Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mir, Mir, Mir narode!

Jel ste probali sa podesavanjem running moda? Ima 3 predefinisana moda (pro, normal, lite), plus user defined mod.

Sa lite modom se ok pali, za 2 sekunde, ali ne mozes bukvalno nista da promenis, ima 3, 4 neke najgore teme i ne mozes da menjas boje i ostalo..

Evo ponovo sam pokušao, u međuvremenu nisam dirao telefon, bez problema startuje, bez razlike. Inače, radi u User-defined Mode, pri čemu je u pitanju Full mod, samo sam isključio Emojis. A da probaš da pobrišeš poruke, da vidiš da ipak nije do toga (prvo naravno uradi backup), ipak 200 nije malo za učitavanje.

To je jedan od razloga sto sam menjao telefon, da ne moram svaki cas da brisem poruke :) ljudi imaju i po 2000, 3000 poruka.. ne verujem da je do toga. Nema veze, drzim light mod (ranije je bio user defined SAMO sa temama, sve ostalo pogaseno), pa cekam dok mozda ne ubrzaju ove ostale modove.. I ovi sto mi na*usavaju telefon, pogledajte malo komentare na Marketu, dosta njih javlja ovo.

Neam pojma, bio sam prezadovoljan dok nisu postali "PRO".. Moze da prodje i Lite mod.. samo sto mi je sa istom ovom temom kao na Lite modu ucitavao 10 sekundii na user defined, a sve osim tema pogaseno..

Poslednja izmena:
To neka fora nova, sad ja da napisem isti odgovor? :D Navikao sam a i vidim da se dosta vise hvali Go nego Handcent..

Ja sam GO danas uninstall i prebacio se na preinstalled samo sam dodao SMS pop up... :)

I shljaka ok. :D

A u tome je stos.. znaci treba mi 1ghz dual-core za instant otvaranje sms-a.

Da li ti je upaljeno ono da radi non stop u pozadini, ne vidim razlog zasto bi nam se tako drasticno razlikovalo, sve ostalo mi se skoro instant pali osim Go sms pro.
Ne treba naravno ali ne mozes ocekivati da ti radi svaka aplikacija i svaka igrica perektno na jednom od najslabijih anroid telefona...

Ne treba naravno ali ne mozes ocekivati da ti radi svaka aplikacija i svaka igrica perektno na jednom od najslabijih anroid telefona...

Pricamo o prostim stvarima poput SMS aplikacije. Iste aplikacije koja se otvarala istog trenutka pre nego sto je postala "Pro". I ne ocekujem da AB radi perfektno, igra na koju sam po*izdeo je bila Pew-Pew, molim te pogledaj gameplay i reci mi da ono Commodore 64 nije mogao perfektno da pokrece, hvala..

Pricamo o prostim stvarima poput SMS aplikacije. Iste aplikacije koja se otvarala istog trenutka pre nego sto je postala "Pro". I ne ocekujem da AB radi perfektno, igra na koju sam po*izdeo je bila Pew-Pew, molim te pogledaj gameplay i reci mi da ono Commodore 64 nije mogao perfektno da pokrece, hvala..

Wildfire, koliko ja znam nema gpu.

Neam pojma, bio sam prezadovoljan dok nisu postali "PRO".. Moze da prodje i Lite mod.. samo sto mi je sa istom ovom temom kao na Lite modu ucitavao 10 sekundii na user defined, a sve osim tema pogaseno..

A sto ne skines poslednju ne-pro verziju i uzivas? Ako ne mozes da nadjes, javi se na pp...

Ne pametuj mnogo!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

A smem li malo?

U podešavanjima može da se namesti lite, normal ili pro mode, ne mislim da se koristi neka druga aplikacija.

Edit: Ne videh poslednju stranu, vidim da je bilo još sličnih odgovora.

Poslednja izmena:
Wildfire, koliko ja znam nema gpu.

Dobro, meni Pew-Pew stvarno izgleda kao da je direktno sa Commodore-a, posto se ne razumem vise u materiju necu da idem dalje od toga i da li procesor 500x jaci od Commodore-ovog ne moze to da izgura i bez GPU-a :)

A sto ne skines poslednju ne-pro verziju i uzivas? Ako ne mozes da nadjes, javi se na pp...

Nisam ni hteo da prelazim na Pro jer sam znao da ce nesto da u*eru (na ovo usporenje nisam ni racunao vec generalno na bagove i ostalo), ali me je aplikacija obavestavala da obicna verzija vise nece raditi, dakle ne da nece dobijati update-e, vec da uopste nece raditi, slati/primati SMS-ove. Bukvalno je skoro takvo obavestenje bilo, iako meni zvuci kao totalni de*ilizam, ne zavisi uopste od interneta. Prakticno su isprogramirali da se 'ugasi' nakon nekog vremena da bi morao da predjes na Pro. Ili je to bilo cisto baronisanje. Ako tebi radi obicna jos uvek mogao bi da posaljes .apk :)

Šta je s tobom?

Nisam strucan da dajem odgovore na ovako glupa pitanja tako da nemoj vise da ih postavljas.

Dao si glup primer sa 3310 odgovorio su ti covek lepo da na pentium 2 ne radi najnovije igre...
Ukapiraj to i nemoj ljudima da pricas da ne pametuju.
Doso si na forum pre 2 meseca i ti ces nekome da kazes da ne pametuje ili da pitas nekoga sta mu je.

Boris Lozac: Tu igru nisam nikad ni video ni igrao
Kad sam rekoa igra mislio sam na angrybirds...
Realno ne moze da radi perfekno na svakom uredjaju ni na mom andorid fonu od ~500mhz ne radi kako treba
Ni na mom tabletu od ARM 1ghz ne radi najbolje ko sto radi na nekim skupljim i boljim.

Poslednja izmena:
Nisam strucan da dajem odgovore na ovako glupa pitanja tako da nemoj vise da ih postavljas.

Dao si glup primer sa 3310 odgovorio su ti covek lepo da na pentium 2 ne radi najnovije igre...
Ukapiraj to i nemoj ljudima da pricas da ne pametuju.
Doso si na forum pre 2 meseca i ti ces nekome da kazes da ne pametuje ili da pitas nekoga sta mu je.

Boris Lozac: Tu igru nisam nikad ni video ni igrao
Kad sam rekoa igra mislio sam na angrybirds...
Realno ne moze da radi perfekno na svakom uredjaju ni na mom andorid fonu od ~500mhz ne radi kako treba
Ni na mom tabletu od ARM 1ghz ne radi najbolje ko sto radi na nekim skupljim i boljim.

Ko postavlja glupa pitanja?
Najslabiji android. Haha. I kakve veze ima kad je ko došao? Možeš ti da imaš i 10 god kad u tvojim zadnjim postovima je samo trovanje. Ako ne možeš da mu pomogneš uzdrži se. Ja koliko znam uvek pomažem. Sa ovim završavam svaku dalju raspravu

Zasto mi kada hocu da update-ujem neku aplikaciju sa Marketa (koja je manja od 500KB), pise da nema dovoljno memorije da odradi taj update. BTW Imam vise od 500MB na SD Kartici mesta, i 60MB interne memorije na telefonu.

Isto tako kada hocu da prebacim neku aplikaciju na karticu (app2sim), nekad mi isto tako izbaci poruku da nema dovoljno prostora da je prebaci. Na kraju, posle nekoliko ponavljanja ove procedure on uspe da prebaci aplikaciju.

Zasto mi kada hocu da update-ujem neku aplikaciju sa Marketa (koja je manja od 500KB), pise da nema dovoljno memorije da odradi taj update. BTW Imam vise od 500MB na SD Kartici mesta, i 60MB interne memorije na telefonu.

Isto tako kada hocu da prebacim neku aplikaciju na karticu (app2sim), nekad mi isto tako izbaci poruku da nema dovoljno prostora da je prebaci. Na kraju, posle nekoliko ponavljanja ove procedure on uspe da prebaci aplikaciju.

Ja sam imao sličan problem na gt540 i rešio sam ga tako što sam reinstalirao app2sd

Ja koristim move2sd i do sada nemam nikakvih problema, osim sto mi se cini da je zapostavljen jer updatea nema vec neko vreme.

Preporucite neku all in one app kao sto je android assistent. :)

Sent from my HTC Divljavatra.

Steta sto je zeam izbacio scrolable widgets. Ne mogu da se koriste colorized widgets.

Sent from my HTC Divljavatra.

Ko postavlja glupa pitanja?
Najslabiji android. Haha. I kakve veze ima kad je ko došao? Možeš ti da imaš i 10 god kad u tvojim zadnjim postovima je samo trovanje. Ako ne možeš da mu pomogneš uzdrži se. Ja koliko znam uvek pomažem. Sa ovim završavam svaku dalju raspravu

Da jedan od najslabjih telefona sa andoridom ... procitaj 10 puta mozda ukapiras

Poslednja izmena:
Da li neko koristi skidanje aplikacija preko kompa? Ono odaberes na kompu app i kliknes install izaberes svoj telefon i download-uje se app?

da

sto pitas?

Imam problem kod nekih aplikacija. Sada sam recimo uspeo da instaliram evernote, ali mi je zato za neku drugu telefon bio zatamnjen i kao poruka "app is not available in your devices country".

Edit:
Ups sad sam skapirao, cini mi se, izgleda da se ta app placa, pa zbog toga :( Nego videh da su nas ubacili u listu https://market.android.com/support/bin/answer.py?answer=143779 . Zasto onda to ne radi?

Poslednja izmena:
da, ako udjes u Market na telefonu i trazis tu aplikaciju neces je naci (recimo Google Maps ili Google Earth...) na Marketu preko PC mozes da vidis i paid apps, ali ih ne mozes instalirati jer se ne vide u nasoj zemlji (proverava sim karticu u telefonu, pa vidi koji operater tj koja drzava). to bi uskoro trebalo da se promeni.

Kapiram to :) nego vidis da je prosirena lista, ne znam zasto to jos ne radi, tj kad ce poceti?

Vrh Dno