Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ti potpisi su najgluplja stvar koju sam skoro video... i taj tapatalk je bezveze stvar. ja čitam forum u browseru sa desktop agentom i vidim forum ko čovek, onako kak bih ga na kompu video. glupost žešća ako mene pitate...

Skinuo sam free verziju sa samsung aplikacija i dalje nema potpisa.

Jel zna neko aplikaciju koja kontakte u adressbook-u može da poveže npr. sa facebook nalozima? (ili makar da povuče slike sa facebook naloga)

Imao sam ovu mogućnost na Androidu 1.6, sad kako sam prešao na Android 2.3.7 (odnosno generalno na gingerbread) nemam više tu mogućnost, a bezuspešno tražim aplikaciju koja to može da uradi... :/

I šta će da rade sa tim brojevima? :)

Ne mogu da verujem da se polemika toliko oduzila... A ovi sto traze da povuku slike sa fejsa, skinite slike njihove sa fejsa i postavis lepo u kontaktu i to ti je to....

Pa nije u tome fora, da ja sam za 150 ljudi pojedinačno skidam slike i postavljam na telefonu... :d

Imao sam na 1.6 opciju da jednostavno povežem kontakte sa nekim određenim facebook nalogom (izaberem sa liste), i on automatski postavi sliku, kao i njihov poslednji status (što mi je realno nebitno, ali za sliku mora da postoji način).

imas GO contacts i GO dialer ex...pa meni/settings/contacts account...i tu cekiras facebook contacts....

Na koju foru ovo radi, ako radi :p

https://market.android.com/details?id=si.modula.android.instantheartrate&feature=search_result

ss-320-0-4

E to i mene zanima :D Mislim stvarno kako kamera oseti otkucaje srca na prstima? Nervni zavrseci, mada ne kontam? :)

Ne radi nikako, aplikacije tog tipa su fejk :)

Aplikacija radi! Analizira promenu slike. Uključite kameru i stavite prst na kameru kao što biste uradili koristeći aplikaciju i videćete periodično crvenkastu sliku. Aplikacija analizira ovo pulsiranje i pretvara u puls.

Imao i ja takvu aplikaciju (ne tu) i, u principu, radi...
Ali posto ne radi aplikacija u mraku, i ja nemam blic, morao sam da drzim baterijsku lampu sa druge strane prsta, pa kontam da (posto smo se svi bili deca i igrali se i odusevljavali kako su nam providne ruke na svetlu) radi na tu foru, samo primecuje vrlo male promene u nijansi or whateva... o_O

edit: eto rece covek vec...

Poslednja izmena:
Koliko je zapravo tačna? Sve aplikacije tog tipa kada sam ih instalirao su davale neboluzna očitavanja. Ipak, SGS nema blic.

App radi samo treba blic pored kamere. Ko ne veruje neka snimi video u trajanju 15 sec i prati jedva primetnu promenu intenziteta boje.

Radi i kod mene na SGS iako nema blic. Naravno ne radi u lošim svetlosnim uslovima.

Cenim da ima nekoliko miliona korisnika raznih mobilnih uredjaja koji se ne bi slozili sa tobom :)

Slazem se za potpise, koga briga sa cega citam forum. Ja citam sta prvo dohvatim, a tu ima raznoraznih hendheld uredjaja.

Potpisi su bezveze

Sent from my ipad, using gt-i9000 and two fingers for typing on iphone through bluetooth to desire HD via infrared nokia 3310

Ja jos ne verujem koliko ste se uzbudili zbog potpisa :) Mislim stavite sliku telefona na avatar ako vam toliko to znaci :)

Koliko je zapravo tačna? Sve aplikacije tog tipa kada sam ih instalirao su davale neboluzna očitavanja. Ipak, SGS nema blic.

Laza i yoyo su u pravu za način rada one aplikacije. Na sličnom principu radi i merenje zasićenosti krvi kiseonikom (one štipaljke koje se pacijentima u bolnicama zakače na prst).

Da bi merenje pulsa bilo tačnije važno je da LED bude što bliže kamerici. Kod mene na Xperia Ray radi sasvim ok.

I da, definitivno ste smorili sa tim glupavim potpisima, i sa pričom o njima.

Poslednja izmena:
Kako bi mogao da stavim mp3 melodiju na memoriju telefona? Neko je to pominjao da bi mi brze zvonio telefon..

Moraces da rutujes :p

(Jack Bauer) Dammit! :D

Jel zna neko aplikaciju koja kontakte u adressbook-u može da poveže npr. sa facebook nalozima? (ili makar da povuče slike sa facebook naloga)

Imao sam ovu mogućnost na Androidu 1.6, sad kako sam prešao na Android 2.3.7 (odnosno generalno na gingerbread) nemam više tu mogućnost, a bezuspešno tražim aplikaciju koja to može da uradi... :/
Instaliraj facebook aplikaciju. U podešavanjima uključi sync postojećih konakata. I ako se isto zovu na FB i u tvom telefonu sve automatski se povezuje. Ako se zovu slično, moraš da izabereš sam od ponuđenih. Ako se zovu različito, ne možeš nikako. :D

Vrh Dno