Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

S kojim bese aplikacijom mogu da ispratim koja mi aplikacija trosi najvise baterije tj. zasto Android OS trosi najvise ?

Moze li neko da objasni kako da se povezem sa racunarom preko wifi (D-link). Probao sam i sa gore navedenim fx file i file expert. Sta je to host computer name i username i password od cega. Od wifi mreze? Preko kies air ide sve normalno ali nemam pristup root-u

Host name je ime računara, username je win user i šifra je tog naloga. Najverovatnije je obavezno da nalog ima šifru, ne mogu da se setim.

Mislim da nema sifre...tj blank...probaj.

Kako nema, ja koristim na telefonu i non stop dodajem i lepo mi se sve sinhonizuje, naravno free verzija.

Search when you’re offline

You can now search within your Evernote account when you don’t have a network connection. In the past, you were able to access certain notes offline, but searching for notes wasn’t possible. Now, Premium users can take entire notebooks offline and search within them. Free users can search within notes that they viewed or created on their Android device. One additional benefit that our Premium users will see is the ability to search within their PDFs while offline. Please be aware that this will require downloading and storing more content to your device or SD card.
Ti možda vidiš samo neke iskeširane, ili ako si ih kreirao na androidu.

Ja sam ocigledno glup, unosim na NBu, unosim na desktopu i sa telefona i sve imam svugde i mogu da pretrazujem, prepravljam radim sve sto mi treba svugde.

Google Music app (ima link na redmondpie), ne vidi muzicke fajlove na kartici...Sta moze da bude prblm?

Moze li neko da objasni kako da se povezem sa racunarom preko wifi (D-link). Probao sam i sa gore navedenim fx file i file expert. Sta je to host computer name i username i password od cega. Od wifi mreze? Preko kies air ide sve normalno ali nemam pristup root-u

Mozes da pristupis kao anonimus (user i password budu sivi).

Da. Hvala. Moze i tako mada sam uspeo preko swyftp. U njemu pise i na kom portu radi i koji je user i pass. Inace veoma dobar program jer ima i pristup root-u

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ne moze bolje i lakse od ovoga WiFi File Explorer PRO v1.4.4.apk

Ponudio mi je superuser da se updatuje sa marketa. Jel ispravljen onaj bug da više nije hteo da radi ako ga updatujete, koji je bio prošle godine?

Sta da radim sa tupavim Marketom? ... Instalirao sam svez ROM, stara verzija Marketa mi prijavljuje neki connection error. Nova verzija stalno fc...

Zamrznem updater sa titaniumom, vratim stari market,opet greska ....

Pustim update, odradim fix permiss. i i dalje fc....

Nista zivo ne mogi da skinem.

Ponudio mi je superuser da se updatuje sa marketa. Jel ispravljen onaj bug da više nije hteo da radi ako ga updatujete, koji je bio prošle godine?

Ja sam ga update-ovao i ne vidim neki problem osim sto je ikona drugacija i sto sam ponovo morao svakoj aplikaciji da dozvolim pristup

Sta da radim sa tupavim Marketom? ... Instalirao sam svez ROM, stara verzija Marketa mi prijavljuje neki connection error. Nova verzija stalno fc...

Zamrznem updater sa titaniumom, vratim stari market,opet greska ....

Pustim update, odradim fix permiss. i i dalje fc....

Nista zivo ne mogi da skinem.

Cyanogen, promeni jezik telefona na engleski ili bilo koji drugi ako ga nisi menjao posle flešovanja.

Poslednja izmena:
Preporucite mi aplikaciju kojom mogu da kucam sms poruke na kompjuteru a da se salju preko mobilnog... Neko je negde spomenuo to ali sad ne mogu da nadjem.

Sve takve aplikacije se plaćaju, ali ako kupuješ, preporučujem desksms.

Sve te aplikacije koje ste naveli ne mogu da pronadjem na mom android marketu. Da nije stara verzija, ne znam gde da vidim koja je tacno?

@masamunea: Hvala ti na fenomenalnoj aplikaciji! Radi ono sto sam hteo i mnogo vise od toga, a i besplatno je!

Neka aplikacija za sms blocker koji ne izbacuje veliko crveno, crno, sareno obavestenje da je poruka stigla -.- mislim ako mi izlazi u notif bar onda mi i ne treba blocker, vec znam da mi je nesto stiglo... -.-

Predlozi?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

"There was a problem with network [400]" - ovo mi se sve cesce javlja kad hocu da otvorim youtube link iz recimo ttalk-a ili blic app...Sta moze da bude prblm?

Urose, vrijeme ti je da se vratis na stock ROM, satrijeshe te problemi na tim custom-ima :d

Vrh Dno