Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jos jedno slicno pitanje: za kog proizvodjaca biste se odlucili da nema mogucnosti stavljanja custom ROM-ova, odnosno ciji stock ROM je najbolji?

Meni se jako svidja SE -ov. Nemam duza iskustva, chachkao sam telefon od neke devojke. :d Sense sam imao na divljoj vatri i ogavan mi je. Chim mi se pruzila prilika ubacio sam CM. :)

mali help ako neko zna ...

Imam glup problem sa SGS. aktivora sam paket gde imam 600 mb interneta bla bla ... i ubacio APN Srbija on instalirao sva podesavanja i sve to cool.
Medjutim net mi ne radi preko browsera ( probao vise njih) dok aplikacije ( b92. msn, skype i sl.) rade savrsheno...

Ima li neko ideju neku ... ?:)

Sa time sam se mucio jedno mesec dana dok nisam nasao resenje koje ti je i sasa rekao, na nekom drugom forumu :D

Probajte Jelly Defense, super je
[youtube]X0lbthbJ1ko[/youtube]

Ne znam gde drugde da pitam.. Jel znate neki servis u Bg-u da ima "xtcclip"? Nema šanse drugačije da root-ujem mob :(

Probao sam preko revolutionary i neće, čak sam se dopisivao sa njima na irc kanalu, evo šta su mi odgovorili..

@Uros
Ne znam, drug iz amerike mi je predložio kao krajnje rešenje xtc clip, tj hteo je da mi kupi pa da pošalje ali nemam vremena da čekam toliko.

Prilozi

• irc revolutionary.jpg
    irc revolutionary.jpg
    113.3 KB · Pregleda: 127
Pa ne znam sta je na slici,*** ako ti kazu tako onda vjerovatno ides na servis :(

Pa i ne moram, jer savršeno radi, sem što neće da odradi s-off preko revolutionay :(

Dajte neki predlog kao alternativu za ADW Notifier....Od kad su update-ovali Gmail app ne stizu notifikacije a i volio bih da mogu da.mijenjam velicinu baloncica :)

Imam DHD, market mi se apdejtovao na neku novu fensi verziju, zaboravio sam tacno koju , i od tad cim se upali market nakon nekoliko sekundi bude force close sa poprukom (process.com.android.vending) has stopped unexpectedly bla bla...sta mi je ciniti da ga vratim na staru verz ?

Ko ima Samsung nek proba tapatalk za DZ.
Tapatalk forum app is now being provided free by samsung. Just goto application>samsung apps>new.Download and enjoy

Imam DHD, market mi se apdejtovao na neku novu fensi verziju, zaboravio sam tacno koju , i od tad cim se upali market nakon nekoliko sekundi bude force close sa poprukom (process.com.android.vending) has stopped unexpectedly bla bla...sta mi je ciniti da ga vratim na staru verz ?

Manage App/Market/Uninstall update

Probaj tako.

Ako ne, onda ROM Manager i Fix Permissions

Opet ce mu se vratiti. Ja sam sa titaniumom freeze market updater i onda Manage App/Market/Uninstall update i evo samo vozi stari market :)

pomoc

Trebam pomoc od vas

Skoro sam dobio android telefon i do sada nikad nisam imao iskustva sa androidom.

Treba mi samo jedan mali prokleti program a vidim da ce mi android biti sad i nikad vise jer ne razumem google da me ovoliko podjxxxxva da nemogu skinuti program koji se placa pa dva dana gubim kidajuci zivce i nerve da nadjem i platim program jer stalno mi izbacuje da ga iz ove zemlje nikako nemogu preuzeti a radi se programu za pozivanje na glas Cyberon voice speed dial kako da dodjem do tog programa jer mi je market zakljucan za taj pay program.
Ono sto je po difoltu je takvo djubre a i ono sto je besplatno je isto djubre jer prosto nemogu da verujem da je u 21 veku tesko napraviti aplikaciju da snimiis tvojim glasom pera i da on okrene peru prosto neverovatno.
Imati android i omuguciti bluetooth slusalicama u kolima da odrade svoj posao kako treba je izgleda jako tezak zadatak.

Program koji mi treba je ovaj i naravno verovatno mi treba kakav market enabler i jos pojma nemam kako aplikaciju platiti eto ako moze svaka vrsta pomoci mi je dobrodosla i hvala unapred svim dobrim ljudima.

https://market.android.com/details?id=com.cyberon.cvsd

Samo instaliraš google voice i on to radi. I više. Ali ti je potreban net.
Ima i drugih rešenja, poput onih "ličnih asistenata". Malo prozuji po marketu.
Na takve stvari se, realno, ne obraća prevelika pažnja, jer baš mali broj ljudi to koristi na takav način.

Poslednja izmena:
Kako se uopste placaju aplikacije ako dodjem do te lekcije.Nije mi jasno da nedozvoljavaju da kupis aplikacijua ja budala pa jos kupio android da se patim.probao san sve zive aplikacije ali niti jedna jedina osim one nema opciju da snimis tvojim glasom ime.Net da trosim da bi mi to radilo je suludo ja to iskljucim da mi ne nabijaju racun programi koji stalno nesto izlaze na net.

Neznam sto si kupovao android uopste. Em nemas free net em ti se ne svidja. Prodaj ti to :)

telefon mi prvenstveno sluzi za obavljanje razgovara bilo u kolima,na plazi na poslu ako ja moram jos da ih i molim da mi prodaju aplikaciju za kola onda je to strasno.Recimo udjem u sms i sve poruke su iste nema po folderima inbox ili sent nemam pojma koja je poruka koja dokje ne otvorim a o tome da android zdere bateriju to nije normalno.
Ako neko zna kako se placa aplikacija neka javi.

Sta ce mi sreca sa milion bespotrebnih aplikacija od kojih necu ni dve koristiti u realnom okruzenju a treba mi ona koja cini telefon telefonom.Kad sam u kolima ako hocu nekog da pozovem moramda vadim telefon iz dzepa ili torbe ili jakne ako je na zadnjem sedistu sto je besmisleno u 21 veku.

Poslednja izmena:
Ja bih ti preporučio da ga prodaš :) Ako nemaš strpljenja i volje da se malo poigraš onda nisi za Android.

Baterija neće da ti izdrži više od jednog dana ako dosta instaliraš, to je smart phone, nije klasična Nokia 3310 :)

Poslednja izmena:
Nista nisam ni instalirao kazem treba mi samo jedna aplikacija nista drugo.Koliko vidim niko ziv nije kupio aplikaciju a meni to treba.

Vrh Dno