Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam odustao na 19-om, jedno sat vremena pokusavao, i ne mogu da prodjem

Otvori temu za bube i pauke, da ne trujemo ovu ;)
15-ti je lagan, unistis nit do prve bube, onda one niti sa koje pauk moze da dodje do preostale dve bube sa jednog mesta, i posle samo u krug.

Poslednja izmena:
16 nema vatra tek 17mesti :)
ja bijem mozak sa 22 drugim..
Igra je sjajna! =]

Poslednja izmena:
Upravo mi je puk'o dialer app. Prvi put za godinu dana da mi se to desi i to na najstablinijem custom romu koji sam koristio. :)
I to usred razgovora.
---
desire + oxygen 2

Poslednja izmena:
Koji dialer?

Jel ima neko problema sa ShootMe aplikacijom? Poceo je da mi slika neke slike sa kako bi reko "distorzijom" :d

TT WF CM7.1 RC1

Koji dialer?

Jel ima neko problema sa ShootMe aplikacijom? Poceo je da mi slika neke slike sa kako bi reko "distorzijom" :d

TT WF CM7.1 RC1

Stock dialer. Juče mi je čak i stock app za poruke poludeo i stalno izbacao fc, pa gosms nije mogao da iščita poruke. Posle rešeta se u oba slučaja resio problem.
Eto, taman ću da flesnem novi oxygen kada uhvatim vremena.

---
desire + oxygen 2

Ja sam odustao na 19-om, jedno sat vremena pokusavao, i ne mogu da prodjem

Otvori temu za bube i pauke, da ne trujemo ovu ;)
15-ti je lagan, unistis nit do prve bube, onda one niti sa koje pauk moze da dodje do preostale dve bube sa jednog mesta, i posle samo u krug.
Ja ne uspevam nikako :-\
Sta dalje?:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1313680419197.jpg
    uploadfromtaptalk1313680419197.jpg
    232 KB · Pregleda: 139
Kad secnes tu do bube secnes cetvrtu u prvom redu, pa cetvrtu u drugom redu i onda ga samo vozis u krug.

Poslednja izmena:
Aaaaa, ne uspeva mi :)))

Gledaj, ako sam te dobro razumeo, prvo 1 pa 2? Pogledaj sliku... Problem je što on ode gore ili dole i ako sečem po sredini počne da kruži i dodje na kraju do "čvora" gde nema rešenja.

Prilozi

• uploadfromtaptalk131368041919722222.jpg
    uploadfromtaptalk131368041919722222.jpg
    136.1 KB · Pregleda: 93
Naopako sam gledo sliku, probaj ovako. Trebas da ga sprecis da se nadje u poziciji da ti odjednom napadne obe bube.

Prilozi

• uploadfromtaptalk131368041919722222.jpg
    uploadfromtaptalk131368041919722222.jpg
    119.1 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Sa chime radite te SC -ove??? :d
Meni se nesto desava sapicme shootme app -ovima. :-(

TT WF CM7.1 RC1

Hvala! Gle stvarno... :) Prešao sam i "više" nivoe ali ovaj me baš namučio :)
Ja radim sa ShootMe.

Nema na cemu! ;)

@tetrapack ja sa ovim integrisanim cyanogenmod screenshuterom.

De se bre to nalazi? :d
Ko da sam tek prvi put ubacio cm nigde tu opciju nisam video. :D

TT WF CM7.1 RC1

Zadrzis power dugme/crvenu slusalicu i odma ispod choose profile, iliti iznad reboot.

Ni ja nemam nikakav screenshot utility kada držim power taster.

---
desire + oxygen 2

Sto se tice Greedy Spidera je se prosetao do 20og... Mozda 20ak minuta igranja ukupno...

Izguglao gde se to nalazi... pokushao i nemam... Zato mi i bilo cudno da dosada to nisam ni primetio...

TT WF CM7.1 RC1

Mozda je razlika do modela ko ce ga znati. Okachio sam ss u temi mobilni desktop da se vidi kako to meni izgleda.

TT WF CM7.1 RC1

Zanima me da li postoji aplikacija koja moze da se instalira na Mac-u i koja bi se povezala sa Android telefonom preko bluetooth-a i da se preko nje kontrolise rad telefona? Ranije je za Sony Ericsson telefone savrseno radila aplikacija "floAt's Mobile Agent". Bilo je pokusaja sa Blue Phone Elite, ali su se "zaustavili" kod verzije koja je trebala da podrzi nove Android telefone. Znaci, zvoni teleon, izadje prozorce koji izbaci ko vas zove na monitoru od kompa ili stigne poruka, izadje prozorce sa sadrzajem, mozete da udariti reply i tako odgovorite ... znam da je malo nebulozan zahtev, ali ako neko slucajno zna, bilo bi super. Hvala :)

@bekurgato

MyPhoneExplorer

edit: oooooooppsss..... ova aplikacija nije za mac. požurio sam previše sa odgovorom.

Poslednja izmena:
:)
I pored toga sto su Mac korisnici u manjini, neverovatno mi je da nije napravljena takva aplikacija koja bi obuhvatila sve u sebi - sinhronizaciju, sms poruke, pozive i slicno. Navodno je trebao da izadje Blue Phone Elite 3, ali nesto su prsli tako da nista od toga. Mozda je i napravljena, a ja je nisam nasao. Zato i trazim pomoc ovde ...

Vrh Dno