Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jeste,instalira se podrska(prekopira 1 folder) i doda se dva,tri reda code-a za svaku temu :) barem za phpbb

Oba su jako slična. Koristio sam prvo novu, pa mi je malo pobrljavila, i sada koristim Apex. Čini mi se da je Apex za nijansu bolji.

Instalirao sam apex i posle pet minuta mi je zapucao na crnom ekranu prilikom dodavanja widgeta na home screen. Kad sam pritisnuo home button nista se nije desavalo. Unistalirao sam ga. Probacu novu mada sad kad razmislim i ovaj default mi radi posao...

EDIT: kako da neteram google chrome da po defaultu sve stranice pokazuje u desktop varijanti ?

Poslednja izmena:
Imam problema sa kalendarom. Samsung stock aplikacija mi ne detektuje google kalendar (iako je u podesavanjima cekiran) dok aCalendar+ ga detektuje i prikazuje sve dogadjaje ali me uopste ne obavestava (podesen je reminder). Da li neko zna kako ovo da resim?

Instalirao sam apex i posle pet minuta mi je zapucao na crnom ekranu prilikom dodavanja widgeta na home screen. Kad sam pritisnuo home button nista se nije desavalo. Unistalirao sam ga. Probacu novu mada sad kad razmislim i ovaj default mi radi posao...

EDIT: kako da neteram google chrome da po defaultu sve stranice pokazuje u desktop varijanti ?

Čini mi se da za widgete moraš da imaš root.

Čini mi se da za widgete moraš da imaš root.

Da to znam i dozvolio sam aplikaciji root acess. Ali to se posle desilo. Uglavnom nema veze probacu josh Novu mada kao shto sam napisao i ovaj default mi radi posao. A i tablet sam rootovao isti dan kad sam ga kupio a costum rom je isao posle dva ili tri dana... :D

Kako da udjem u podesavanja GO Launcher ex-a na ICS-u? Medju aplikacijama kad kliknem na njega nista se ne desi.. boze kakvu su glupost napravili sa izostankom menu tastera..
facepalmjx_icon.gif

Poslednja izmena:
Paaa, funkcijski taster na telefonu pa preferences :p

Imam problema sa kalendarom. Samsung stock aplikacija mi ne detektuje google kalendar (iako je u podesavanjima cekiran) dok aCalendar+ ga detektuje i prikazuje sve dogadjaje ali me uopste ne obavestava (podesen je reminder). Da li neko zna kako ovo da resim?

Ladno nece ni jedan kalendar da radi ako je TouchWiz obrisan :lupko:. Vratio sam backup TW, ali i dalje koristim Novu, sada se svi dogadjaju uredno prikazuju i daju notifikacije.

Daj bre ljudi jel citate uopste sta pise? Odakle mi ICS na WF-u? Pricam o burazerovom ONE V..

Pa dobro skoro na svim telefonima je isto. Imash menu, home i back button. Treba da pritisnesh menu pa ce se pojaviti dodatne opcije... Kako to neznas ?

Da to znam i dozvolio sam aplikaciji root acess. Ali to se posle desilo. Uglavnom nema veze probacu josh Novu mada kao shto sam napisao i ovaj default mi radi posao. A i tablet sam rootovao isti dan kad sam ga kupio a costum rom je isao posle dva ili tri dana... :D

Meni Apex radi odlično i dalje. Žao mi je što ne mogu da kupim + verziju.

Ja sam kupio apex jer je neverovatno brz. Od dodatnih opcija ima mogucnost grupisanja aplikacija u app draweru.

Pa dobro skoro na svim telefonima je isto. Imash menu, home i back button. Treba da pritisnesh menu pa ce se pojaviti dodatne opcije... Kako to neznas ?

Ti mene lozis? :D Nema Menu na vecini novih ICS telefona, zato sam i po*izdeo, iskomplikovali su stvari neverovatno, kao na pomenutom primeru sto ne mogu da udjem u podesavanja nekih aplikacija poput GO Launchera..

@Pablo moras da stavis apex u /system, podesis permission, restart i to je to... Meni savrseno isto radi Apex...

@Borise mora da ima negde znaci podesavanja za go launcher, gledaj mozda ima u nekom settings-u, mozda ako zadrzis na praznom negde izadju opcije? a ako vec ima ICS, instaliraj mu apex, ustvari ako nije rutovan nemoj, barem ako koristi widgete, jer mora u root-u da bude, kao sto sam objasnio @pablu...

Ja sam kupio apex jer je neverovatno brz. Od dodatnih opcija ima mogucnost grupisanja aplikacija u app draweru.

Takodje kupio pre neki dan,odlican je stvarno. Dodao ga u Must have app. Mislim da zasluzuje.

Sad sam se setio Borise, ne znam kako ti to nije palo na pamet na primer ovo:

4df31610-9388-fe08.jpg

Drzis prst na praznom polju i otvorice ti se ovako nesto, samo umesto apex imas go launcher, odes tu, valjda neki go settings tab menu nesto tu procackaj, MORA da ima...

Ovako bi trebalo da izgleda :

4df31610-945e-9ef0.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da Go Launcher ,koliko se secam,nema bas takve opcije.

Kako da udjem u podesavanja GO Launcher ex-a na ICS-u? Medju aplikacijama kad kliknem na njega nista se ne desi.. boze kakvu su glupost napravili sa izostankom menu tastera..
facepalmjx_icon.gif

Ti mene lozis? :D Nema Menu na vecini novih ICS telefona, zato sam i po*izdeo, iskomplikovali su stvari neverovatno, kao na pomenutom primeru sto ne mogu da udjem u podesavanja nekih aplikacija poput GO Launchera..

Evo instalirao sam Go Launcher Ex na tablet i podesavanja sam nasao za sekund.

Evo da ti snimim video...

brate....

Poslednja izmena:
Borise, gledajući slike HTC ONE V.a, verovatno je funkcijski taster onaj desni, jer koliko vidim back taster je levi, a home je u sredini...

Borise, gledajući slike HTC ONE V.a, verovatno je funkcijski taster onaj desni, jer koliko vidim back taster je levi, a home je u sredini...

Ma nemora ni tako da ulazi u podesavanja... Moze jednostavno prstom na praznom ekranu da povuce na gore.

Imam Apex pro i skinuo sam adw temu black HD v4, gde u Apex-u sad ima da je izaberem, na marketu pišite da Apex podržava adw teme

Nema funkcijskog tastera kao što ga nema ni na Galaxy Nexus npr, totalni promašaj, ja bez njega ne mogu da živim :)
Taj desni je task manager.

Kao neko ko odavno ima android prošao sam kroz razne traume skidanja dugmića. Prvo su mi skinuli točkić i zeleno i crveno dugme, pa sa rukavicama više nisam mogao da se javim na telefon zimi (nego sam morao da isečem palac). Onda su mi skinuli i tačped sa glavnog dugmeta i postalo je home, a levo i desno menu i back. Znači, sledeće je da skinu i menu i back, baš lepo...

Uskoro će da izbace slušalicu i mikrofon, ko još koristi smartphone za telefoniranje?!

Nema funkcijskog tastera kao što ga nema ni na Galaxy Nexus npr, totalni promašaj, ja bez njega ne mogu da živim :)
Taj desni je task manager.

Huh..ne mogu da verujem..najbolje onda da poskidaju svu dugmad i nek ostave onda on screen :p (i koji će im q task manager taster..kakva retardiranost)

^ za bolji multitasking :p

Nazad
Vrh Dno