nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Nije widget. Lik je sam ubacio svoju verziju ikone za bateriju u framework-res.apk umesto stock ikone.@Canis Lupus
Koja je ovo ikonica/widget za bateriju?
Widgetsoid
Widgetsoid
Ha-ha, cega se ti setiNe valja nista
Well done boy. I saw your great potential last year and then I realize that you'll be great developer
Sent from my Galaxy S 2![]()
menjaj verziju titaniuma...sto rece djilkos...neke narodne verzije ne rade bas najbolje...kod mene je 4.7.0 ...za sad nisam imao problemaImam problem sa Titanium Backup Pro.Imam samsung galaxy y i uradio sam bekap browser-a i music player-a, onih sto idu uz telefon i nakon toga ih aninstalirao.Sada ne mogu da ih vratim...kad idem na bach u nastavku nema nigde da se biraju ta dva programa za restore,a onde u glavnom meniju kad ih nadjem i kliknem na restore traje u nedogled i nista se ne desava.Zna li neko resenje ili neki drugi nacin da vratim ovo dvoje na fon?
Kazite mi neku aplikaciju za 2.3.3 koja ima black i white liste za pozive i sms, da se ne vidi u task menadzeru i da ne prikazuje na ekranu notifikacije odbijenih poziva i poruka, znaci full hide. Na symbianu je bila jedna fenomenalna, SymbianOn call&sms filtar, pa bi mi trebalo nesto slicno i za android. Hvala unapred!
Previse komplikovano za mene...imam 4.7.5 verziju i nece.A sto sam brisao?Eeeeeeeeeeeeee,kad sam budala...al' nema veze nije strasno imam druge alternative za to.Sreca pa nisam nesto drugo brisaoNadji ROM gde ima browser i music i pushuj ih system/app, naravno i permission moras da namestis, restart telefona i to je to... Inace pitanje za tebe, sto si ih uopste brisao?
Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination
nije rutovan, tj. nisam ništa radio sa njim, a neću apdejt za te 3 aplikacije.Da li je root- ovan tel?
Nećeš update samo za te tri aplikacije, ili to važi i za sve ostale aplikacije?
nije rutovan, tj. nisam ništa radio sa njim, a neću apdejt za te 3 aplikacije.
Možeš da uradiš freeze sa titanium backup-om, ali ti onda treba root
hoćeš reći da ne postoji način da to uradim nekim normalnim putem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari