Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stvarno Tapatalk na Samsung Apps besplatan. Super. Hvala jos jednom! :)

jedino sto se ne update-uje

Da sada je već poprilično stara verzija. Ali ko ne želi pirateriju ili ne može da kupi, dobra je i ta verzija.

Miui lockscreen teme ne rade u ovoj zasebnoj lockscreen aplikaciji. Tj.radi svaka 5.

Gta3 mi secka. Što je razumljivo, jelte.

---
desire

Prvi put kada je bio, nije mi davao da ga kupim jer zivim u Srbiji (jel). Ali danas sam ga kupio bez problema.

Meni ceo dan prijavljuje gresku kod porudzbenice, kad treba da ucita Visu.

Hakeri su upali u bankarski sistem tako da je vecina kartica blokirana. To je bilo u vestima

Pošto sam novi android korisnik nije mi jasno u čemu je fora što se molite da snize cenu neki aplikacija? Razumem hocete da ih kupite, a nisu ni skupe nešto, ali u čemu je razlika ako ja nadjem plaćenu aplikaciju npr. na warez-bb i instaliram je?

Već sam našao plaćen Juice Defender, PowerAMP, Office Pro...

Ako neko može da mi pojasni?

Mozda zato sto ne mozes da update-ujes?

Razlika je sto se aplikacija ne kupuje samo jednom pa se deli na milion korisnika. Legalno, svaki novi korisnik kupuje aplikaciju za sebe i placa cifru koja stoji na marketu.
Tehnicki govoreci to sto radis (skidanje aplikacija sa wareza) je nelegalno.
Isto kao kod Windowsa:). Razlike u samom radu aplikacije nema ali "ovako" ima.

Pošto sam novi android korisnik nije mi jasno u čemu je fora što se molite da snize cenu neki aplikacija? Razumem hocete da ih kupite, a nisu ni skupe nešto, ali u čemu je razlika ako ja nadjem plaćenu aplikaciju npr. na warez-bb i instaliram je?

Već sam našao plaćen Juice Defender, PowerAMP, Office Pro...

Ako neko može da mi pojasni?

Jel' ti poznat pojam - piraterija?

Uuu pa dobro bre, neće sigurno niko da me juri za to... Pazi ti ovde nema pirata medju userima.. zanimljivo :p

Pa naravno da ima, ali bar se ne diče time što su "prisvojili" ;), a neki od nas bar nešto i kupe, u skladu sa mogućnostima, da ublaže savest :D. Jbm mu sve, mene bi iskreno bilo sramota da koristim piratsku verziju bilo koje od ovih aplikacija koje su se mogle kupiti za ****nih 8 dinara.

Rekao sam davnih dana, čim bude omogućeno plaćanje aplikacija sa Marketa i kod nas, da ću vremenom sve piratske verzije zameniti legalnim i polako, ali sigurno idem u tom pravcu. Majku mu, u proseku koštaju 200 dinara, čist bezobrazluk je ne kupiti nijednu... Ipak ovde (u većini slučajeva) govorimo o malim developerima, tako da padaju u vodu i (pseudo)opravdanja o borbi protiv zlih korporacija tipa Microsofta i nekakvom buntu, trt-mrt.

No, nebitno, ti ih nabavljaj na warezu, drugi će na Market-u, svakom po volji...

I ja da imam karticu ja bih rado kupio... Ne znam, mozda 2 pirata imam od 43 aplikacije...
Inace jesam li ja sanjao ili moze u inostranstvu preko postpaid racuna da se kupuje na marketu? E to bih rado voleo da vidim kod nas.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

I ja da imam karticu ja bih rado kupio... Ne znam, mozda 2 pirata imam od 43 aplikacije...

Ko te sprečava da je imaš? Internet kartica skoro u svakoj banci, uglavnom besplatne... Uvek može da se nađe opravdanje... U ovom slučaju čak ni (relativna) nemaština mi nije izgovor jer ako neko ima za Android smartphone, pa bio to i skrnavi Vip Droid ili Huawei, ima i 200-ak dinara bar za jednu aplikaciju mesečno.

Poslednja izmena:
Inace jesam li ja sanjao ili moze u inostranstvu preko postpaid racuna da se kupuje na marketu? E to bih rado voleo da vidim kod nas.

Ne moze. Niti ce biti zbog nacina funkcionisanja Marketa. Izvadi karticu, nista ne kosta, a vredi. :)

Samo kad se stisa malo ova situacija sa karticama :) Sigurno necu VISA-u i nista blizu OMV pumpe :D

Ko te sprečava da je imaš? Internet kartica skoro u svakoj banci, uglavnom besplatne... Uvek može da se nađe opravdanje... U ovom slučaju čak ni (relativna) nemaština mi nije izgovor jer ako neko ima za Android smartphone, pa bio to i skrnavi Vip Droid ili Huawei, ima i 200-ak dinara bar za jednu aplikaciju mesečno.

Нисам у току а заинтересован сам. Где има бесплатна интернет картица, која банка?
Хвала.

Poslednja izmena:

Хвала, проверио, стварно бесплатна. Није та тема ал да питам, кад је узмем, да пазарим преко картице или са њом отварам налог на paypal?

Poslednja izmena:
Ne znam da li jos neko ima problem...

Kad kad sam pokusao na checkoutu da registrujem Visa Electron Credit Agricole banke svaki put posle provere kartice mi odbili karticu. Inace tom karticom uplacujem kredit za skype i druge online gluposti, tako da provereno radi.
Tek kad sam uneo broj kreditne kartice, checkout je prihvatio.
Any ideas?

Checkout je malo bagovit kad je u pitanju zemlja Srbija, tako da tu često ni nema nekog racionalnog objašnjenja...

Da li mi neko moze reci kako da otvaram YT video iz Facebook aplikacije u YT aplikaciji. Ranije je to radilo, a od danas mi izbacije da mogu da izaberem samo Browser i Operu Mini da bih odgledao klip, nema vise YT aplikacije na listi.

Vrh Dno