dakle, hoću da uredno platim za aplikacije i da ih instaliram kao čovek.

Nightfileru, ako ne želiš da rootuješ telefon imaš drugu legalnu varijantu, a to je da ga kupiš preko AndroidPIT prodavnice...tu rade sve zemlje i opušteno možeš da kupiš :) Ja sam tu uzeo svojevremeno Beautiful Widgets...

http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/com.spb.shell3d/SPB-Shell-3D

Da li moze malo pojasnjenje kako radi androidpit? Kako dobijem program kada ga kupim, i dali ce mi se on pojaviti na telefonu i marketu kao i da sam ga tamo kupio? Pretpostavljam da cu dobijati apdejtove za aplikacije koje kupim?

Imaju oni svoju aplikaciju koja se skine na telefon preko koje se instaliraju kupljene aplikacije i updateuju...a što se tiče marketa pojavljuje se kupljena aplikacija na marketu samo ako direktno odeš na nju, nema je u listi instaliranih aplikacija

Jesi li imao kasnije nekih problema kada kupiš tako? I jesu li cene iste?

Nevezano za to, da li neko koristi whatsapp? Zanima me kolika je potrošnja pri tekstualnom dopisivanju?

I jos jedno pitanje. Da li vam u marketu na kompu u my library prikazuje sve aplikacije koje ste ikada instalirali, cak i one koje ste obrisali? I kada odem na neku aplikaciju koju sam obrisao, pise mi da je instalirana. A kada odem preko telefona na market sve bude ok i prikaze mi sta stvarno imam instalirano.

Poslednja izmena:
Cene..pa neke su niže, a neke više..neke iste :) Nije bilo nikakvih problema sa aplikacijom..updateuje se regularno...jedino je smor što na kraju imaš gomilu aplikacija kupljenih na raznim mestima..ali sad sa market unlockerom možeš opušteno da kupiš aplikaciju na marketu, pa za mene nema potrebe za ovim drugim prodavnicama. Jedino ukoliko ne želiš da se zezaš sa rootovanjem tel.

Prikazuje i meni sve aplikacije ikada instalirane...verujem da je to još jedno ****** koje se trenutno dešava sa marketom...stvarno, više, 4 godine kasnije i dalje ne mogu da srede market za sve zemlje i takve gluposti

Video sam tu temu, mozda probam tako. Da li moze telefon da se unrootuje u slucaju da treba da ga nosim (ne daj boze :) ) na servis? I da li mogu oni to da izvale tamo i ne priznaju mi garanciju?
I u kojoj valuti placate tako preko unlockera? CIni mi se da sam procitao da je $?

Poslednja izmena:
Može da sr unrootuje, a cena ti se prikazuje u valuti zemlje čijeg provajdera podesiš, europe, usd, chf...

Vazi, hvala, probacu sledeci vikend verovatno.
Da li ljudi koji koriste chrome za ics imaju problem da se uloguja na fb? Kaze mi da nisam uneo dobre podatke ma koliko god puta ja probao, a znam da su tacni jer nisam ***** i sa istim podacima se ulogujem preko obicnog browsera? A kada mi kaze da nisu tacni podaci, odamah ispod mi ispise kako je bolje da skinem fb aplikaciju. Kao da namerno to rade da bih skinuo to ***** i da bi mogli da mi rovare po telefonu.

Veruj mi telefon ti je vec izrovaren od pocetka, pa do kraja :) a meni isto ne radi chorme na FB, samo se zapuca nesto nece reaguje...

Da li postoji aplikacija kojom se kontrolišu zvukovi na telefonu. Recimo hteo bih da razdvojim ton za e-mail od SMS-a ili ton zvona mi je podešen na ascending, ali to kod Samsunga nije onako lepo postepeno kao kod Nokia nego je samo prvi zvuk nešto tiši, a sledeći je već u punoj snazi, pa bih to malo da prilagodim ako je uopšte moguće.

Stavi GO SMS pa u njemu promeni ton sms-a..

U podešavanjima za sms možeš da izabereš ton.

Na HTC-u nema, bar na mom..

Za panoramu probaj pro capture, meni on pravi najbolje panorame.

Jel neko dobio play shop? Izgleda da se vise ne zove market :)

6d793ad4-8fad-b25b.jpg

6d793ad4-8fb6-a5fc.jpg

Video sam vest, ali još sam na starom. Da nisu dobri ljudi iz googlea omogućili plaćanje iz srbije? :)

Hteo bih da pitam nesto uopsteno za android telefone.
Da li svi imaju isti sistem sto se tice interne memorije? Da li sve aplikacije idu po default-u na internu memoriju?
Pitam jer znam da je manje vise sa svima problem manjak memorije.
Ja imam HTC interesuje me da li je isto i kod Samsunga.

Hvala

Nesto si pogresno protumacio. :)

Nije. Market više ne postoji, sada se zove Play Shop...

I volšebno mi je proradila kupovina, bar preko web-a... Sad kaže da su mi kompatibiline i one aplikacije koje do pre update-a nisu bile...

edit. Lažem, i dalje neće da ih kupi, odbije mi karticu...

We are unable to process your payment and complete this purchase. Please contact Google Checkout support

but then, i to je napredak...

Poslednja izmena:
Vrh Dno