Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Svakako je dobro sto si otkrio uzrok, ali toplo preporucujem koriscenje "airplane" profila tokom noci - em stedi bateriju, em pijani drugar ne moze da te probudi u pola 4 da ti kaze da si mu najbolji prijatelj :D GO Power Master je (izmedju ostalog) odlican za programiranje automatike promene rezima.

Ja kad spavam isto mi je ukljucen wifi samo sto je u silent modu bez vibracije... Ja nikad telefon nisam koristio u airplane modu... Doduse jesam, kad sam bio u avionu :D

Jel postoji neka aplikacija za sms poruke,nesto na foru da ja pricam i da se prikaze tekst onoga sto sam izgovorio :smoke:
Danas je malo falilo da mlatnem auto ispred sebe,kuckanje sms poruka na ovim modernim telefonima bez dugmica mi je prava nocna mora!!!

Ima svaki telefon opciju speech to text ali mislim da jos nema za nas jezik.
Neka me ispravi neko ako gresim.

Ja sam namjestio za WiFi da se iskljuci during sleep osim ako noje na punjenju.
A CM ima opciju u nekom vremenskom periodu da iskljuci zvucne notifikacije. Ja sam namjestio od 23h do 8h. Dobra stvar :)

U pravu si,sad probah,nista ne prepoznaje kako treba.

Jel postoji neka aplikacija za sms poruke,nesto na foru da ja pricam i da se prikaze tekst onoga sto sam izgovorio :smoke:
Danas je malo falilo da mlatnem auto ispred sebe,kuckanje sms poruka na ovim modernim telefonima bez dugmica mi je prava nocna mora!!!

Da je samo kuckanje poruka, tesko je naci i kontakt za pozivanje. Google voice search trazi samo online, nema opcije za imenik - Siri wins!

Kupljeno, hvala. Sad još samo da smislim kako da ga koristim jer ništa ne razumem :D.

Imas na xda all about tasker temu, tamo ces sve procitati :) ima jedno par dana da citas, kad vidis koliko ima opcija :D

jao uzas, kako proizvodjaci ne misle na one koji hoce da VOZE i KUCKAJU poruke istovremeno, da to nekako olaksaju! :wall:
jer voice call, BT slusalice ili kuckanje dok NE vozimo jednostavno vise nije in :trust:

^ +1

Kad otvorim Tasker u PS cena je 1.99$, međutim, kad kliknem na cenu, da bih kupio app, i otvori mi se Accept&Buy strana, cena je 3.02$. Imate li predstavu zbog čega je to tako?

Mozda je neka greska do njih..jer i meni prikazuje 2 funte a ne $

Ja sam ga kupio jutros - pisalo mi je $1.99, i to mi je pisalo i u mejlu koji sam dobio posle.

Ja sam preko VPN nakacen na US, i prikazuje mi 1.99$, ali kad hocu da je kupim, onda je cena 3.02$.

Ja sad kupio i stigao mail na 3.02 i SMS od banke na isto toliko.

Poništio sam kupovinu :)

Ajmo na 7 strana da polemisemo oko 1$ razlike?

lol :D Pa zanimljivo je :D

Hehe naterali ste i mene da pogledam. Kod mene stoji 1.99$ pri potvrdi. Iiii naterali ste me da kupim. :D

Za početak ako imate malo ram-a konvertujte tasker u sistemsku aplikaciju, jer će ga android gasiti. Dalje, prvi profil neka vam bude za uključivanje wifi-ja dok ste u stanu, ako imate ruter. Zatim sprečavanje zaključavanja displeja dok ste povezani na wifi. I dalje možete da kreirate profile za noć, dan, posao... profil za uključivanje gps-a pri pokretanju navigacije.

Neko je pitao za pretvaranje glasa u tekst. Tastatura slideit ima tu mogućnost i to na bilo kom jeziku za koji imate instalirani rečnik. Nije savršena, ali za kratke i jednostavne poruke završava posao. Sa dužim i komplikovanim rečenicama puno greši.

Svakako da postoji a i lepo funkcioniše na našem jeziku

Od aplikacija sam ostavio samo viber, skype i tapatalk, možda bude još koja, bez launchera i fon mi mnogo bolje radi, baterija duže traje.

Nazad
Vrh Dno