Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@Jelenaa: pretpostavljam da imaš HTC Sensation? U tom slučaju mi nije jasno da radi kod tebe, a kod mene ne :/ Drugo, skype se uglavnom koristi putem WiFi mreže... Nemoj preko 3g-a! :)

Nije na listi zvanicno podrzanih telefona. Ako je tacna uopste.

Free* Skype-to-Skype IM, calls and video calls over 3G or WiFi. Two way video calling is only supported on the following handsets: Google Nexus S, HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro.

Wildfire...sta ce mi na wifi kad imam lap..bespotrebno mi je da coravim nabadajuci na fon...:)

Hello...

Zbog lakoce koriscenja. Pricas iz kreveta, fotelje, sa terase. Prosetas dok pricas...
Sve je stvar potrebe i navike. Ja dok mi stigne skype video call na tablet vise ga na racunaru ni necu ukljucivati ;)

Slazem se...ne znam kako meni radi onda,a skinula sam aplikaciju sa zvanicnog sajta...

Hello...

Ima li neki sajt sa bas visoko-kvalitetnim zvukovima za notifikacije, melodije..

Ja sam skidao par stvari sa zedge-a. Može da se probere. Ima i android aplikacija.

Ttalking desire.

Imam, daj jos nesto :)

Skinuo sam i ja nemam tu opciju iz nekog razloga.. Ali barem zauzima 2.5 mega manje nego ranije.

Nema kod mene, nemam ni onaj 'bar' gore, a pise mi uredno da je 5.7.0 verzija.

menu > more > cache settings

Neam ni to.. :)

mozda zbog Wildfire, ne znam sta bi drugo moglo da utice

Illidan i Tetsuo govore o cache.
U 5.7 ima u Labs da se ukljuci Download map area.
Kad se ukljuci ima u cache settings nova stavka - downloaded map areas one se brisu rucno jedna po jedna, a cache je cache.

Sent from Leo via TT

Odakle skidate nove verzije apps-a? Na "našem" marketu, tj. na marketu na našem prostoru (SRB), nema mogućnosti za skidanje najnovijih i pojedinih app uopšte...

Kad se ukljuci ima u cache settings nova stavka - downloaded map areas one se brisu rucno jedna po jedna, a cache je cache.

Sent from Leo via TT

Jasno je ali ja to nemam..

@ vikhilikz

Ne kapiram, naravno da moze..

Sent from Leo via TT
nisam ja govorio o cache, vec o mestu u settings gde se to nalazi

@vikhiiz market enabler ili market access

Sent from Leo via TT

update za Maps se vidi u Marketu, ali da bi se update_ovao kliknite na Maps i drzite da se pojavi meni i odatle izaberite update (ako kliknete na Maps javice poruku da nije nasao aplikaciju).

@ilidan: da ali ja ni ne mogu da nađem u marketu, google maps!!! O tome ti pričam. Pola aplikacija je nedostupno za nas.

@dodo: znam za market enabler (za ovo drugo ne znam), ali isto tako znam da tel mora biti rootovan... e sad, nisam siguran da postoji root za HTC Sensation?! Možda grešim. Svojevremeno sam se igrao rootom i modovima na SGS... Za HTC to nikad nisam probao!

I sad pitanje za sve: Zašto su app za nas zaključane, odnosno zašto mi ne možemo da ih instaliramo normalno, putem Marketa?

Probaj sa market enabler-om.

@ilidan: da ali ja ni ne mogu da nađem u marketu, google maps!!! O tome ti pričam. Pola aplikacija je nedostupno za nas.

@dodo: znam za market enabler (za ovo drugo ne znam), ali isto tako znam da tel mora biti rootovan... e sad, nisam siguran da postoji root za HTC Sensation?! Možda grešim. Svojevremeno sam se igrao rootom i modovima na SGS... Za HTC to nikad nisam probao!

I sad pitanje za sve: Zašto su app za nas zaključane, odnosno zašto mi ne možemo da ih instaliramo normalno, putem Marketa?
Zato sto zivimo u Narniji.

@ceftriaxone: ali za to mi treba ROOT! Jel može root na HTC Sensation?

ne mozes, ali ako imas vec instalirano mozes da vidis update kada odes u my apps

Nemam nikakav update! :(
Evo skinuo sam posebnu app, pa sam je prebacio na tel, i instalirao... radi...

Nazad
Vrh Dno