- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Stvarno Tapatalk na Samsung Apps besplatan. Super. Hvala jos jednom! 
Meni ceo dan prijavljuje gresku kod porudzbenice, kad treba da ucita Visu.
Daleko od toga da su blokirali sve. Jedan deo je blokiran.Raiffeisen banka je blokirala sve Visa kartice danas,uhakovali su im sistem pa ako je tvoja raiffeisen mozda zbog toga
Pošto sam novi android korisnik nije mi jasno u čemu je fora što se molite da snize cenu neki aplikacija? Razumem hocete da ih kupite, a nisu ni skupe nešto, ali u čemu je razlika ako ja nadjem plaćenu aplikaciju npr. na warez-bb i instaliram je?
Već sam našao plaćen Juice Defender, PowerAMP, Office Pro...
Ako neko može da mi pojasni?
I ja da imam karticu ja bih rado kupio... Ne znam, mozda 2 pirata imam od 43 aplikacije...
Inace jesam li ja sanjao ili moze u inostranstvu preko postpaid racuna da se kupuje na marketu? E to bih rado voleo da vidim kod nas.
Ko te sprečava da je imaš? Internet kartica skoro u svakoj banci, uglavnom besplatne... Uvek može da se nađe opravdanje... U ovom slučaju čak ni (relativna) nemaština mi nije izgovor jer ako neko ima za Android smartphone, pa bio to i skrnavi Vip Droid ili Huawei, ima i 200-ak dinara bar za jednu aplikaciju mesečno.
kupujes preko kartice, za nas je paypal jos uvek sf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari