Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kada instaliram flash bez problema cu onda moci da gledam live stream bilo koji? To pitam, jer me zamolio jedan caletov prijatelj pa zbog toga. Inace ima S3 na kojem je JB 4.1.

Tačno. Ja gledam tako na tabletu fucu i tenis.

Jel ima neki black market?

Ima.

Ima li neka aplikacija kojom je moguće videti broj slobodnih mesta u garažama u Bg?

Dajte preporucite neku dobru aplikaciju za video editing,da moze da se ubaci titl na pocetku klipa,mozda neki video prelaz,dodavanje audio track-a,i sl.Ne mora da bude free.

^^
Mani se corava posla.

Ma ne mora nista extra da ima od opcija. Kako sam nekad na nokiji 5800 imao opciju edit video zapisa, ubacivanja titla i sl. stvari. Nesto samo da moze na brzinu da se odradi. Nemoguce da nema neka app za android.

Kucaj video edit na Google Play-u pa traži... Ne znam ko jos obradjuje video na telefonu, ajde slike još i nekako...

@Zoran_KS kucaj samo video editor ima ih koliko hoces na playstore, a sumaljm da se ti ovde iko preporuciti jer ko jos edituje video na tel...

Da li ima jos neko problem sa AirDroidom? Ne radi mi speed upload i Files ikonica :smash:

Ja bas sinoć prebacivao nešto, radio mi.

Ljudi jel radi vama BusPlus aplikacija na SGS S2?

Ajde neka preporuka za lep i funkionalan contakt widget?

Telep ti je vec odgovorio za contact widget koji si tražio. Ne moraš ponavljati isto pitanje stalno, ako neko zna odgovoriće ti. Uostalom što ne odeš na Play Store i pogledaš sam, pa i sam nešto preporučiš.

Koja je dobra aplikacija za ciscenje telefona od zaostalih fajlova.
Imam dosta direktorijuma od aplikacija koje znam da sam sigurno obrisao, a verovatno i brdo drugih fajlova koje i neznam gde su.

Koristim "Video Maker" za edit klipova.

Airdroid sam batalio odavno. Sada koristim Kies air.

Upao sam u onu google - ovu igru Ingress. Fino je napravljena, samo nemam sada vremena da se šetkam po gradu :)

Jel moguce da ne mogu da izmenim komentar za aplikaciju, jer necu da se prijavim na g+

Možda nedelju dana. Čini mi se da imam invite, tako da mogu da te pozovem ako hoćeš.

Ipak jeste problem, piše 0 invites :)
Ako budem dobio javiću ti.
Malo sam pogledao šta se dešava, ima par ljudi iz Beograda i Pančeva.

Ok. :) deluje zanimljivo, samo sto se ljudi zale da se dugo ceka na pozivnice...

I ja sam takodje dobio invite za ingres, cekao sam 2 dana ali ne stizem da igram zbog obaveza :/

Poslednja izmena:
Koja opera ti baguje? Meni mini odlicno radi, za mobile nemam memorije.

PS:
Koju tastaturu koristite?
Ja sam se bio navikao na htc, ali trazim neku brzu. Vrlo cesto se na trenutak zakoci, pa odjednom iskuca 2, 3 slova koja sam ja kucao, alu ona ih nije prukazivala.
Swype mi ne odgovara, mada koristim je kada hocu da pisem na eng. Ova srpska mi stoji samo zbog cirilice, ne mogu da je koristim zbog veoma cudnog rasporeda. Sada koristim droidx multitouch tast, koja prijatnija za kucanje od htc, ali se i ona ponekada zabaguje. I nema multitouch iz nekog razloga. :)

---
Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Smart keyboard pro htc skin, prezadovoljan.

Ipak jeste problem, piše 0 invites :)
Ako budem dobio javiću ti.
Malo sam pogledao šta se dešava, ima par ljudi iz Beograda i Pančeva.

Ako budes imao vise komada pozivnica, pošalji i meni, ako možeš :)

Jos jedna molba za pozivnicu!:) regovao se i na njihovom sajtu za invite,al od toga nista za sada :D

Taman da neko objasni u cemu je fora sa igricom :)

Vrh Dno