Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U roku od 3 minuta sam imao mogućnost da kupim preko sajta, ali nije prihvatio poštansku adresu, i odmah nakon toga je ta mogućnost nestala i telefon više nije bio kompatibilan :D

Edit:

Konačno sam uspeo preko telefona da kupim aplikaciju, koja uz to i upravo kreće sa downloadom

A kupio sam i JuiceDefender Ultimate bez problema, ali na sajtu nigde nema pomena o paid apps u listi mojih aplikacija :)

Svima toplo preporučujem da aplikacije kupuju preko telefona, market sajt još uvek baguje sa plaćenim aplikacijama.

Poslednja izmena:
hmm.. ja kupio preko sajta LP Plus Unlocker.. i nece da krene dl.. a pare odose :(
A kupio sam Cut The Rope preko telefona i tu radi.

Trenutno jedino preko telefona... Valjda ce srediti i sajt...

Koliko smo mi unakazena zemlja,radujemo se za kupovinu sa marketa kao mala deca :) :D :s

sent from TT

Imam jedno pitanje. Ako kupim aplikaciju na marketu preko jednog google account-a i ako taj isti acc koristim za market na nekom drugom android uredjaju, šta se dešava sa kupljenom aplikacijom?:) Mogu da je koristim samo na jednom uredjaju ili... ?

Imam jedno pitanje. Ako kupim aplikaciju na marketu preko jednog google account-a i ako taj isti acc koristim za market na nekom drugom android uredjaju, šta se dešava sa kupljenom aplikacijom?:) Mogu da je koristim samo na jednom uredjaju ili... ?

Na svim uredjajima na kojima imas taj nalog mozes. Ne znam da li mozda ima neko ogranicenje u smislu koji je to broj uredjaja.

Aha, ok, hvala! Kada menjam rom npr, kako mogu da odradim restore kupljene aplikacije? Preko marketa isto?:)

Bilo preko backup-a koji si napravili ili ponovnim skidanjem aplikacije.

Aplikacije se vezuju za nalog, ne za uređaj. Koliko znam, samo jedan uređaj može biti trenutno aktivan sa jednim nalogom.

Ttalking desire.

Samo, zar malo nije glupo? Za tablet moram da otvaram novi nalog?:)

Aplikacije se vezuju za nalog, ne za uređaj. Koliko znam, samo jedan uređaj može biti trenutno aktivan sa jednim nalogom.

Ttalking desire.

Ja koristim dva telefona sa jednim gmail nalogom. Jednom je bilo i četiri androida sa istim nalogom.

Poslednja izmena:
Ma jok ja koristim isti nalog i na tabletu i na telefonu i sljaka kako treba sve.
Koristio sam jedno vreme na dva telefona isti nalog danima dok nisam prilagodio novi telefon sebi isto nisam primetio nikakv problem.

Moguće, ja sam jednom probao, nije htelo, pa sam pomislio da je zbog toga što je taj mail već aktivan na jednom telefonu.
U svakom slučaju, to je dobro znati. ;-)

Ttalking desire.

Dobro, ovo možemo samo da nagadjamo ovako :) Mislio sam da je neko negde pročitao na Google-u... Malo je glupo jer više korisnika može da koristi isti acc i da kupi samo "jednu" aplikaciju. Nešto mi tu smrdi :D

@Swiper:
Tako radi i kod Apple-a uz limit od max 5 uredjaja po jednom korisnickom nalogu.

Lepo izgleda novi market

LrO2C.jpg

Sent from my GT-I9000

nova verzija Marketa

[youtube]5Pbo-d62ivY?hd=1[/youtube]

snap20110713_012016.png
snap20110713_012116.png

snap20110713_012029.png
snap20110713_012450.png

Download

trebalo bi da se sam updateuje

Ja sam skinuo da ga probam, mrzi me da čekam update.

meni i dalje stari market, ali mi prikazuje ove paid apps kada ih trazim, ali kada pokusam da kupim, na onom koraku kada treba da se ukuca kartica, nema srbije u listi zamalja
probao i preko telefona i preko browsera, isto

Ista stvar, ne mogu da odaberem Srbiju

Tražite Republic Of Serbia, barem je meni juče tako bilo. Ali, ne prihvata poštanski broj.

Zato što za kupovinu na marketu moraš da imaš checkout nalog, drugačije imaš upravo ovih problema koje opisuješ. Market u principu pokušava da ti kreira checkout nalog.

pa znaci da ne radi kako treba onda, google fail ^^

nigde tamo ne pise google checkout
a majku mu, valjda moze samo da se ukuca kartica kada hocu da kupim nesto, i tako svaki put, bez da je google snima u neku svoju bazu?

Vrh Dno