Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Razmišljam da kupim SPB 3D Shell launcher, pa me zanima nekoliko stvari - pošto nikada nisam kupovao aplikacije: 1) Da li su svi budući apdejtovi besplatni, ili se svaki apdejt zasebno plaća? 2) Da li app važi samo za jedan uređaj, ili mogu da ga instaliram na svim svojim androidima? (U mom slučaju, telefonu i tabletu.) 3) Koja je kartica najbolja za kupovinu aplikacija sa marketa?

Unapred mnogo hvala.

1. Besplatni su
2. Možeš da instaliraš istu aplikaciju na više uređaja ako su vezani za isti Google nalog preko koga je aplikacija kupljena
3. Ma bilo koja sa kojom je moguće plaćanje preko interneta...

Placa se samo jednom, update je besplatan.
Vazi za sve uredjaje na kojima je tvoj gmail nalog.
Ne znam da li ima razlike medju karticama.

Edit: pretece me nvukelic.

Sad ja imam pitanje. Uvek mi je widgetlocker radio bez problema, al sad od pre neki dan kad ssm ga ponovo instalirao imam uzasavajuc problem. Kad god restartujem telefon WL mi umesto mininalistic text widgeta ispise: tap to restore widget. Da li neko zna u kom grmu lezi zec?

Poslednja izmena:
E imao sam i ja taj problem sa samim minimalistic text widgetom na glavnom ekranu...tako da je verovatno nesto do njega..kao da se zaglupi s vremena na vreme

Poludeo sam! Jel postoji neki locker koji je slican widgetlocker-u?? Mislim na mogucnost dodavanja widget-a?

Trebao bi mi neki lockscreen koji ima i opciju gasenja zvuka jednim slide-om, kao sto je recimo na Motoblur-u slucaj, i kao sto bese na mom starom Optimus One-u... :) Nedostaje mi ta opcija na 2X, a verujem da ovde ima neko ko ce mi olaksati pretragu marketa... :)

Hvala unapred!

To moze widgetlocker ako se be varam. Ako neces da placas, malo proguglaj;)

Naravno da necu da placam... :D

Guglacu, naravno, ali prihvatam i savete dobrih, iskusnijih ljudi... :)

Had istina je :) odradili su je vrhunski :)

a ovo tap to widget se meni desavalo samo kada sam instalirao novi rom, pa restorujem WL i onda mi se pojavi za minimalistic text i za missedIT... kasnije samo opet podesim i vozi :)

Da li postoji neka jednostavna aplikacija nalik GPS statusu, koja ima opciju da sacuva koordinate i visinu? Moze i komplikovanija :D

HDR Camera+ na popustu za 0.99$ i Droid Stats je moguce kupiti od danas i na Bosnu i na Srbiju..razgovarao sam sa developerom :)

Koji market enabler koristite za novi market (3.4.4)?

Po meni ubedljivo najbolji PowerAMP.

koji mp3 plejer je dobar i da ima podesavnja ekvilajzera.

Možeš da probaš ova dva već nabrojana i player pro, pa da odlučiš koji ti se sviđa. Winamp mora da bude pro verzija za EQ, i double twist ima EQ ali mora da se plati pošto nema narodna verzija sa EQ-om.

kad odradim hard reset telefoma, kako da vratim apps koje sam instalirao sa marketa (pogotovo placene)?

Добро, одрадим то и након ресета улогујем се на стари налог и све ми се поново само инсталира (у неком кратком року? ) или има неки међукорак?

И јел то беше ово:
b2de198e-2d68-ca74.jpg

Poslednja izmena:
E kad to odradis napisi sta si tacno odradio...inace, u teoriji bi trebalo sve da radi, ali naravno nece te aplikacije da ti se automatski instaliraju. Jos jedna losa stvar koju ja vidim je nepostojanje neke opcije gde mozes da vidis sve kupljene aplikacije, tako da moras preko appbraina da napravis listu instaliranih aplikacija pa posle, valjda, rucno da ih instaliras :)

EDIT: vidis nisam znao za to..ja sve mislio da mora rucno...

Poslednja izmena:
Ja sam koristio ovaj backup na google, i prestao sam, mislim da je to neupotrebljivo.
Razlog:
Moj google acc pamti sve aplikacije koje sam ikada instalirao, a najveći deo sam deinstalirao, i to odavno. Moj google acc sve to pamti, i kada bih ga pustio, sve bi mi to ponovo instalirao.
Svašta sam pokušavao, ali ne uspevam da napravim refresh već jako dugo.

Štaviše, promenim build.prop, setujem novi uređaj (trenutno sgs2), ali i dalje pamti sve isto (kreirano na HD2, Nexus S, ili Desire...)

То сам и ја видео али на маркету преко пц. Значи све су упамћене, све од када сам се први пут улоговао на маркет. И више пута сам радио хард ресет са активираним гугл бекапом али ми се никад ништа само није вратило па реко да питам у чему је штос?

To bi trebalo da radi backup/restore wifi sifara, sistemskih podesavanja i sl. Sto ne koristis titanium backup?

Sent using Tt.

da li neko zna kako resiti problem sa porukom "this application is not autorized for use on your Android device"
U pitanju je NFS Shift koji sam kupio dok je bila ona promocija za 10c (znaci nije narodna verzija) i to je radilo kako treba, ali onda mi je zafalilo mesta na kartici pa sam obrisao tu igricu i sad kad je sa marketa vratim ona se instalira,ponovo skine onih 100MB podataka i pri pokretanju izbaci ovu poruku.

ne znam da li je neko spomenuo,ali sada sam instalirao lock bot pro aplikaciju,i cini mi se kao odlicna konkurencija widget lockeru

Данас SlideIt тастатура (српска граматика и ћирилица и латиница, а енглески се тек брзо пише ) само 0.99е на маркету. Разлика од старије (народне ) верзије је могућност стављања више од два језика истовремено у сетовању.

За оне који не знају а имају рутован телефон, прво у маркет енаблеру промените сетовања на неку европску мрежу да би добили цене у еврима а не доларима, да не губите на дуплој конверзији.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno