Oba su jako slična. Koristio sam prvo novu, pa mi je malo pobrljavila, i sada koristim Apex. Čini mi se da je Apex za nijansu bolji.
Instalirao sam apex i posle pet minuta mi je zapucao na crnom ekranu prilikom dodavanja widgeta na home screen. Kad sam pritisnuo home button nista se nije desavalo. Unistalirao sam ga. Probacu novu mada sad kad razmislim i ovaj default mi radi posao...
EDIT: kako da neteram google chrome da po defaultu sve stranice pokazuje u desktop varijanti ?
Čini mi se da za widgete moraš da imaš root.
Imam problema sa kalendarom. Samsung stock aplikacija mi ne detektuje google kalendar (iako je u podesavanjima cekiran) dok aCalendar+ ga detektuje i prikazuje sve dogadjaje ali me uopste ne obavestava (podesen je reminder). Da li neko zna kako ovo da resim?
Paaa, funkcijski taster na telefonu pa preferences![]()
Sta je funkcijski taster od back, home i onog za gasenje aplikacija?
Da to znam i dozvolio sam aplikaciji root acess. Ali to se posle desilo. Uglavnom nema veze probacu josh Novu mada kao shto sam napisao i ovaj default mi radi posao. A i tablet sam rootovao isti dan kad sam ga kupio a costum rom je isao posle dva ili tri dana...![]()
Pa dobro skoro na svim telefonima je isto. Imash menu, home i back button. Treba da pritisnesh menu pa ce se pojaviti dodatne opcije... Kako to neznas ?
Ja sam kupio apex jer je neverovatno brz. Od dodatnih opcija ima mogucnost grupisanja aplikacija u app draweru.
Kako da udjem u podesavanja GO Launcher ex-a na ICS-u? Medju aplikacijama kad kliknem na njega nista se ne desi.. boze kakvu su glupost napravili sa izostankom menu tastera..![]()
Ti mene lozis?Nema Menu na vecini novih ICS telefona, zato sam i po*izdeo, iskomplikovali su stvari neverovatno, kao na pomenutom primeru sto ne mogu da udjem u podesavanja nekih aplikacija poput GO Launchera..
Borise, gledajući slike HTC ONE V.a, verovatno je funkcijski taster onaj desni, jer koliko vidim back taster je levi, a home je u sredini...
Borise, gledajući slike HTC ONE V.a, verovatno je funkcijski taster onaj desni, jer koliko vidim back taster je levi, a home je u sredini...
Ma nemora ni tako da ulazi u podesavanja... Moze jednostavno prstom na praznom ekranu da povuce na gore.
Nema funkcijskog tastera kao što ga nema ni na Galaxy Nexus npr, totalni promašaj, ja bez njega ne mogu da živim
Taj desni je task manager.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari