Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koju muzicku aplikaciju mi preporucujete(za pustanje muzike :) )?
Imao sam nekih problema na stock aplikaciji(tattoo, android 2.2), gde mi se pesme prebacivale bez ikakvog razloga u pola ili cak i na pocetku.
Tj, treba mi neka koja nece opterecivati previse procesor.
Da li je jos neko od vas imao problema , da kad u toku pesme klikne na neko dugme, dobije malo seckanje?
To se ne secam da je bilo na stock romovima.

Player Pro

Hm, on se kesira?

Neka aplikacija tj emulator za stare igrice za konzole (npr Nintedno)? :)

Imas da skines NEsoid. To je za pocetak

Probao sam i emulator Gameboya i ovih ostalih SNES i tako to, ali koliko sam primetio , nije bas najbolje radio na tattoo-u.
Pretpostavljam da ipak treba malo jaci procesor.

Ajd da se malo sladimo, izasla najpopularnija igra za iPhone i na Adnroid i to jos dzabe :)
Dakle Angry Birds.

Našao sam ovaj plejer, nije loš mada mi se baš po izgledu ne sviđa ali ima dobre opcije

PowerAMP v1.0 build 68
Requirements: Android 2.0+
Overview: New beta version of excellent musical player. It's like winamp on PC.

9u2mtc.jpg
119axrt.jpg
a2yulj.jpg

Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tags, lyrics

Potrebna mi je neka aplikacija koa ce omoguciti utisavanje ringtona kada podignem tel....

Imao sam tu opciju na Sense-u, ali posto sam sada na Defrost romu, toga nema....

Ljudi,skinuo sam Super Nin. emulator za android ;) radi super,nostalgija ftw!
Ali ne mogu ad nadjem ni jednu mario igru :( pomoc?

p.s. ako neko ima predloge za igre,i'm all ears :)

Music player

Našao sam ovaj plejer, nije loš mada mi se baš po izgledu ne sviđa ali ima dobre opcije

PowerAMP v1.0 build 68
Requirements: Android 2.0+
Overview: New beta version of excellent musical player. It's like winamp on PC.

9u2mtc.jpg
119axrt.jpg
a2yulj.jpg

Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tags, lyrics

Instalirao sam ga, super izgleda, eventualno je mozda prentrpano.
Lepo radi, ali koliko vidim ovo je tek neki probni build, koliko sam razumeo.
Nisam ga nasao na marketu, tako da evo link za sve koje zanima player
http://bit.ly/cJ7VdC

jel zna neko kako se koristi torrent? Ovaj neki Transdroid sam skinuo i nemam pojma da ga konfigurisem, trazi mi neke ip adrese, cudesa :))

Transdroid ne služi da skidaš torrente na telefon, već da se pomoću njega povežeš na uttorent, deluge i druge klijente i onda upravljaš njima. Naravno oni moraju da rade na nekom računaru već.
Meni odlično radi i u lokalnoj mreži (wifi) i spolja (3g).

Ima u opcijama "show social contacts"...

Ko još čuva kontakte na SIM kartici?:D Za to ne znam, mislio sam da misliš na facebook i slično...

Ima, na xda, ali moraš imati rootovan uređaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796702

Ima li neko srpski za HVGA rezoluciju (i5700 spica)?

Nemojte me drzati za rec, ali mislim da Swype iz te teme radi samo na Galaxy S. Mrzelo me je da citam ceo thread, mozda ima neki fazon, ali meni na Milestone-u nije radio uz uputstva koje je autor postavio.

Evo novog linka:
http://localhostr.com/files/5dd83d/swype_2.4.44.10912_SR_signed.apk

Poslednja izmena:
Probao oba linka, ali "The Swype package you installed does not match the screen size of the device...... Screen size 320x480".

HTC Magic, Cyanogen 6.

Pa lepo sam napisao za WVGA Androide, dakle 480x840 ili 480x854 u Motorola slucaju.

zašto sam ja pročitao HVGA oba puta :/

Hvala kolega :wave:

Resih da instaliram Skype posto su mi poslali obavestenje na desktop verziju da je izasla za Android full verzija, ali posle instalacije, cim startujem aplikaciju i dodjem do ekrana za upisivanje skype name-a i pass-a, ista me izbacuje na home screen. To se desava SAMO kada je wifi ukljucen...kada ga iskljucim, to se ne desava. A ne znam sta ce mi Skype bez wifi-a?!

Hvala i tebi kolega. Našao sam i skinuo HVGA ali samo engleski jezik, 2.4 swype. Srpskog nema na vidiku, mada na jednom warez forumu postoji drugar koji "prepakuje" po želji.

Hvala i tebi kolega. Našao sam i skinuo HVGA ali samo engleski jezik, 2.4 swype. Srpskog nema na vidiku, mada na jednom warez forumu postoji drugar koji "prepakuje" po želji.

Ja imam i galaxy s sa srpskim, pa sam mislio da probam sam danas popodne da prepakujem i ubacim na spicu...Javljam ako nešto uspem, a i vi isto, nadam se...:D

Nazad
Vrh Dno