Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vremenska prognoza

To je ovaj koji je postavio MaxP. iznad.

Normal, stock rom 4.1.2 na S3.

Ima li neka tacna vremenska prognoza?

Nema nijedna sve greše manje više,ja kaoristim sistemsku i radi solidno.Weather2Umbrella nije ništa preciznija samo će ti zauzeti 20 ak MB rama dok npr GoWeather EX je prelepo urađena i potpuno netačna i normalno jede oko 15 mb rama.
Baciš termometar na terasicu i vidiš koliko je stepeni to je trenutno najtačnije.

Ima li neko poslednji Primo Launcher 1.8? Nisam stigao da skinem a ovi uradili lock :-D

Meni se weather to umbrella slaže u stepen sa termometrom i uglavnom pogađa kišu.

Jel zna neko kako se zove aplikacija kojom se uz pomoć wi-fi telefon pretvara u remote za pc, promenio sam rom i ne mogu da se setim imena a odlična je. Ikona je zelene boje :p čak mislim da je bila preporučena na benchmarku u nekoj kao top listi aplikacija ali ne mogu nikako da nađem taj članak...

Taj je, hvala :wave:

Ne znam da li ste skontali, ali posle ovog poslednjeg update-a Chrome is soooo smooooth :) :thumbup:

Zna li neko koja aplikacija za ftp omogućava promenu attributes na remote fajlovima? Probao sam jedno 10 raznih i neće, nema ni jedna, ili ne znam da nadjem gde je opcija :(

Koja je dobra aplikacija za pustanje i gledanje stream-a preko telefona? u pitanju je S3.

Da li neko može da objasni kako da se uploaduje muzika na play music, s obzirom da nismo u Americi :) Hvala

Da li neko može da objasni kako da se uploaduje muzika na play music, s obzirom da nismo u Americi :) Hvala

Moraš preko proxy - ja da aktiviraš play music na svom nalogu. Kada to završiš, možeš da se logujes sa bilo kog IP i da upload - uješ muziku. To radiš sa google music manager, u settings na play store imaš da skineš instalaciju.

Neko ti posalje pozivnicu, ti se preko nekog US proxy prijavis i to je to :) Ponudice ti da skines i kao Music Manager, pomocu kojeg uploadujes muziku.

Kada hocu neki prenos uzivo da gledam sto trenutno ima preko interneta, npr. neku utakmicu ili neki dogadjaj. Jer nece da pusti preko Chrome i preko obicnog pretrazivaca na telefonu.

Pa sam mislio jel ima neka aplikacija za pustanje toga? :)

Ja gledah pre neko veče stream sa Peščanika. Ton bio problematičan, video odličan. Chrome@S2

Dolphin browser pusta bez problema.

Poslednja izmena:
Znaci samo njega instaliram i odem na neki site pustim stream i uzivam? Ne treba nikakav dodatak ili tako nesto jos? :)

Koja je dobra aplikacija za pustanje i gledanje stream-a preko telefona? u pitanju je S3.

Na tabletu sam najzadovoljniji sa MX Player. Ima hardversku podršku, piče HD filmovi samo tako. Podržava i strim, ali ne koristim. Pojavio se VLC, možeš i njega da probaš, ali je prepun bagova.

Android OS počev od verzije 4 ne podržava flash. Jedino preko čega sam ja uspevao da dobijem stream je sopcast.

Ljudi, jel zna neko kako se zove onaj widget za kontakte sa SE xperia arc?

Kada hocu neki prenos uzivo da gledam sto trenutno ima preko interneta, npr. neku utakmicu ili neki dogadjaj. Jer nece da pusti preko Chrome i preko obicnog pretrazivaca na telefonu.

Pa sam mislio jel ima neka aplikacija za pustanje toga? :)

Treba ti Flash, samo sto ga vise nema na plej storu pa ces morati da se dovijas. Ali ne brini, i ja sam pre nekih nedelju dana imao isti problem koji sam resio uz pomoc clana Nikolasbg.

Instaliraj ovo:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1199371&d=1342343609

I onda skini Fajerfoks i sa njim ces moci da gledas strimove.

Kada instaliram flash bez problema cu onda moci da gledam live stream bilo koji? To pitam, jer me zamolio jedan caletov prijatelj pa zbog toga. Inace ima S3 na kojem je JB 4.1.

Poslednja izmena:
Moraš preko proxy - ja da aktiviraš play music na svom nalogu. Kada to završiš, možeš da se logujes sa bilo kog IP i da upload - uješ muziku. To radiš sa google music manager, u settings na play store imaš da skineš instalaciju.

Neko ti posalje pozivnicu, ti se preko nekog US proxy prijavis i to je to :) Ponudice ti da skines i kao Music Manager, pomocu kojeg uploadujes muziku.

OK, hvala!

Kada instaliram flash bez problema cu onda moci da gledam live stream bilo koji? To pitam, jer me zamolio jedan caletov prijatelj pa zbog toga. Inace ima S3 na kojem je JB 4.1.

Ja imam na tabletu JB 4.2.1 i radili su mi strimovi utakmica na atdhe. Ne znam kako je.sa onim strimovima koji zahtevaju da ih gledas preko veetle plejera, nisam jos naisao ma neki takav.

Vrh Dno