Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

mozda zato sto nemas youtube aplikaciju?

Два питања:

Комерцијална банка,
Интеза,
Војвођанска банка,
са којом од ових интернет картица ћу имати најбољи пролаз и најмање губитке у плаћању евро-динар-долар, тј која је најбоља?

Кад већ помињете youtube, јел има варијанта да се прескочи оно кад снимак не може да се гледа на мобилном уређају?

Narode koji ste postal code kucali na prijavi za karticu na Marketu?

meni nije hteo da primi 11000 beograd srbija, ali je proslo kao 11000 beograd BiH

Preko weba sam probao svašta i ne prolazi nijedan. Preko moba normalno je proslo

Da;)

prihvata ali neće da obavi kupovinu....aj sad vidim prihvataju visa kartice a ja imam visa electron i sa njom naj normalnije plaćam u inostranstvu a vezana je za moj dinarski račun...ne verujem da je do toga....???

ok sad vidoh...ne prihvata electron...eee do mojega...a ne vade mi se neke druge kartice....Ajd hvala društvo na pomoći :)

Da li vam Viber drzi telefon u budnom(awake) stanju dok je upaljen u pozadini i da li ga drzite stalno upaljenog ili palite po potrebi?

Probaj da reinstaliras YT app ili clear defaults za taj browser gde nece da ti otvori YT.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Da li mi neko moze reci kako da otvaram YT video iz Facebook aplikacije u YT aplikaciji. Ranije je to radilo, a od danas mi izbacije da mogu da izaberem samo Browser i Operu Mini da bih odgledao klip, nema vise YT aplikacije na listi.

E, ovo se i meni od nedavno počelo javljati i baš je iritantno...

Ja nisam verovao, a ni pokusavao i stvarno se desava :D stock, operamobile... ne znam sta je to?

imam problem sa titanium backup pro. sve zivo backup-uje ali swiftkey x nece...tu se zaglupi i moram da ga ubijem iz advanced task killera. nekom se ovo desava ili je samo do mene? i ima li neke pomoci?

zato sto je narodnjak... meni se isto desava za neku aplikaciju tako...

Jako lepo izgleda, ali mi malo baguje jer iako stavim da mi sortira kontakte po prezimenu, neke ostavi kao 'Ime Prezime', pa mi to pravi pometnju. Dialer je sasvim dobar.

Moram da se vratim na ovo i pohvalim developera (u pitanju je exDialer aplikacija) koji je na moj mail u kojem navodim svoj problem, isti ekspresno otklonio i sada mi program radi odlično. Dakle, od sada i od mene preporuka za exDialer kao odličnu zamenu za stock dialer.

^^
Odličan dialer. I ja ga koristim.
Imam samo 2 zamerke: ne može da se namesti da posle poziva ne ostaje u dialeru i drugi je bitniji, a to je kada kliknem na notifikaciju o pripuštenom pozivu, ex dialer se otvori, ali ne ukloni notifikaciju, pa moram ja da je sklonim. Ali zapravo moram da uđem u stock dialer kako bih resetovao broj pripuštenih poziva na nulu.

---
desire

^^
Odličan dialer. I ja ga koristim.
Imam samo 2 zamerke: ne može da se namesti da posle poziva ne ostaje u dialeru i drugi je bitniji, a to je kada kliknem na notifikaciju o pripuštenom pozivu, ex dialer se otvori, ali ne ukloni notifikaciju, pa moram ja da je sklonim. Ali zapravo moram da uđem u stock dialer kako bih resetovao broj pripuštenih poziva na nulu.

Prva zamerka stoji, to bih i ja voleo da vidim (poslao sam mail developeru da vidim 'oće li i ovu molbu da mi usliši :D), ali imaš aplikaciju On Call End koja će to da uradi. Što se druge tiče, ako si na 2.3, mislim da je to ograničenje Gingerbread-a i da nijedan third-party dialer to ne može.

Poslednja izmena:
Da, da, pise na marketu za to za notifikacije (inace, ja se sad prebacih na ex sa go contacts, i on je imao isti problem sa notifikacijama)
===ATTENTION===
Android above 2.3 disallow non-system app to clear "missed call notification". So, please don't complain that "missed call" icon remains, it's not the fault of exDialer. But don't worry. Here is a solution:
step 1, root your phone
step 2, search an app named "NotiGO" in search engine, download and install "NotiGO" as system app
step 3, check if exDialer has ability to clear "missed call notification"
step 4, if not work, uninstall then reinstall exDialer
step 5, perfect

Jel se jos nekom desava ovo za youtube?

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ovaj novi Market 3.4.4 zakiva. Čuo sam da je brži, al ovo je prevazišlo sva moja očekivanja.

Imam problem sa marketom na telefonu samsung galaxy y tj. problem je sa google account-om.Nece nikako da se uloguje sa mojim starim account-om a napravio sam novi i sad radi.Zna li neko u cemu je problem?

Koji je player najbolji za audio i video a da je free?

MX player je po meni najbolji video plejer, a za audio koristim Winamp, oba su besplatna...
Inace, da li neko zna kako mogu trajno da ubijem neke aplikacije, da se one ne pale ponovo...npr Google Maps se pali sam od sebe, a nikad ga nisam koristio, niti cu, posto imam iGo Motonav

MX player je po meni najbolji video plejer, a za audio koristim Winamp, oba su besplatna...
Inace, da li neko zna kako mogu trajno da ubijem neke aplikacije, da se one ne pale ponovo...npr Google Maps se pali sam od sebe, a nikad ga nisam koristio, niti cu, posto imam iGo Motonav

Uninstall?

Ja odradim "freeze" u Titanium backup te aplikacije koje ne zelim da mi se pale.

Vrh Dno