Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vidis, i ovo je interesantno :)
Hvala, probacu sutra ili nocas, kad stignem.

Ako mislis na ono kada spustis statusbar, pa imas poredjane one sve opcije, to je mod... Pogledaj na xda, da li ima za tvoj telefon ili da li mozes da ubacis nekako sa nekog drugog telefona na tvoj...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Prilozi

• SC20120126-222856.png
    SC20120126-222856.png
    97.3 KB · Pregleda: 102
  • SC20120126-222926.png
    SC20120126-222926.png
    75.4 KB · Pregleda: 97
  • SC20120126-222953.png
    SC20120126-222953.png
    70.4 KB · Pregleda: 93
  • SC20120126-223002.png
    SC20120126-223002.png
    97.7 KB · Pregleda: 98
  • SC20120126-223108.png
    SC20120126-223108.png
    116.1 KB · Pregleda: 90
Ne valja nista :p

Well done boy. I saw your great potential last year and then I realize that you'll be great developer :)

Imam problem sa Titanium Backup Pro.Imam samsung galaxy y i uradio sam bekap browser-a i music player-a, onih sto idu uz telefon i nakon toga ih aninstalirao.Sada ne mogu da ih vratim...kad idem na bach u nastavku nema nigde da se biraju ta dva programa za restore,a onde u glavnom meniju kad ih nadjem i kliknem na restore traje u nedogled i nista se ne desava.Zna li neko resenje ili neki drugi nacin da vratim ovo dvoje na fon?

Nadji ROM gde ima browser i music i pushuj ih system/app, naravno i permission moras da namestis, restart telefona i to je to... Inace pitanje za tebe, sto si ih uopste brisao?

Kazite mi neku aplikaciju za 2.3.3 koja ima black i white liste za pozive i sms, da se ne vidi u task menadzeru i da ne prikazuje na ekranu notifikacije odbijenih poziva i poruka, znaci full hide. Na symbianu je bila jedna fenomenalna, SymbianOn call&sms filtar, pa bi mi trebalo nesto slicno i za android. Hvala unapred!

Imam problem sa Titanium Backup Pro.Imam samsung galaxy y i uradio sam bekap browser-a i music player-a, onih sto idu uz telefon i nakon toga ih aninstalirao.Sada ne mogu da ih vratim...kad idem na bach u nastavku nema nigde da se biraju ta dva programa za restore,a onde u glavnom meniju kad ih nadjem i kliknem na restore traje u nedogled i nista se ne desava.Zna li neko resenje ili neki drugi nacin da vratim ovo dvoje na fon?
menjaj verziju titaniuma...sto rece djilkos...neke narodne verzije ne rade bas najbolje...kod mene je 4.7.0 ...za sad nisam imao problema
sa prethodnom verzijom sam imao problem da uradim backup od swiftx key...isto tako u nedogled islo pa morao da ubijam sa task killer-om

Kazite mi neku aplikaciju za 2.3.3 koja ima black i white liste za pozive i sms, da se ne vidi u task menadzeru i da ne prikazuje na ekranu notifikacije odbijenih poziva i poruka, znaci full hide. Na symbianu je bila jedna fenomenalna, SymbianOn call&sms filtar, pa bi mi trebalo nesto slicno i za android. Hvala unapred!

Ja koristim Mr.Number,meni radi pos'o

Nadji ROM gde ima browser i music i pushuj ih system/app, naravno i permission moras da namestis, restart telefona i to je to... Inace pitanje za tebe, sto si ih uopste brisao?

Previse komplikovano za mene...imam 4.7.5 verziju i nece.A sto sam brisao?Eeeeeeeeeeeeee,kad sam budala...al' nema veze nije strasno imam druge alternative za to.Sreca pa nisam nesto drugo brisao

Ljudi, imam jedno pitanje. Nervira me što mi se stalno apdejtuje gugl maps, gmail i gugl search. Ima li šanse da ugasim to? Nije uključen automatic update, nego me jednostavno pita, da li hoću to da uradim, ali ja neću da mi se ti programi apdejtuju, jer mi ne trebaju. Hvala lepo, nadam se da ste me razumeli? :) Jednostavno, ako mogu da ih obrišem, biće još bolje.

Da li je root- ovan tel?
Nećeš update samo za te tri aplikacije, ili to važi i za sve ostale aplikacije?

@j sasa

ne znam koliko je pamtrno sto si pomenuo benchmark forum...
inace, hvala veliko za pref. trazio i trazio, ali nigde nisam nasao ;)

Pa odštikliraj u podešavanjima Market-a "Notifications" i "Auto-update apps", pa te neće smarati, jedino što će ti kad odeš u My Apps stajati da treba update. Da ih obrišeš, ne možeš bez root-a.

hoćeš reći da ne postoji način da to uradim nekim normalnim putem?

Naravno da ne, jer to što ti hoćeš nije normalno. Zašto bi tebi neko pružao podršku, a ti koristiš prevaziđen softver. A i Google search se updateovao jednom u zadnjih 18 meseci. Ovi ostali jesu češće.
Jedino možeš, kao što su ti rekli da isključiš automatski update za te aplikacije koje ne želiš (ručno za svaku).

---
desire

Treba mi neki dobar 3G widget za iskljucivanje i ukljucivanje istog sa main ekrana...

Beautiful widgets ima to, samo ne znam koliko radi :D
tj. meni radi, caletu na SG Note ne radi (uvek)...

Nazad
Vrh Dno