Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Opet gomila igara i tek po neka aplikacija. Uzeh Backstab HD. Mozda ce nekome biti zanimljiv Endomondo Pro.

Ja ga uzeh iako mi za sada ne treba :)
Deluje zanimljivo pa cemo videti na tamo,mozda zatreba..

Sve gluposti, mogli su da naprave 10 aplikacija, 10 igrica, pa kome treba sta nek bira...

Slazem se za smart keyboard pro. Ubedljivo najbolja. Koristio sam swipe par dana, bilo mi kul i onda sam shvatio da brze kucam preko qwerty, a i nasa slova mi ubiju poruke, 160 karaktera + nasa slova 3 poruke, neisplati se, a kuckam dosta.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Iz "Best selling games" nisu samo jos World of Goo i Cut The Rope bili na akciji. Tako da mislim da ce one biti narednih dana. A sto se tice aplikacija, malo su me razocarali. One su mi daleko bitnije, a bas je slaba ponuda bila do sada.

Iz Top Paid sta nije bilo do sada:

PowerAMP, Titanium Backup Pro, Where's My Water, Doodle Jump, Root Explorer, Documents2Go, HD Widgets, WidgetLocker Lockscreen, TuneIn Radio Pro, ShadowRun, JuiceDefender Ultimate, Tapatalk, SPB Shell 3D...

Po meni, ove aplikacije koje su preostale su bolje od ovih koje su bile, i nadam se da ce sve ove biti jer me 90% njih interesuje (ili vec koristim).

Poslednja izmena:
Ljudi šta koristite (ako koristite) za lyrics? Poželjna bi bila neka aplikacija koja "vidi" šta ide u playeru. Koristio sam 2 do sada i obe su povučene sa marketa i više ne rade.

---
desire

Tapatalk, WidgetLocker i PowerAMP samo da ima bilo bi fantasticno, mada ja mislim da je to dogovor sa developerima, ko hoce stave snize cenu, ko nece oni ostaju na standarnoj ceni.

Tapatalk, WidgetLocker i PowerAMP samo da ima bilo bi fantasticno, mada ja mislim da je to dogovor sa developerima, ko hoce stave snize cenu, ko nece oni ostaju na standarnoj ceni.

I Titanium Backup Pro makar. ;)

Ja iskreno mislim da Google sam skine cenu na 0.10$, a onda, u zavisnosti od broja kupljenih primeraka, nadoknadi developeru ostatak do originalne cene.

Nadam se da neće titanuim na akciju, pre neki dan ga kupih :)

Sad bas za inat ima da bude :D

Sta ce mi koji djavo igrice, nisam kupio telefon da bi se igrao :)

Uzeh kad je bio onaj spirit za 0.1$ nije loše zezanje, samo teško, pola ekrana ne vidim od prsta svog :(

Iz Top Paid sta nije bilo do sada:

PowerAMP, Titanium Backup Pro, Where's My Water, Doodle Jump, Root Explorer, Documents2Go, HD Widgets, WidgetLocker Lockscreen, TuneIn Radio Pro, ShadowRun, JuiceDefender Ultimate, Tapatalk, SPB Shell 3D...

Po meni, ove aplikacije koje su preostale su bolje od ovih koje su bile, i nadam se da ce sve ove biti jer me 90% njih interesuje (ili vec koristim).

+1

a iskreno se nadam da su te best-of the best ostavili za katolicki Bozic ili Novu godinu :)

Danas je opet na akciji Beautiful Widgets i to radi za divno cudo. Sad sam ga kupio :)

kupljeno :)

Ali zato ostalo sve neke igrice,koje pritom i ne deluju nesto spektakularno :/

+1 za kupljeno ali preko weba ovaj put...nije hteo market ni da ga prikaze

Tapatalk

Kupljen BW. I legendarni Doodle Jump. Ostalo mi je bezveze ili sam ranije kupio. Daj aplikacije, Google! :D

Na novom marketu ima na prvoj strani,pise "...Offer 90% off..." kliknes tu i videces. Na starom ne znam dal ima.

Stigao i sound hound:)

Sta je sad novo sta staro :) ?
Kod mene na htc desire z u glavnom meniju imam Apps,Games i My apps, a gore se vrte par free programa na donjoj polovini ima istaknuti programi.

Znam da je off, ali nzm gde da postavim pitanje osim ovde gde se govori o aplikacijama..
Kako mogu da na standardnom player-u (u pitanju je galaxy tab GB2.3), da promenim album art, znaci one slike koje stoje u playeru dok ide pesma, neke pesme koje sam skidao dolaze sa specificnim slikama, i to mi je mng bolje nego da mi budu oni cvetovi i pticice, malo je nezgodno kad neko pogleda, a meni cvece na ekranu... :/ svakakvi zakljuchci su moguci..

To nema veze sa playerom vec sa mp3 ili kojim vec fajlom fajlom... Svaki player tipa winamp ili tag editor to moze tipa ja u aimpu menjam.

Sta je sad novo sta staro :) ?

STARI... ------------------------------------------------------------ NOVI...
1fd9q0.jpg
2im98y0.jpg

Akcije se vrte ovde gde je IMDB na slici.

@ProMaster: Mozes na racunaru nekim programom "upisati" album art u mp3. Onda kada ga pustis u player-u, prikazivace ti sliku koju si stavio. Ako bi hteo nesto automatizovano, koristi PlayerPro.

@Corvus Corax
Hvala, a sad kako da uradim update da imam novu verziju?
Izvinjavam se pocetnik sam.

Vrh Dno