Čak nije ni jedan dolar, malopre kupih za 49dinara. Baš sam hteo da okačim ovde, ali videh da već ima vest.Eto kad se već priča o Nova launceru
![]()
Nova Launcher Prime is down to $0.99 on the Play Store once again
Popular third-party homescreen replacement app Nova Launcher is down to its lowest price of $0.99 once again. Download it before the deal expires.www.xda-developers.com
Razlika je u tome sto si platio ono sto si do sad koristio krekovano. 😎 Realno, za te pare odlicna kupovina. Ja ne koristim novu, ok mi je ovaj pixel launcher sto dolazi uz rom. Al opet kupio novu. Nek stoji. 😇Ja sam uvek koristio Novu Prime ali modovanu verziju. Juce sam i ja kupio, ne vidim nikakve razlike,imao sam sve opcije dostupne ili nesto ima sto ja nisam uopucen a ima prednosti na modovanu apk. Mozda nisam ni imao potrebe za kupovinom.
Možda nisi imao potrebe ali si bar uradio ispravnu stvar i platio si nešto što već koristiš...osim toga te "modovane" aplikacije su ustvari piratske aplikacije i nemaš pojma šta je taj lik ubacio u taj modJa sam uvek koristio Novu Prime ali modovanu verziju. Juce sam i ja kupio, ne vidim nikakve razlike,imao sam sve opcije dostupne ili nesto ima sto ja nisam uopucen a ima prednosti na modovanu apk. Mozda nisam ni imao potrebe za kupovinom.
Snaptube. Može i sa drugih sajtova da skida slike/snimke.Preporuka za youtube to mp3 aplikaciju?
YMusicPreporuka za youtube to mp3 aplikaciju?
Sve su fake.Zna li neko nesto o tim apk pomocu kojih se vidi ko ti je podledao tvit ili nalog na tviteru? Koliko sam upucen nije moguce tako nesto i sve aplikacije tog tipa izbacuju fake rezultate. No da pitam ipak? Najbolje ako neki tviteras je ovde. Moze i u pp odgovor. Hvala
Hvala, tako sam i mislio. I citao sam da su fake. Logicno je.Sve su fake.
Klikni na znak kompasa ako hoćeš da ispravi i 2d prikaz i da gore bude sever, a klikom na Centriraj vrati i 2d i gore je smer tvog kretanja. Pa šta ti više odgovara
Takođe ista verzija radi odlično.Kod mene radi v16.29.39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari