Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koje programe vi uglavnom zamrzavate sa Greenify? Jel velika razlika izmedju free i placene verzije?

Apsolutno sve što ne želim da radi u pozadini ili da se samo pokreće jer program i to blokira. Dakle ostali su samo programi za komunikaciju i obaveštenja.
Ono što želim da se pokrene samo kad ja to hoću i da oslobodi memoriju ubrzo posle izlaska iz app je na listi.

p.s. greenify nije za zamrzavanje to je nešto drugo, ovo je hibernacija i nije neophodna plaćena verzija...

Kad ste spomenuli, koristi li neko Greenify na nerutovanim uređajima?

Da li moze uopste da se instalira ako nisi rootnuo mob ?

Moze i na ne rootovane, videh da su to omogucili. A paid ima mogucnosti hibernacije sistemskih apk i aplikacija sa notifikacijama.

Super.
Koliko sam ispratio placeni ne moze da radi bez xposed modula ?
Da li je i tu nesto menjao ?

Dali neko zna neku app za otkljucavanje ekrana da ne koristim hardverski taster ali da provereno radi

Nije to tako jednostavno, jer takva funkcija zavisi od modela telefona. Potraži rešenje za svoj model na XDA forumu. Ukoliko ne postoji - ne može.

Ima i ona što koristi acelerometar u telefonu za uključivanje ekrana telefona. Ali to ne radi baš dobro.

A ova koju si preporučio non-stop drži uključen proximity senzor, pa ne znam koliko je to dobro.

Par pitanja sky. Koji je telefon koristiš koji je Android na njemu (verzija) i koliko često sinhronizuješ telefon.
Koristim LG L5 a sinhronizacija je valjda automatska,ja ništa ne stiskam otkad sam skinuo go launcher,ne znam da li on crpi? Evo samo juče mi je 75mb potroseno na taj Android OS.Da li neko ko se razume moze da mi pomogne sta da radim? Verzija OS android 4.1.2

Poslednja izmena:
Briši taj GoLauncher, to je neopevano ****** i ne bi me čudilo da je to uzrok.

Googlao sam ali slabo ima rezultata. Ako ugasiš sinhro. telefon gubi na funkcionalnosti a ako ne gubiš pare. Možeš obrisati par stvari na koje sumnjaš pa videti imali promena.

Pokušao sam da instaliram neku aplikaciju od cirka 150mb i prijavi mi insufficient storage available grešku i obustavi instalaciju. Međutim, sad mi u notification baru stoji Storage space is running out i dostupna memorija mi je manja za tih 150mb. Zar ne bi trebao taj temp apk da se izbriše nakon neuspele instalacije? Brisao sam cache i restartovao telefon, ali ne pomaže. Ima li rešenja?

Možda ti je ostao obb fajl. Proveri u Android/Obb i obriši ga ukoliko postoji tamo.

Bravo! Hvala!

Koje aplikacije koristite za streaming fudbalskih utakmica, i sporta uopste?

A google camera kakve vam rezultate daje?

Predlog za aplikaciju koja najjednostavnije skida mp3 sa youtube, probao sam ih 10-ak i nijedna ne radi kako treba.
Svi ce ti reci tubemate, ali po meni nijedna aplikacija ti ne treba. Snimis u browseru stranicu: youtube to mp3, otvoris u youtube aplikaciji pesmu koju zelis, kopiras joj url, udjes u browseru na obelezivac i paste url. Za 30 sekundi sve gotovo.

Pokusavam sa Rom Toolbox-om da sistemsku aplikaciju prebacim u user apps i nece nikako. Jel ima jos neko takvih problema?

Mozes to i sa Titanium backup, bez problema sam prebacio tako Google Maps.

Kapiram da moze, ali Rom Toolbox imam a Titanijum ne. Vidim da u RT-u ima ta opcija ali nece da prebaci, pa zato pitam ako ima jos neko da proba.

Nazad
Vrh Dno