nije prosirena lista. na https://market.android.com/ si uvek mogao da vidis sve aplikacije (i paid apps, cak ti pise cena u dinarima) tj od kad postoji pc verzija marrketa, ali kada kliknes install tada market proverava registrovani telefon za nalog na kojoj je mrezi (operater, drzava) i ako ta aplikacija nije vidljiva u nasoj drzavi dobijes zasivljeno install (app is not available in your devices country)Kapiram tonego vidis da je prosirena lista, ne znam zasto to jos ne radi, tj kad ce poceti?
Meni se dešava na 2.1, recimo da svaki treći put ne radi, ali čim nakon neuspešnog *100# ponovo ukucam, radi sigurno.ljudi da li se nekome desava da kada ukuca *100# da im samo izbaci i ne ocita mts meni za promocije itd... ?Imam android 2.2.1 sistem,kada sam imao 2.1 ekran mi se gasio ali nije izbacivao iz tog menija :/ mob je samsung spica i5700
ovo je ocigledno do sistema??
Kako je pukao market. Ako ne koristim enabler, ne vidim 60% instaliranih aplikacija. A ni sa enablerom ne mogu da updateujem aplikacije veće od 10mb.
Ttalk.
Ovaj chainfire 3d je sjajan, na desire samurai vengeance odlično radi.
Ttalk.
Nešto je market poludeo zadnjih dana. Od skinutih 50 aplikacija u my apps pokazuje samo 8. Koji widget za vremensku prognozu koristite a da je dobar za ovo naše područje?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari