Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaj i PicSay na marketu..pro verzija se plaća 4$ i ima gomilu opcija :)
Hvala, stavio sam narodnu Pro (zbog nemogucnosti placanja) i radi sve sto mi treba ;)

Aviary.
Ovo nije program u pravom smislu reči, više je plugin.
Iz file managera ili galerije sharujes sliku u aviary i tako je editujes. Posle samo sačuvaš iz njega.
Ovo je cak i elegantnija varijanta, probacu, hvala!

Jos ostaje samo da nadjem kako da selektujem vise fajlova za upload/attachment odjednom... :)

Jos jedno samo pitanje, da li moze da se namesti u go launcher ex da se skroluje unazad kao kod launcher pro. Da ne moram npr. 4-5 da skrolujem do poslednjeg home screan-a.

Da, ides na Screen Settings pa stikliraj "screens scroll circularly"

I podesi da pritiskom na home taster uvek vrati na home screen.

a da li moze nekim slucaj kad uklonis indikatore za screen...widget i iskoristi taj prostor?

E? :)

:D go launcher...uklonis screen indicator...i posle toga ostaje prazno mesto gde su bile tackice (ili vec sta odaberes kao stil)
pitam da li to prazno mesto moze da se iskoristi?...da pomerim widget do vrha display-a

Ne moze skroz gore koliko znam, vecina widgeta ni ne dozvoljava da im menjas tu zamisljenu poziciju, Minimalistic Text recimo dozvoljava da promenis vertikalnu orijentaciju widgeta pa mozes da izaberes "top", ali opet ne ode skroz do gore.

Kod lp je to malo bolje odradjeno... Bolje iskoristen prostor

Prilozi

• uploadfromtaptalk1330679823090.png
    uploadfromtaptalk1330679823090.png
    56 KB · Pregleda: 181
  • uploadfromtaptalk1330679847091.png
    uploadfromtaptalk1330679847091.png
    56 KB · Pregleda: 169
I podesi da pritiskom na home taster uvek vrati na home screen.
Gde mu to dodje? Dobro mi je i ovako, bitno mi je da sam namestio skrolovanje. Sta mu dodje ono kad se udje u edit pa zelena boja kucice(jedan od home screan-a). Ako je to to. Onda sam namestio to sto si rekao.

Hvala svima na odgovorima. (***a nema thanks dugme pa moram ovako).

Interesantno ali meni pucaju i ova 3D i prethodna 1.2 verzija, odmah cim krene da se ucitava. :(

Ja sam ga čekao mesec dana od kad sam video tu youtube reklamu, a sad kad je konačno stigao sam se razočarao. Što kaže telep nelogičan je a i nepotreban od kako je ICS launcher-a koji imaju dobro urađene shortcut foldere. Jednostavno nema ništa što bi me nateralo da ga koristim. Jedino što je ultra smooth a to bude zanimljivo 10 minuta i to je to :)

Сад сам га пробао. Заиста је конфузан...

Jel postoji aplikacija koja prilikom poziva mi daje mogucnost da izaberem poruku kojom bih odgovorio ono tioa "na sastanku sam bla bla" pozz i hvala unapred

Mislim da je to droidstats.

Da li neko zna kako moze i da li moze da se koristi phonetic keyboard layout na android telefonu? Konkretno me zanima za HTC desire Z, ali verujem da ako moze bilo koji touch android zasto ne bi mogao desire Z.
Da li postoji program ili nacin da se ruska tastatura koristi kao internacionalna tj da "A" bude gde je "A", "Б" gde je "B", "Д" tamo gde je "D" itd? Nisu u pitanju samo cirilicna slova jer oni imaju karaktere kao sto su "ы,ц,й,щ,э,ъ,ю,ь,я" koji ne spadaju default cirilicu
Default ruska tastatura je potpuno drugacija od bilo koje druge "A" je tamo gde je "F" npr, ne znam iz kog razloga...

Da li neko koristi aplikaciju pronađimi? Deluje dosta korisno i čini mi se da ima više podataka nego gmaps, ali me čudi zašto traži dozvolu da obavlja telefonske pozive bez mog znanja.

Ja je ponekada koristim. Deluje ok, ali pizdim kada god je upalim i vidim onaj port iphone interfejsa.

Hteo bih da na Galaxy S Plus instaliram SPB 3D Shell ili TSF Shell, i to legalno. Međutim, market mi kaže da moj uređaj nije kompatibilan sa tim aplikacijama. Nije đavola, pošto piratski SPB radi savršeno, samo što se isključuje kada uključim 3G. Može li ovo nekako da se zaobiđe? Dakle, hoću da uredno platim za aplikacije i da ih instaliram kao čovek.

Nightlifier, mozes preko marketunlocker-a imas temu ovde na benchu sta i kako da kupis...

Svi vi koji ste na ICS-u dajte neki app za snimanje razgovora mog i sagovornikov, posto ne znam da li ima neki koji radi na ICS-u.

Poslednja izmena:
Preko tapatalka sam, kucaj u search-u.

Nadjoh : http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=263883

Kako kupovati aplikacije na Android Marketu?

Poslednja izmena:
Mnogo ti hvala na pomoći. Nažalost, ispada da moram da rutujem telefon - a ako ga rutujem, onda svejedno ne moram da kupujem aplikacije.

Ima li neko uputstvo za rutovanje Galaxy S Plusa?

Nazad
Vrh Dno