Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^Tetra igra je Defender, a ne znam koliko je zahtevna, ne znam kako bi na manjem ekranu igrao, malo bi bilo zeznuto...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pretpostavljam da je već bilo reči o tome ali ja ne uspevam da nađem. S obzirom na ova silna zaokruživanja minuta prilikom razgovora treba mi nešto da mi bipne recimo 10 sekundi pre svakog punog minuta. Vidim na marketu razne tajmere, ima li neki da mi se preporuči?

Ne postoji i nije moguće napraviti takav program, provereno. Android kao podatak daje samo vreme od započetog poziva, od klika na call ili slično a ne od uspostavljanja veze.

Sale jel ti to pricas sam sa sobom? :p

@Tetsuo
Jel treba fajlu da se menja ime ili samo da se kopira u pomenuti folder?
I treba da se ukljuci hrvatski jezik da bi radilo?

Poslednja izmena:
Stari market + Market Enabler i sve radi. Upravo sam kupio Dead Space.

Ili zamrznuo ili obrisao :)

Ne.. obrisao sam ga iz titaniuma. Posto koristim lcd hack, novi market se ne prikazuje kako treba (tj.. neki od novih marketa) i filtrira mi mnogo app zbod lcd hacka. Zato mi je prva stvar kad sredjujem telefon da sredim market pa onda sve ostalo :)

Pitanje za sve.. market prepoznaje po provider id codeu iz koje ste regije i na osnovu toga filtrira sadrzaj. Market Enabler menja id code i na taj nacin "prevari" maarket. Kako je ovo reseno kod Android tableta koji nemaju SIM niti provajdera? Hteo bih da kupim asus prime ali posto je nemoguce rootovati (bar za sada), zanima me da li mi treba Market Enabler?

edit: dead space nece da radi sa ps3 sixaxis na sgs2 :(

To bi morao da proveris ili ako neko ima, pa moze da ti kaze... Ne znam da li na osnovu mreze wifi-a koji te locira da si u Srbiji, propoznaje i generise ti ID kod za Srbiju :)

To bi morao da proveris ili ako neko ima, pa moze da ti kaze... Ne znam da li na osnovu mreze wifi-a koji te locira da si u Srbiji, propoznaje i generise ti ID kod za Srbiju :)

Ни преко компа не види paid app на маркету а користићеш исту мрежу (ако је то уопште упоредиво )

Ne.. obrisao sam ga iz titaniuma. Posto koristim lcd hack, novi market se ne prikazuje kako treba (tj.. neki od novih marketa) i filtrira mi mnogo app zbod lcd hacka. Zato mi je prva stvar kad sredjujem telefon da sredim market pa onda sve ostalo :)

Pitanje za sve.. market prepoznaje po provider id codeu iz koje ste regije i na osnovu toga filtrira sadrzaj. Market Enabler menja id code i na taj nacin "prevari" maarket. Kako je ovo reseno kod Android tableta koji nemaju SIM niti provajdera? Hteo bih da kupim asus prime ali posto je nemoguce rootovati (bar za sada), zanima me da li mi treba Market Enabler?

edit: dead space nece da radi sa ps3 sixaxis na sgs2 :(

Koliko sam ja čitao sa novim marketom te lociraju preko IP adrese i ne možeš im ništa..ne znam zašto neće da mi radi ni preko proxy servera..mnogo su jaki :p :d
Sixaxis kontroler i SGS 2...ovo sad tek vidim :p :D Pa igraj bez toga...

Koja je, po vašem iskustvu, najtačnija aplikacija za praćenje potrošnje data saobraćaja?

ima li neka mulityplater igrica zarazna ?:)

Kazite mi neku aplikaciju za 2.3.3 koja ima black i white liste za pozive i sms, da se ne vidi u task menadzeru i da ne prikazuje na ekranu notifikacije odbijenih poziva i poruka, znaci full hide. Na symbianu je bila jedna fenomenalna, SymbianOn call&sms filtar, pa bi mi trebalo nesto slicno i za android. Hvala unapred!

Kakva su vasa iskustva sa uTorrent Remote-om, jel mozete da dodajete nove torrente preko telefona?

Instalirao aplikaciju, ali ne uspevam da dodam novi torrent direktno iz telefona. Slao developerima mail, vec 2 dana nema odgovora, pa cu da pitam ovde, jel vi uspevate?

Da opisem sta radim. Skinem torrent fajl pomocu browsera ili opere mobile, nebitno. Sacuvam torrent fajl u folderu sd/Torrents Files/files. Udjem u uTorrent, ulogujem se normalno, odem na stavku Local files. Tu vidim fajl, medjutim kad odem na "play" dugme, nista se ne desi. Na sekund mi ispise "adding torrent, please wait", i dok to ispisuje isto tako na kratko u status baru umesto "Local files" pise "uTorrent Remote". Medjutim kad odem u listu torrenta, nema nigde torrenta, niti ga na kompu vidim kao dodatog... Znaci ni pod downloading/queued, nista.

Pokusao sam i sa onim add URL/feed medjutim posto koristim privatne trackere to mi ne znaci nista, ne mogu tako da dodam torrent.

Android 2.3.4, SE Xperia Pro, ako je bitno uopste.

Da li postoji neki program koji bi ocistio sdcard od foldera i fajlova koji vise nisu u upotrebi? Dosta programa, a pogotovo igara downloaduje dodatne fajlove na sd card i prilikom brisanja aplikacije, fajlovi ostaju na kartici pa mora da se rucno brise....

Ko je trazio Preferans? Zavrsvam ga za 2-3 dana :) Nadam se da ce vam se svideti... Jos kad bih mogao da ga nateram da radi u MP modu preko net-a... UF

Dead Space besplatan na Samsung Appsu, kao i Modern Combat 2 i jos neke igre...tapatalk updateovan sa Samsung Appsa :)

@Tetsuo
Transdroid mi se ne svidja zbog toga sto ne postoji web nalog vec se unosi IP adresa. A nemam staticku.
Plus ne mogu nesto da nateram Web UI u uTorrentu da radi.

Nazad
Vrh Dno