Malo malo mi se desi da mi se ugasi telefon ( prazna baterija) i da mi alarm ne zvoni ... jel ima neko resenje za ovo je ne mogu vise da se pravdam ljudima![]()
Ako imas 7, 8 procenata baterije pre spavanja izdrzace ti do jutra, barem je kod mene tako slucaj, nekad skine samo 2, 3 posto..
I šta onda ujutru da radi pre nego što izađe iz kuće, sa 4-5% baterije, da je ušteka u dupe? Punjač svaku noć je majka mara za smartphone...
Da od skora...google je u stvari promenio API za pristup gmailu iz drugih aplikacija..u suštini u gomili notification aplikacija na marketu možeš da pročitaš da ne rade za gmail zbog togaSalis seTo od skoro nesto? jer sam vidjao po klipovima nekim broj neprocitanih mejlova pored ikonice..
1. Preporuka za neki dobar photo editor, po mogucstvu free?
Znaci da ima barem crop, resize, poneki efekat...
Ova fabricka android galerija ima samo crop i rotate, nisam ni znao do sad dok nisam probao da editujem neku sliku
2. Preporuka za neki file pretrazivac ili nesto slicno, gde iz browsera/maila mogu da selektujem vise fajlova odjednom za upload? Npr ocu da okacim nekoliko slika odjednom na postimage, ali ne mogu ni preko ES file explorer-a ni preko galerije da selektujem vise slika pa da potvrdim unos... Mogu da selektujem, ali ne i da potvrdim unos vise fajlova/slika.
Takodje za gmail, dal sam ja glup ili ne umem da selektujem vise attachmenta odjednom... A veoma je zamorno kad ocu nekome odjednom 10tak fajlova da posaljem, pa moram svaki posebno da dodajem...
Add the capability to obtain meteorological information to your android device!
The Weather Sensor allows to use any android device to determine the current weather. Only built-in sensors are used. Access the latest weather information without using your data connection or GPS!
*Note that the Weather Sensor is a mainly satirical application. If you lack humor or common sense, please do not download or use the Weather Sensor.
Weather Sensor LITE contains advertisements. If you prefer Weather Sensor PRO, which does not contain advertisements and does not need the permission to access the internet, check
amaterska meteorološka stanicaA sta je onda ovo?
Pa ima par telefona,a mislim da ima i moj, nalazi se neko cudo pored slusalice za razgovor , nalaze mi se neka 3 kruzica (da tako opisem).
Izvini sto sam te zbunioDjilkosh_Ns
Jos ja gledam kakvi crni senzori za vreme na telefonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari