Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala svoj trojici, radi bez problema i internet i Wolfram :)

google voice. A uskoro bi trebalo da i dragon voice, ili kako se zove izbaci aplikaciju.

@zost & sasa ako kojim slucajem nabasate na neki pref koji moze da se igra,racunajte na mene :)
Da ne bude kako "uvek fali treci" ;)

jel zna neko, jel postoji kontakt vidzet u kome mogu da se slazu kontakti po sopstvenom izboru (redosled) a ne po abecednom kako slazu svi koje sam probao. u sense-u moze ali nemam htc.
hvala

Kako ne radi, evo kucam sa nje?

Mozda imas neku stariju verziju koja ne podrzava ICS?

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Evo, proradila je. Nije htela sinoć i jutros. I tman kada sam hteo da pišem developeru, proradila je.

Meni nije radila, a nije ni proradila na ICS-u. Najveci razlog zasto je vracen MIUI

Sta koristite za ciscenje cach fajlova sa kartice? Gledam danas imam par foldera sa tipa 1000 fajlova velicine 40-50 mega.

Sent using Tt.

5 giga keša imaš?

To mora da ti neka aplikacija puni. Koristim Androide već nekoliko godina i tako nešto nisam primetio, niti sam ikad imao potrebu da čistim. Slobodno ih obriši iz nekog managera, ili zabodi telefon u USB i sa kompa obriši sve.

Pogresno se izrazih, folderi imaju po 40-50 mega. Brisem ih rucno, al bilo bi idealno nesto kao ccleaner za windows.

Sent using Tt.

Kako da u TB bekapujem samo programe koje sam instalirao. Da li postoji mogucnost da se sacuva raspored ikona na "desktopovima" i da sve to kasnije vrati ?.

Kako da u TB bekapujem samo programe koje sam instalirao. Da li postoji mogucnost da se sacuva raspored ikona na "desktopovima" i da sve to kasnije vrati ?.

Pa ide batch i backup newer programs tako nesto, mada ima da stikliras koje hoces... a ovo za raspored jedino ako ti launcher ima backup and restore...

Obicno u launcheru imas opciju za backup desktopa. Za tb kad ides na backup imas user data, to su app koje si instalirao.

Edit: Prestize me covek. :)

Sent using Tt.

^Ne valja ti tastatura :p

Haha! Defender je lak do 250 nivoa,posle nastaje frka...
Može li neki savet, šta unapređivati? Ja sam na lvl32, i sad igram svaki niov po 10-20 puta kako bih skupio pare za upgrade, i tek onda prešao nivo... trenutno imam: strenght 6, agility 5, power shoot i fatal bow 3; i Hurrican lvl1 bow... štekam pare da otključam Multiple Arrows.

Može li neki savet, šta unapređivati? Ja sam na lvl32, i sad igram svaki niov po 10-20 puta kako bih skupio pare za upgrade, i tek onda prešao nivo... trenutno imam: strenght 6, agility 5, power shoot i fatal bow 3; i Hurrican lvl1 bow... štekam pare da otključam Multiple Arrows.

Ja nisam ni znao da moze da se kupuje nesto pa se borim sa 11-im jos uvek :)

Ma salim se znam da si tamo pricao da ti se igra :) napravi aplikaciju :)

Proba li neko Dead Space...stvarno je odlično odrađena igra :)

Budzi samo strenght i agility za pocetak.
Kasnije ce ti biti jasnije sta treba.

Pretpostavljam da je već bilo reči o tome ali ja ne uspevam da nađem. S obzirom na ova silna zaokruživanja minuta prilikom razgovora treba mi nešto da mi bipne recimo 10 sekundi pre svakog punog minuta. Vidim na marketu razne tajmere, ima li neki da mi se preporuči?

Vrh Dno