Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Onda ne znam, ja sam na Swiftkey X jer mi lose radi novi..

Total Commander u fialnoj verziji na marketu..sa sve plugin-ovima za SMB i FTP protokol :)

Postoji li apk na ICS-u pomocu koje mogu pratiti koliko dugo je radio wireless, ekran, sleep mod i slicno tokom jednog ciklusa punjenja baterije. Ovo je moglo i fino radilo na Gingerbread-u. Vama na telefonima jel radi (koristim tablet), a da se ne resetuje svaki put kad ugasite uredjaj?

Sad sam tek bole procitao sta si ti napisao. Meni ovo radi odlicno na SGT 10.1 i CM9 Preview. Cak se statistika nije resetovao kad sam flasovao noviju verziju istog roma pre oko 3 sata.

EDIT: sto mi glupi TT uploaduje manje slike iako sam oznacio da uploaduje full size ? On uploaduje 640x480 a SS su 1280x800 a velicina <300 kB ?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1337634796335.jpg
    uploadfromtaptalk1337634796335.jpg
    28.9 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1337634856305.jpg
    uploadfromtaptalk1337634856305.jpg
    25.2 KB · Pregleda: 210
Poslednja izmena:
Moze iz iskustva neko da mi kaze o cemu se radi sa sledecim:
Koristim Onavo count za merenje potrosnje neta na sgs2, i sve je bilo ok do juce, kada je za jedan dan za "android OS + others" zabelezio 483 Mb, a za Facebook preko 70mb (facebook je koriscen samo za upload jedne slike i odmah ugasen, zatim sam pogasio facebook process i sve servise koje je on pokrenuo (4 komada), al je onavo i dalje "skakao" neverovatnom brzinom, deinstalirao sam facebook al je nastavilo sve po starom!).
e sad, totalno me zbunjuje sto je androidov "data usage" za taj dan evidentirao potrosnju u granicama normale (oko 5-10 mb)...
Da li je moguce da sam pokupio neki virus (na fonu je avg instaliran)?

Mozda je zbog AVG-a...
Salu na stranu, sta ce ti antivirus na fonu ffs?!!

Da li ima neko programce koje broji koliko puta se telefon upalio? Ili verovatnije da li postoji ova opcija u okviru neke aplikacije?

Zasto bi se uopste brojalo koliko se upalio puta telefon? To mi je malo apsurdno, ali mislim da nema taj program...

Imam problem sa instalacijom total commandera sa marketa. Uvek dobijem error sa slike. Jel zna neko u cemu je problem?

d4c84115-6c48-fabc.jpg

@Djilkosh_Ns Kevi se restartuje telefon, pa sam promenio ROM, pa hocu da vidim da li je problem jos uvek prisutan.

Društvo,

Treba mi pomoć. Kako da instaliram navigaciju na wildfire HTC? Bratu treba za sutra, hitan odlazak na službeni put...

Sta tražiti na neku? Neko je spominjao rezoluciju da je bitna kada se vrši pretraga na googlu?

Ukoliko neko ima već linkove molim pm kako bih mu sigurno stavio nešto što radi.

Hvala unapred ljudi :)

Društvo,

Treba mi pomoć. Kako da instaliram navigaciju na wildfire HTC? Bratu treba za sutra, hitan odlazak na službeni put...

Sta tražiti na neku? Neko je spominjao rezoluciju da je bitna kada se vrši pretraga na googlu?

Ukoliko neko ima već linkove molim pm kako bih mu sigurno stavio nešto što radi.

Hvala unapred ljudi :)

Poslato na pm. Na znam je li se neko vec javio...

Moze iz iskustva neko da mi kaze o cemu se radi sa sledecim:
Koristim Onavo count za merenje potrosnje neta na sgs2, i sve je bilo ok do juce, kada je za jedan dan za "android OS + others" zabelezio 483 Mb, a za Facebook preko 70mb (facebook je koriscen samo za upload jedne slike i odmah ugasen, zatim sam pogasio facebook process i sve servise koje je on pokrenuo (4 komada), al je onavo i dalje "skakao" neverovatnom brzinom, deinstalirao sam facebook al je nastavilo sve po starom!).
e sad, totalno me zbunjuje sto je androidov "data usage" za taj dan evidentirao potrosnju u granicama normale (oko 5-10 mb)...
Da li je moguce da sam pokupio neki virus (na fonu je avg instaliran)?

Instaliraj i 3g Watch dog, pa koristi uporedo i jedan i drugi, uporedjujuci ih. Vidi ima li kakvih odstupanja. Nije mi se nesto dopao Onavo.

@Djilkosh_Ns Kevi se restartuje telefon, pa sam promenio ROM, pa hocu da vidim da li je problem jos uvek prisutan.

Sad mi je palo na pamet nesto, a tebi ce sluziti... Settings > about phone > status > skroz dole imas uptime... Svaki put kad se desi restart videces manjak sati...

Koji launcher koristite na ICS ? Apex ili Nova ? Konkretno me zanima za tablet.

I koji program koristite za SMS backup a da nije SMS Backup+ posto taj koristim na phonu i on sms sinhronizuje na gmail a necu da mi mesa Sms-ove sa tableta i phona.

Koji launcher koristite na ICS ? Apex ili Nova ? Konkretno me zanima za tablet.

I koji program koristite za SMS backup a da nije SMS Backup+ posto taj koristim na phonu i on sms sinhronizuje na gmail a necu da mi mesa Sms-ove sa tableta i phona.

Oba su jako slična. Koristio sam prvo novu, pa mi je malo pobrljavila, i sada koristim Apex. Čini mi se da je Apex za nijansu bolji.

@masamunea

Ja nisam imao nikakvih problema prilikom instalacije TCa sa marketa..

Apex + slazem se sa daxyco i ja koristim gosms za backup sms-a

Meni ne sinhronizuje nego snimi backup u jedan file

imam 2 pitanja:
1.koja je ok apk za screenshoot-ove
2.sta je potrebno da bi forum bio podrzan na tapatalku?

1. Screenshot (zahteva root)
2. mislim da administratori foruma moraju da omoguce podrsku (nisam 100% siguran)

Nazad
Vrh Dno