brate....
Kako ja to da znam?Naravno da nisam video to u onom njihovom tutorijalu, hteo si da me napravis ludim kako ne znam da pritisnem Menu taster (kog sam odmah rekao da nema ali ko ce da cita ceo post
), nemoj sad te forice sa swipe-ovanjem..
![]()
Nego jesi ti probao ovo sto sam ja rekao Borise ili sam za dzabe trosio mobilni internet?![]()
Zanimljiva stvar -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1653980
@ pablo
Pa tako sto sam tu informaciju odmah i napisao?Hvala i tebi
![]()
@Pablo moras da stavis apex u /system, podesis permission, restart i to je to... Meni savrseno isto radi Apex...
Sad si me izgubio... sta si napisao ?
Kako da udjem u podesavanja GO Launcher ex-a na ICS-u? Medju aplikacijama kad kliknem na njega nista se ne desi.. boze kakvu su glupost napravili sa izostankom menu tastera..![]()
spirit koji sam skinuo i porobao radi uz pomoc interneta i vezan je samo za jednu stanicu pretpostavljam za taj Spirit FM.
pa ima i ovde, ali me nervirao sto je po defaultu ukljuceno, pa kad god udjem da kucam sms, moram prvo da iskljucujem. A na primeer kad udjem u operu ili YT ili nesto drugo sto ima veze sa netom, tamo npr je po defaultu iskljuceno. Znaci ima dugme, ali kako namestiti da je po paljenju iskljuceno (za sms)Ja koristim dok vozim na smart keyboard pro, ima T9 dugme da iskljucis prediction ako na to mislis
Thumb keyboard-zanimljiva tastatura sa dosta tema i podesavanja...
Da li neko zna kako se ukljucuju "in app purchases"? Igram jednu tower defence igru, i da bih otkljucao 3 nivo moram da platim "gem-ovima" koje sam skupio tokom igre, ali mi ne dozvoljava da platim dok ne ukljucim in app purchases... u pitanju je igra Towers and Trolls.
To je bag do njih, pitao sam developere vec, ceka se da poprave to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari