Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

to kod nas nema. plate se smanjuju iz meseca u mesec a krediti i kamate rastu pa nema otrebe za takvom opcijom :)

Ima li negde da se stave troškovi/prihodi koji su fixni svakog meseca, tipa rata za kredit, plata etc? Tj da mi svakog u meseca automatski doda te troškove/prihode?
Iskreno, nemam pojma. Plata mi nije fiksna, pa nisam ni tražio. Pogledaću kad stignem, pa ti javljam.
Uvek možeš da pišeš dev timu. Updateuju dosta često.

Može li preporuka za aplikaciju za skidanje muzike?

Koristio sam music downloader koji sam i drugima preporučivao ovde ali mi u poslednje dosta baguje i cak je i skinut sa playstore.

Ima li negde da se stave troškovi/prihodi koji su fixni svakog meseca, tipa rata za kredit, plata etc? Tj da mi svakog u meseca automatski doda te troškove/prihode?

Koliko ja znam nema. Ima samo opcija ako uneses dodatnu belesku za neki trosak onda ti sledeci put odma ponudi taj trosak, to sam primetio da postoji. To ne bi bilo lose da dodaju

Može li preporuka za aplikaciju za skidanje muzike?

Koristio sam music downloader koji sam i drugima preporučivao ovde ali mi u poslednje dosta baguje i cak je i skinut sa playstore.
Ja koristim tubemate, doduse jeste da radi samo sa yt ali dosta je dobra i konvwrtuje bas lepo i brzo, muzika ima bas dobar zvuk.

Možda tinytunes? Mada njega nema na storu, samo divlje da se potraži

Tiny Tunes zvanični sajt : http://exigocs.com/
Zajcev.net takođe ima aplikaciju za skidanje muzike.

TinyTunes je na istu foru kao music downloader/explorer, imaju iste izvore i od kako mi baguje music explorer isto je i sa tinytunes, nadje pesme ali neće da ih skine.
Ne mogu pesmu po pesmu preko torrenta...pogotovo domaću
A ovo da konvertuje sa YouTube, već koristim videoder za to, ali to nije ni približno onom programu kakav je bio music explorer dok mi radio lepo.

Naravno da može pesma po pesma, svaki klijent ima opciju koje ćeš fajlove da skineš (ali jeste smaranje kada već ne slušaš ceo album). I da, nisam ni razmišljao o domaćoj. [emoji1]

Koristim dugo swiftkey, ali je toliko počeo da laguje i zakucava u poslednje vreme, da to nije normalno. Frizuje, i tome slično. Video sam po netu da ima gomila ljudi sa sličnim ili istim iskustvima.

Ima li neko istih problema ili još bolje, rešenje?

Update na najnoviju verziju sa Play store :)

Znaci

myth-busted.jpg

:d

Doduse sad vise nije lag od 5-10 sekundi, sad traje citavih 3-4.

Verovatno je to performance improved :d

Doci ce oni i jednog dana do nule. Valjda :d

Treba mi preporuka za dobar call recorder, da radi na fonu sa 2 kartice i naravno da se lepo čuje na obe strane. Treba šefu, ima neki al ne radi na fonu sa 2 kartice. Da snima non stop i to je to.

AL' neka ste ti i punisher rekli POKIDAO SWIFT instaliraj ovo kida ovo je nenormalno, a tacno sam znao da ne treba da se radujem :d

Nista, cekamo sledeci update, mozda bude novogodisnji neki poklon :)

Jeste culi onu frazu da sve sto je fraj ne valja no no :d

Šta kukaš, kao da je to bitno. Preformuliši misao :D
Bitno je da iskače i spušta se u milisekundi, da kad pošalješ poruku na chatu sledeću možeš da kucaš istog trenutka, a što zabode posle tri određene reči nije smak sveta, može to i drugačije da se napiše :D

Jeste preformulisi misao :d posle toga taman kad krene druga misao i krene i to da skucava, onda cu morati opet drugacije, sve dok ne izgustiram sve i onda krah :d

Nista... Ide jedan clean install tastature, pa 4 dana opet ce da radi kako valja :)

Vrh Dno