Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba mi aplikacija za kameru koja mi omogućava slikanje portreta u kontra svetlu. Imao sam to na nekom jeftinom digitalcu i čudi me da nema u default kameru. Ako neko zna hvala.

Kako ja to da znam? :) Naravno da nisam video to u onom njihovom tutorijalu, hteo si da me napravis ludim kako ne znam da pritisnem Menu taster (kog sam odmah rekao da nema ali ko ce da cita ceo post :) ), nemoj sad te forice sa swipe-ovanjem.. ;)

Nego jesi ti probao ovo sto sam ja rekao Borise ili sam za dzabe trosio mobilni internet? :p

Kako ja to da znam? :) Naravno da nisam video to u onom njihovom tutorijalu, hteo si da me napravis ludim kako ne znam da pritisnem Menu taster (kog sam odmah rekao da nema ali ko ce da cita ceo post :) ), nemoj sad te forice sa swipe-ovanjem.. ;)

Pa odkud ja znam da su pametni dizajneri tog telefona izbacili menu dugme ?? Koja glupost :wall:

E uglavnom sad znas da treba prstom da povuces na gore i pojavice se meni sa opcijama...

Nego jesi ti probao ovo sto sam ja rekao Borise ili sam za dzabe trosio mobilni internet? :p

Haha :) Burazer se uspanicio odmah jer mu se nisu svidele GO ikonice a i ovo sto nisam mogao da udjem u settings, doprinelo da mu ga unninstaliram odmah, hvala u svakom slucaju :)

@ pablo

Pa tako sto sam tu informaciju odmah i napisao? :p Hvala i tebi :)

Poslednja izmena:
Sad si me izgubio... sta si napisao ?

Kako da udjem u podesavanja GO Launcher ex-a na ICS-u? Medju aplikacijama kad kliknem na njega nista se ne desi.. boze kakvu su glupost napravili sa izostankom menu tastera..
facepalmjx_icon.gif

Koncentrisi se :d :)

Poslednja izmena:
@Pablo, da u /system/app, nisam video da nisam dodao jos /app... I naravno podesis permission, restart i to je to...

Radis preko root explorera i postavis da ti bude read and write tj. r/w, to se nalazi u gornjem desnom uglu root explorera...

Poslednja izmena:
ima li neka aplikacija za radio sa funkcijom rds. na rom koji sam instalirao ne postoji radio.

Poslednja izmena:
^^ Ima, Spirit FM.

spirit koji sam skinuo i porobao radi uz pomoc interneta i vezan je samo za jednu stanicu pretpostavljam za taj Spirit FM.

Zna li neko gde može da se besplatno dobije kod za otključavanje LG optimus P700 L7 telefona?
Hvala unapred

nema dzabe ni kod babe :p

Jel ima neko da koristi go keyboard u rezimu 3x4, znaci onom klasicnom? Pa ako ima takvih zanima me kako je iskljucio t9 po default-u? Vec sam bio pitao ovo, ali se sve svelo na preporuke za druge tastature, pa ako moze konkretniji odgovor :)

Ja koristim dok vozim na smart keyboard pro, ima T9 dugme da iskljucis prediction ako na to mislis

Ja koristim dok vozim na smart keyboard pro, ima T9 dugme da iskljucis prediction ako na to mislis
pa ima i ovde, ali me nervirao sto je po defaultu ukljuceno, pa kad god udjem da kucam sms, moram prvo da iskljucujem. A na primeer kad udjem u operu ili YT ili nesto drugo sto ima veze sa netom, tamo npr je po defaultu iskljuceno. Znaci ima dugme, ali kako namestiti da je po paljenju iskljuceno (za sms)

Ja nisam uspeo to u GO, izgleda da ne moze..

Da li neko zna kako se ukljucuju "in app purchases"? Igram jednu tower defence igru, i da bih otkljucao 3 nivo moram da platim "gem-ovima" koje sam skupio tokom igre, ali mi ne dozvoljava da platim dok ne ukljucim in app purchases... u pitanju je igra Towers and Trolls.

Thumb keyboard-zanimljiva tastatura sa dosta tema i podesavanja...

Da li neko zna kako se ukljucuju "in app purchases"? Igram jednu tower defence igru, i da bih otkljucao 3 nivo moram da platim "gem-ovima" koje sam skupio tokom igre, ali mi ne dozvoljava da platim dok ne ukljucim in app purchases... u pitanju je igra Towers and Trolls.

To je bag do njih, pitao sam developere vec, ceka se da poprave to.

Nazad
Vrh Dno