Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Trebalo tokom prošle nedelje, ali izgleda i Google prihvata običaje zemlje u koju "dolazi", pa tako krenuli Mrkonjićevim stopama...

Kapiram to :) nego vidis da je prosirena lista, ne znam zasto to jos ne radi, tj kad ce poceti?
nije prosirena lista. na https://market.android.com/ si uvek mogao da vidis sve aplikacije (i paid apps, cak ti pise cena u dinarima) tj od kad postoji pc verzija marrketa, ali kada kliknes install tada market proverava registrovani telefon za nalog na kojoj je mrezi (operater, drzava) i ako ta aplikacija nije vidljiva u nasoj drzavi dobijes zasivljeno install (app is not available in your devices country)

znaci zato je Market u telefonu s__ban :) ono sto sam hteo da kazem da je web Market oduvek prikazivao sve aplikacije, samo nisi mogao sve da ih instaliras. sada kada ovo zavrse sto su poceli moci ce.

Stavi teme koje hoćeš u favorites i pod default view stavi favorites.

Potrebno je i da se market na telefonu updateuje. Ako hoćete da instalirate aplikacije tipa google maps, koristite market enabler. Radi i za pc verziju.

Ttalk.

ljudi da li se nekome desava da kada ukuca *100# da im samo izbaci i ne ocita mts meni za promocije itd... ?Imam android 2.2.1 sistem,kada sam imao 2.1 ekran mi se gasio ali nije izbacivao iz tog menija :/ mob je samsung spica i5700
ovo je ocigledno do sistema??

Mi baš hoćemo da kupujemo na Merketu k'o sav normalan svet i nećemo da root-ujemo telefone (a možda i ne možemo) da bismo koristili Enabler...

Šta važi? Ne slažeš se?

da vazi... kao nema sanse da kupujemo. plafon 2% ljudi ce da kupuje aplikacije.

A, to da. Ja znam da ja hoću. Opet kažem, koštaju kao prosečan espreso u Bg (ili dva), a to mislim da svi možemo da izdvojimo. Ne može niko ko ima minimum HTC WF da me ubedi da nema da kupi neku aplikaciju koju koristi. Stvar je samo da li hoće ili neće, a slažem se da mali broj ljudi hoće.

Nije uopste problem, samo sto sam do sad za ovih par meseci shvatio da su mi najbolje aplikacije i one koje najvise koristim zapravo besplatne.

Hm, evo ponovo mi se ovo desilo sa market-om. Ne da mi da skinem Adobe Reader sa kompa, dok sam sa fona odmah skinuo?!

Nešto je market poludeo zadnjih dana. Od skinutih 50 aplikacija u my apps pokazuje samo 8. Koji widget za vremensku prognozu koristite a da je dobar za ovo naše područje?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ljudi da li se nekome desava da kada ukuca *100# da im samo izbaci i ne ocita mts meni za promocije itd... ?Imam android 2.2.1 sistem,kada sam imao 2.1 ekran mi se gasio ali nije izbacivao iz tog menija :/ mob je samsung spica i5700
ovo je ocigledno do sistema??
Meni se dešava na 2.1, recimo da svaki treći put ne radi, ali čim nakon neuspešnog *100# ponovo ukucam, radi sigurno.

Jel zna neko kako da namestim da na luncher pro u meniju (application) ikonice budu po tabovima ( kao sto je po defaltu - ) a ne da skrolam pola sata dole-gore. I kako promeniti raspored ikonica u meniju ?

Ovaj chainfire 3d je sjajan, na desire samurai vengeance odlično radi.

Ttalk.

Kako je pukao market. Ako ne koristim enabler, ne vidim 60% instaliranih aplikacija. A ni sa enablerom ne mogu da updateujem aplikacije veće od 10mb.

Ttalk.

Kako je pukao market. Ako ne koristim enabler, ne vidim 60% instaliranih aplikacija. A ni sa enablerom ne mogu da updateujem aplikacije veće od 10mb.

Ttalk.

Yup,a ja 61% app ne mogu ni da instaliram,jer mi telefon nije podrzan u Srbiji ... lol

jel može da se gleda tv preko neta na nekom android telefonu?

Ne pratim uopšte, alo sam čuo za taj voodoo fix.
@ aca
Čemu sprdnja?

Ttalk.

Nešto je market poludeo zadnjih dana. Od skinutih 50 aplikacija u my apps pokazuje samo 8. Koji widget za vremensku prognozu koristite a da je dobar za ovo naše područje?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Meni je skroz dobar Fancy widget, lep je i poprilicno tacan.

Ok su oni, ali bre netacni, meni stajalo da pada kisa, a sunce pici pa razbija

Nazad
Vrh Dno