Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nista nisam ni instalirao kazem treba mi samo jedna aplikacija nista drugo.Koliko vidim niko ziv nije kupio aplikaciju a meni to treba.
Ne vidim razlog za tvoju nadrndanost, svi tvoji problemi su opšte poznati od prvog dana Androida, to što je tebe mrzelo da odvojiš 5 minuta da se informišeš je tvoj problem.

Izvini ako sam tako zvucao ali jednostavno nisam moga procitati svih 250 i kusur strana jednostavno nije fizicki izvodljivo.

Samo mi treba info kako platiti aplikaciju imam kreditnu kartu ako to znaci i nemam prokleti paypal ako je on uslov svih uslova.

Koji je dobar free antivirus, da ne gnjavi bateriju i da se sam ne ukjucuje na net ?

^sta ce ti to?

Telep hvala za link to je prava stvar u sumi od 250 strana.

Hvala do neba isto i kolegi swiperu koji mi je poslao voice program onaj koji trazim i sad sve radi onako kako je trebalo biti od prvog dana da nije google staio djubre od programa.

Registravao sam kreditnu na google cheku i sada sam spremam za kupovinu samo nemam program za market eenable ,probao sam par njih ali niti jedan da radi.

Pozdrav svima a googlu neka ide na cast ova *****xxxxxija sto nas zezaju sa marketom.

pa deinstaliran novi android market, stavi market enabler, zavrsi to sto ti treba, i cao! Ili nadji crackovanu verziju, i opet cao! :p

Sta se desava sa flesh-om? Non stop mi se update-uje a ja nijedan video ne mogu da odgledam kroz browser.

Moze neko objasnjenje? :)

meni pre neki dan otisao na v11, sve normalno...

Nakon flešovanja mi je fon, naravno, bez instaliranih aplikacija. Nisam koristio TB, nego želim sve ponovo da instaliram sa Marketa, vidim da mi kada otvorim Google Dashboard, pa Installed applications, on tu izlistava sve aplikacije koje sam ranije imao. Imam par pitanja ako neko može da pomogne...
1. Kako da tu listu ažuriram tj. da Market zna šta realno imam instalirano
2. Nakon što sam flešovao CM7, pomoću Market Enablera ne uspevam preko marketa da nađem Google Music, dok ako pogledam preko Dashboarda stoji da je "INSTALLED", a ako pokušam da ga instaliram ponovo preko sajta, kaže naravno "This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9000." Kako da instaliram Google Music sa marketa, prvi put mi je to uspelo, u čemu je sada problem?

Prilozi

• gmusic.png
    gmusic.png
    73.2 KB · Pregleda: 106
Kao sto sam vec negde napisao od kada sam dobio novi market vecinu aplikacija koje se ne vide bez enablera i kada fejkujem i dalje ne vidim kada trazim na marketu ( pre je radilo savrseno), ali ja sam provalio da ukucam u appbrain aplikaciju koju zelim, kada on nadje samo ispratim link ka marketu i onda je prikaze, zasto ne znam, ali eto radi, naravno ovo sve na telefonu.

Poslednja izmena:
Za sve nabrojano ali bez Skype-a koristim Trillian. Pre sam koristio imo.im,... on ima sve to sto trazis.

Nisam koristio ali mi drugar jeste. Rece mi da je dobar mesenger ali su ga smorile reklame
(ni AdFree mu nije pomogao), pa je presao na imo.im.

Mislim da je Rimljanin pitao za mesengere?
Mada i sam koristim FX File Explorer.

Poslednja izmena:
Pa, nije on tema, ja sam stavio da i drugi probaju.

Jeste lepo odradjen ali nema pristup root-u

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

1. Neka Office (word, excel, pdf) aplikacija, ali brza i da ima integraciju sa Google Docs?

2. Jednostavna txt beležnica sa automatskom sinhronizacijom sa web servisom. Na primer, na brzinu iskuckam u browseru spisak za kupovinu, u prodavnici ga imam na telefonu.

Ja koristim i evernote i google docs. Jedina mana evernote-u je što na telefonu nema beleški, već se uvek učitavaju sa servera. Tek plaćena verzija to ima. A na iphone je i to besplatno.

A jel postoji neka notepad aplikacija, al da je klasican notepad koji moze da pravi, otvara i edituje .txt fajlove na sd kartici?

Ja koristim i evernote i google docs. Jedina mana evernote-u je što na telefonu nema beleški, već se uvek učitavaju sa servera. Tek plaćena verzija to ima. A na iphone je i to besplatno.

Kako nema, ja koristim na telefonu i non stop dodajem i lepo mi se sve sinhonizuje, naravno free verzija.

Nazad
Vrh Dno