Kako nema, ja koristim na telefonu i non stop dodajem i lepo mi se sve sinhonizuje, naravno free verzija.
Ti možda vidiš samo neke iskeširane, ili ako si ih kreirao na androidu.Search when you’re offline
You can now search within your Evernote account when you don’t have a network connection. In the past, you were able to access certain notes offline, but searching for notes wasn’t possible. Now, Premium users can take entire notebooks offline and search within them. Free users can search within notes that they viewed or created on their Android device. One additional benefit that our Premium users will see is the ability to search within their PDFs while offline. Please be aware that this will require downloading and storing more content to your device or SD card.
A jel postoji neka notepad aplikacija, al da je klasican notepad koji moze da pravi, otvara i edituje .txt fajlove na sd kartici?
Moze li neko da objasni kako da se povezem sa racunarom preko wifi (D-link). Probao sam i sa gore navedenim fx file i file expert. Sta je to host computer name i username i password od cega. Od wifi mreze? Preko kies air ide sve normalno ali nemam pristup root-u
Moze li neko da objasni kako da se povezem sa racunarom preko wifi (D-link). Probao sam i sa gore navedenim fx file i file expert. Sta je to host computer name i username i password od cega. Od wifi mreze? Preko kies air ide sve normalno ali nemam pristup root-u
Ponudio mi je superuser da se updatuje sa marketa. Jel ispravljen onaj bug da više nije hteo da radi ako ga updatujete, koji je bio prošle godine?
Sta da radim sa tupavim Marketom? ... Instalirao sam svez ROM, stara verzija Marketa mi prijavljuje neki connection error. Nova verzija stalno fc...
Zamrznem updater sa titaniumom, vratim stari market,opet greska ....
Pustim update, odradim fix permiss. i i dalje fc....
Nista zivo ne mogi da skinem.
Preporucite mi aplikaciju kojom mogu da kucam sms poruke na kompjuteru a da se salju preko mobilnog... Neko je negde spomenuo to ali sad ne mogu da nadjem.
@masamunea: Hvala ti na fenomenalnoj aplikaciji! Radi ono sto sam hteo i mnogo vise od toga, a i besplatno je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari