Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neke stvari ne mogu da uninstaliram, poput Facebooka, uninstalirao sam aplikaciju, ali je ta glupost toliko integrisana u sistem da se stalno pali sama, iako ga nemam ovamo u spisku aplikacija... Verovatno moze preko Titanium Backupa, sad cu da pokusam. A i mozda ce nekad zatrebati, pa zato neke stvari ne zelim da instaliram.
@VexMunja
Upravo sam pokusao da uradim Freeze, i onaj krug za ucitavanje se vrti u nedogled, vec par min. Isto se desava i kad pokusam uninstal. Da li je to normalno, koliko mu obicno treba da odradi tako proste operacije? Backup par aplikacija je uradio brzo. Fon je rutovan, naravno

Neke stvari ne mogu da uninstaliram, poput Facebooka, uninstalirao sam aplikaciju, ali je ta glupost toliko integrisana u sistem da se stalno pali sama, iako ga nemam ovamo u spisku aplikacija... Verovatno moze preko Titanium Backupa, sad cu da pokusam. A i mozda ce nekad zatrebati, pa zato neke stvari ne zelim da instaliram.
@VexMunja
Upravo sam pokusao da uradim Freeze, i onaj krug za ucitavanje se vrti u nedogled, vec par min. Isto se desava i kad pokusam uninstal. Da li je to normalno, koliko mu obicno treba da odradi tako proste operacije? Backup par aplikacija je uradio brzo. Fon je rutovan, naravno

Ja sam i Google Maps i FB pobrisao i ne pali se sama jer je nema.

zanimljivo programce koje koristi LED za notifikacije:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135133
mada, korisnije bi mi bilo da moze npr da blicne kratko na svakih 30ak sec ako imam propusteni poziv ili sms (kao na Nokiji E72, jer ovaj led-ic mali na HTC-u iskreno ne valja boba, a i prestaje da blicka posle nekoliko minuta sam).

STriderKOCOBO je napisao(la):
Ja koristim TB pro 4.0 i dobro mi radi ...nesto tu zeza kod tebe

Da nije narodnjak? Jesi kupio titanium?

I ja koristim narodnjak,btw ,da ne bude zabune ...mozda mu je los root ...usb debugging je pozeljno da bude upaljen...

SC20111218-115752.png

Da li postoji neka aplikacija koja će mi reći detaljnije o potrošnji baterije? Vidim da telefon troši bateriju tokom noći a ne znam šta troši bateriju i to 15% tokom noći... Neka pouzdana aplikacija koju vi koristite :D

Ja za to koristim BetterBatteryStats.

Sta se desava sa aplikacijama koje kupimo kada uzmemo novi telefon a ulogujemo se sa istim mailom? Da li mogu da se koriste na novom bez placanja?
Neke aplikacije koje sam platio pa posle izbrisao, vidim da mogu opet da instaliram bez placanja.

aplikacije koje kupis su vezane za email nalog.

Sta se desava sa aplikacijama koje kupimo kada uzmemo novi telefon a ulogujemo se sa istim mailom? Da li mogu da se koriste na novom bez placanja?

Naravno. Ja neke kupljene aplikacije korsitim istovremeno na dva telefona, sa jednim google nalogom.

Jel postoji nacin da vidim zbog koje aplikacije mi iskacu reklame u notification baru? Uzasno iritira... a ne secam se sta sam sve afurirao u zadnjih par dana.

Sent using Tt.

I ja koristim narodnjak,btw ,da ne bude zabune ...mozda mu je los root ...usb debugging je pozeljno da bude upaljen...

Meni se nekad desi da se zamrzne TB dok brisem neku aplikaciju, vecinom radi isto narodnjak, dok kod drugara koji je kupio app, nikad se to nije desilo. Ne znam moze da bude, a i ne mora.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

@VexMunja

Odes u root explorer, pa system, pa apps, pa brises sta ti ne treba :) ili jednostavno promenis nazim extenziji da bi posle mogao da opet rename-ujes ako nesto krene da zabada :)

am... moram jedno (malo) glupo pitanje...
koja je razlika izmedju ovog box-a i dropbox-a?

Imam problem sa office programom.
Imam ih dva ali ni jedam mi ne dozvoljava full screen prikaz već imam i sa gornje i donje strane zauzet ekran od strane programa.
Obzirom da je cha cha u pitanju svaki inch je bitan.
Drugo.
Ukratko šta je rotovanje? Jel dobijam šta sa tim, i šta.

Hvala.

am... moram jedno (malo) glupo pitanje...
koja je razlika izmedju ovog box-a i dropbox-a?

Pa konkurenti su, a ideja je ista. Box u dogovoru sa SE daje 50Gb vlasnicima Xperia modela (inace uz free acc ide 2Gb), ali vidis pametni ljudi sa xda su vec provalili kako da i drugi dobiju tih 50Gb besplatno :)

i nama sa LG-jem isto :p
i pustaju posle da zoves ljude i da im das isto 50GB, zato i pitam, vise je mesta nego na dropbox-u, a vec imamo neku mrezicu ljudi koja je na doticnom, pa me interesovala iskustva, da li prelaziti ili ne...

Ahahahahahahaha morao sam hahahahahahah!!! Btw,hvala na upozorenju:D hahahahaha

ne znam, ja sam video poruke sa skrinshotova na marketu i vec mi nije dobro :d
edit: ne, dzabe, sad moram da instaliram, ko zna, mozda i posalje nekom nesto sto treba... i onako sam u infou procitao da sluzi za "slanje telepatskih sms poruka" xD

Poslednja izmena:
Ja tek sada vidim na skrinovima koji su templejti zapravo dostupni :D Sacuvaj me Boze :D Nikola,bager,bager bolje :D

Da li postoji program za Android da radi kao TeamViewer ali u obrnutom smeru, da se povežem sa kompa na remote telefon?:) Znači, da se povežem na telefon, prebacim odredjene .apk fajlove i instaliram ih :)

Nazad
Vrh Dno