Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

9ql3xh.png

Koji je ovo launcher? Viđam ga non stop po ss-ovima na marketu...

ADW launcher cini mi se da izgleda slicno.

To i jeste ADW :)

ko god da je spomenuo onog Defendera, jaooo... :D Umalo nisam bacio telefon sad...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Kakvi ste vi pro igraci, ja ne mogu da se maknem od 24-25 :D kako li drljate po ekranu, pitam se ja :)

Jel postoji tablic na marketu?

Ima Tablic.

Ljudi, evo vam moj rečnik iz smart keyboard pro. Nema mnogo reči, oko 1900, jer ga koristim uz hrvatski rečnik sa marketa.

Prilozi

• userdic2.zip
    8.1 KB · Pregleda: 25
Mislim da street fighter hd može preko bluetootha. Takođe i emulator za segu.

@Lebowski: Hvala puno, nadajmo da ce uskoro biti i srpskog recnika za SKP...

Inace, da li neko koristi SKP na ICS-u? Meni je neupotrebljiva, zakucava, ne podrzava multitouch (iako je ukljucena opcija), brljavi... Koristio sam Virtuous Quattro ROM (HTC Incredible S), i zbog tastature sam se vratio na MIUI, jednostavno ne mogu da se naviknem ni na jednu drugu.

@zhile: Pa bilo je to pitanje (i odgovor) na prosloj strani...

Kada se iz recovery-ja odradi backup, da li se bekapuje bas sve 100% (sms, programi.....), nesto kao norton ghost ? Nazalost, hteo bi da isprobam novi rom (zbog bagovitog vodeo snimanja), pa ako mi se ne svidi da lako mogu da vratim kao sto je bilo (restore).

@NovemberWhisky to je nesto drugo, meni treba program kojim cu direktno mojim fonom da se povezem na wi-fi I na isti skinem torrent. Ja vec imam jedan ali nisam nesto zadovoljan pa me interesuje sta vi koristite?

Sent from my ST15i using Tapatalk

Sve, 100%, bez brige mozes da fleshkas :)

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

^ Promeni APN u gprsinternet umesto gprswap i sve ce da radi savrseno...
Ako promenim ime APNa iz gprswap u gprsinternet onda mi ne funkcioniše internet nikako. Kad vratim na gprswap (samo ime, ništa podešavanja ne diram) sve proradi normalno.

Jesu podešavanja za gprsinternet drugačija, i ako jesu, izbaci ih molim te.

Hvala mnogo.

Ne treba ti proxy i portove da unosis i ostalo. Samo apn gprsinternet , username mts, pass 064, pa probaj. Najbolje novu konekciju da napravis a ne da tu istu editujes.

TT

Poslednja izmena:
^Napravi novi access point, nazovi ga kako hoces, samo stavi APN da bude gprsinternet. Nista drugo ne diraj, trebalo bi da radi.

edit: Sve ti je lepo rekao seizmos. Cak ne mora usename i password, ja uvek pravim bez toga

Poslednja izmena:
Obriši proxy i port

Vrh Dno