Ne treba naravno ali ne mozes ocekivati da ti radi svaka aplikacija i svaka igrica perektno na jednom od najslabijih anroid telefona...A u tome je stos.. znaci treba mi 1ghz dual-core za instant otvaranje sms-a.
Da li ti je upaljeno ono da radi non stop u pozadini, ne vidim razlog zasto bi nam se tako drasticno razlikovalo, sve ostalo mi se skoro instant pali osim Go sms pro.
Ne treba naravno ali ne mozes ocekivati da ti radi svaka aplikacija i svaka igrica perektno na jednom od najslabijih anroid telefona...
Ne treba naravno ali ne mozes ocekivati da ti radi svaka aplikacija i svaka igrica perektno na jednom od najslabijih anroid telefona...
Pricamo o prostim stvarima poput SMS aplikacije. Iste aplikacije koja se otvarala istog trenutka pre nego sto je postala "Pro". I ne ocekujem da AB radi perfektno, igra na koju sam po*izdeo je bila Pew-Pew, molim te pogledaj gameplay i reci mi da ono Commodore 64 nije mogao perfektno da pokrece, hvala..
Neam pojma, bio sam prezadovoljan dok nisu postali "PRO".. Moze da prodje i Lite mod.. samo sto mi je sa istom ovom temom kao na Lite modu ucitavao 10 sekundii na user defined, a sve osim tema pogaseno..
Ne pametuj mnogo!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Wildfire, koliko ja znam nema gpu.
A sto ne skines poslednju ne-pro verziju i uzivas? Ako ne mozes da nadjes, javi se na pp...
Nisam strucan da dajem odgovore na ovako glupa pitanja tako da nemoj vise da ih postavljas.Šta je s tobom?
Nisam strucan da dajem odgovore na ovako glupa pitanja tako da nemoj vise da ih postavljas.
Dao si glup primer sa 3310 odgovorio su ti covek lepo da na pentium 2 ne radi najnovije igre...
Ukapiraj to i nemoj ljudima da pricas da ne pametuju.
Doso si na forum pre 2 meseca i ti ces nekome da kazes da ne pametuje ili da pitas nekoga sta mu je.
Boris Lozac: Tu igru nisam nikad ni video ni igrao
Kad sam rekoa igra mislio sam na angrybirds...
Realno ne moze da radi perfekno na svakom uredjaju ni na mom andorid fonu od ~500mhz ne radi kako treba
Ni na mom tabletu od ARM 1ghz ne radi najbolje ko sto radi na nekim skupljim i boljim.
U kom si to postu pomogao?Ako ne možeš da mu pomogneš uzdrži se. Ja koliko znam uvek pomažem.
U kom si to postu pomogao?
Zasto mi kada hocu da update-ujem neku aplikaciju sa Marketa (koja je manja od 500KB), pise da nema dovoljno memorije da odradi taj update. BTW Imam vise od 500MB na SD Kartici mesta, i 60MB interne memorije na telefonu.
Isto tako kada hocu da prebacim neku aplikaciju na karticu (app2sim), nekad mi isto tako izbaci poruku da nema dovoljno prostora da je prebaci. Na kraju, posle nekoliko ponavljanja ove procedure on uspe da prebaci aplikaciju.
Da jedan od najslabjih telefona sa andoridom ... procitaj 10 puta mozda ukapirasKo postavlja glupa pitanja?
Najslabiji android. Haha. I kakve veze ima kad je ko došao? Možeš ti da imaš i 10 god kad u tvojim zadnjim postovima je samo trovanje. Ako ne možeš da mu pomogneš uzdrži se. Ja koliko znam uvek pomažem. Sa ovim završavam svaku dalju raspravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari