Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Izgleda da je bug u marketu, pa ne prikazuje...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Poslednja izmena:
Izgleda da je bug u marketu, pa ne prikazuje...

Није баг, него изгледа мисле да је Србија у Африци. Маркет енаблер решава проблем за рутоване телефоне. Не могу да верујем да нас тако третирају, па јел им наше паре смрде!?

Da ponovim i ovde, mogu da nadjem po imenu plaćene aplikacije ali mi je nestala kategorija top paid.

Da ponovim i ovde, mogu da nadjem po imenu plaćene aplikacije ali mi je nestala kategorija top paid.

Код мене уопште нема плаћених апп. Нема ни top paid, не могу ни да нађем преко search ниједну плаћену апп. Када маркет енаблером променим (ставим Аустрију ) све се појави (у еврима ). Раније без тога било у $.

Poslednja izmena:
Imam i ja taj problem od prekjuče...nešto ponovo testiraju izgleda. A niko mi ne odgovori, jel vi koji koristite market enabler, uspevate da kupite aplikacije tako ili ne..pošto meni ne uspeva. Ili mu je funkcija samo da prikaže sve aplikacije koje su zabranjene za region u kom je telefon..?

Sto se tice messengera, probaj palringo. Meni licno je mnogo bolji od im+, trebas samo da napravis dz nalog na sajtu.

Meni prolazi kupovina bez problema, kupio sam voodoo sound i preuzeo bez problema aplikacije koje sam ranije kupovao..bez enablera..

Jel možeš sad da vidiš plaćene aplikacije? I kada si poslednji put kupio aplikaciju, danas, pre nekoliko dana?

Pošaljem ja guglu mejl da mi u Srbiji ne radi kupovina preko marketa, a da sam uspešno kupio dodatni prostor za pikasu. I dobijem sledeći odgovor:

Hello Nemanja,

Thank you so much for your patience while our team was investigating the issue about accessing paid apps in your country, Serbia. A new fix has been rolled out that should allow you to purchase, download and install paid apps now. Please feel free to purchase apps in Android Market and let me know if you are successful.

Hope to hear good news from you soon,

Meg The Android Market Team

I radilo to veče i već sutradan prestalo sa radom :(
Ali pozitivno je to što su mi uopšte odgovorili i što rade na rešavanju problema. Treba svi da im šaljete i da ih smarate :)

Palpatine, zaj*bo si stvar. Meni sve super radilo do prekjuče, a od tog tvog maila, mi ništa ne radi...čak mi se ne pojavljuje ni ime mobilnog operatera u podešavanjima kada se ulogujem na market sa računara.

Poslednja izmena:
Ja se sad dopisujem sa njihovom tehničkom podrškom ali slaba vajda.. Dobijam samo neke glupe generičke odgovore od neke Rebeke.. Pogledajte je li vam se izgubilo ime operatera kada se ulogujete na Market sa računara.. Kada nema toga, nema ni plaćenih aplikacija..

Opet ja sa MSNom. IM+ mi radio ok 2 dana a sada mi istu poruku pokazuje 5-6 puta (ista situacija i na tattoo i na desire s)
Messenger talkdroid free (ili kako vec) cim se ekran ugasi on se diskonektuje. Sve sam opcije pregledao i sta god da stavim isto se desava cim se ekran ugasi talkdroid se diskonektuje. (takodje ista situacija i kada je tatto u pitanju i kada je desire s)

Ostao mi je jos trilian da probam....

Vrv sam dosadan ali probaj messenger with you, od kako sam ga instalirao (ima mesec ipo) nisam imao nijedan FC. Mozda tad kad si ga ti probao je imao neki bug. ;)

Cao ljudi, imam jedan problemcic. Na telefonu kada sam ga kupio dobio sam i neke aplikacije koje mi stvarno ne trebaju. Uklonim ih normalno, medjutim kada ugasim telefon i posle kada ga upalim one se opet instaliraju same. Ne znam na koju foru.

Da li postoji resenje za ovo?

Omorika, rutuj telefon, skini titanium backup i ukloni ih sa njim...

Sa cime da uradim back up telefona a da to nije Titanium?
On trazi root a ja na desire s nemam root

Mislim da ćeš teško da nadješ alternativu... Jednostavno je, da bi iskopirao aplikaciju moraš tj program mora da pristupi sistemskoj particiji za koju ti treba root access.

Moze root explorerom, ali opet treba root, sta god da hteo da brises iz sistema, trebace ti root...

Jel zna neko kako da povratim neku aplikaciju backup-ovanu sa root uninstalerom?
Nije da mi treba, vise informativno pitam kad mi zatreba. Da li mi treba root uninstaler pro ili mogu sa necim drugim? (titanim backup pro?) Napise mi da je backup-ovao na sd kartici, ali ne vidim opciju da povratim.

A sto ne koristis AppMonsterPro. Svaki program koji instaliras bilo sa marketa ili iz telefona, sa ovim programom dobija kopiju na lokaciji koju sam odredis. Tako da nemas sta da brines oko toga.

Pa pokusacu i sa njim, problem je sto sam vec backup-ovao sa root uninstalerom, sad ne znam kako da vratim to sto sam backup-ovao :) Tj ne vidim nigde opciju.

Pa opcija Reset, odma' pored Backup bi trebala da vrši tu funkciju... valjda.

Jok, kad pritisnem reset samo mi napise: Root Uninstaler has been granted Superuser permissions
U listi mi ga i dalje prikazuje kao obrisanog, a kad idem na backup ili uninstall napise da nije nasao trazeni .apk file, sto znaci da ga nije ni vratio u telefon.

Meni za bekap i restore aplikacija najbolje služi titanium backup, još ni jednom nisam imao problem.

@dule0911
Na memorijskoj kartici u folderu RootUninstaller imas dva foldera backup i auto backup. Nadji aplikaciju tamo i ponovo je instaliraj.

Nasao, probao da pokrenem instalaciju, to je to :)
Nisam instalirao jer mi ne treba za sada, ali cisto da znam kako kad mi zatreba. Hvala!

Jel koristi neko Wolfram | Alpha ? Stalno dobijam "Timed out" grešku šta god da unesem. Drugaru koji sedi pored mene radi savršeno. Ako se ja konektujem preko njega (on bude HTC hotspot) onda i ja mogu da koristim. U MTS mreži sam, on je Telenor.

^ Promeni APN u gprsinternet umesto gprswap i sve ce da radi savrseno...

Treba mi apliakcija preko koje mogu da upravljam torentom na mom kompu a da nisam nakacen na isti wieless. Ako je ikako moguce i i nekako skinem torrent sa odredjenog sajta i stavim ga da se skida...

Vrh Dno