Ima li neka dobra aplikacija koja pretvara glas u text?
Aaaa, smart keyboard pro mi ne radi na ICS.![]()
Kako da u TB bekapujem samo programe koje sam instalirao. Da li postoji mogucnost da se sacuva raspored ikona na "desktopovima" i da sve to kasnije vrati ?.
Može li neki savet, šta unapređivati? Ja sam na lvl32, i sad igram svaki niov po 10-20 puta kako bih skupio pare za upgrade, i tek onda prešao nivo... trenutno imam: strenght 6, agility 5, power shoot i fatal bow 3; i Hurrican lvl1 bow... štekam pare da otključam Multiple Arrows.Haha! Defender je lak do 250 nivoa,posle nastaje frka...
Aaaa, smart keyboard pro mi ne radi na ICS.![]()
Može li neki savet, šta unapređivati? Ja sam na lvl32, i sad igram svaki niov po 10-20 puta kako bih skupio pare za upgrade, i tek onda prešao nivo... trenutno imam: strenght 6, agility 5, power shoot i fatal bow 3; i Hurrican lvl1 bow... štekam pare da otključam Multiple Arrows.
Ljudi, evo vam moj rečnik iz smart keyboard pro. Nema mnogo reči, oko 1900, jer ga koristim uz hrvatski rečnik sa marketa.
Ja nisam ni znao da moze da se kupuje nesto pa se borim sa 11-im jos uvek![]()
Može li neki savet, šta unapređivati? Ja sam na lvl32, i sad igram svaki niov po 10-20 puta kako bih skupio pare za upgrade, i tek onda prešao nivo... trenutno imam: strenght 6, agility 5, power shoot i fatal bow 3; i Hurrican lvl1 bow... štekam pare da otključam Multiple Arrows.
Budzi samo strenght i agility za pocetak.
Kasnije ce ti biti jasnije sta treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari