Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Iskljuci animacije i tranzicije ako mislis da je do Nove, a ne bi trebalo da je do toga.

Upravo kupio isto Nova Prime - izgleda da je $0.49 trenutno.

@dejca Možda i činjenica da imaš telefon duže od 2 godine.

Imao sam Mi A2 koji je isto počeo da usporava do nivoa frustracije. Ne bi me čudilo da je povezano sa baterijom kao na iPhone pa da obara CPU ne bi li baterija "trajala".

Ja sam uvek koristio Novu Prime ali modovanu verziju. Juce sam i ja kupio, ne vidim nikakve razlike,imao sam sve opcije dostupne ili nesto ima sto ja nisam uopucen a ima prednosti na modovanu apk. Mozda nisam ni imao potrebe za kupovinom.

Jel može u Magisk-u da se sakrije root od neke aplikacije?
Ja ne nalazim ništa u aplikaciji, a znam da je bilo nekih opcija za dodatke. Sada nemam ništa.

I da li bi to uopšte radilo sa novom verzijom aplikacije za Banca Intesa?

Ja sam uvek koristio Novu Prime ali modovanu verziju. Juce sam i ja kupio, ne vidim nikakve razlike,imao sam sve opcije dostupne ili nesto ima sto ja nisam uopucen a ima prednosti na modovanu apk. Mozda nisam ni imao potrebe za kupovinom.
Razlika je u tome sto si platio ono sto si do sad koristio krekovano. 😎 Realno, za te pare odlicna kupovina. Ja ne koristim novu, ok mi je ovaj pixel launcher sto dolazi uz rom. Al opet kupio novu. Nek stoji. 😇

@nemanja123 Batalio root i magisk, novu intesa aplikaciju nisam uspeo da nateram da radi sa rootom. Sto se tice opcije hide root, nemoj da me drzis za rec al mislim da treba starija verzija magiska.

Imas ovde vise o tome https://www.xda-developers.com/magisk-development-continues-without-magiskhide/

Možda nisi imao potrebe ali si bar uradio ispravnu stvar i platio si nešto što već koristiš...osim toga te "modovane" aplikacije su ustvari piratske aplikacije i nemaš pojma šta je taj lik ubacio u taj mod

Screenshot_2021-12-28-08-19-09-019_com.miui.securitycenter.jpg Pre je beležio punjenje samo u toku dana i bilo je jednom eventualno dva puta kad ga stavim pre ponoći pa zakači novi dan posle ponoći. Od pre nedelju dana beleži svako punjenje. Ništa bitno, šminka nego glupo ali dobro.

Jel postoji mogucnost da napravim backup na whatsappu i da ga sacuvam negde eksterno (pc,flash...) a da pritom ostane i regularno na google disku?
Naravno, kad bih ucitao taj "eksterni" backup bi trebao da vrati poruke iz tog perioda bez ovih "novih" ?

Zna li neko nesto o tim apk pomocu kojih se vidi ko ti je podledao tvit ili nalog na tviteru? Koliko sam upucen nije moguce tako nesto i sve aplikacije tog tipa izbacuju fake rezultate. No da pitam ipak? Najbolje ako neki tviteras je ovde. Moze i u pp odgovor. Hvala

Zna li neko nesto o tim apk pomocu kojih se vidi ko ti je podledao tvit ili nalog na tviteru? Koliko sam upucen nije moguce tako nesto i sve aplikacije tog tipa izbacuju fake rezultate. No da pitam ipak? Najbolje ako neki tviteras je ovde. Moze i u pp odgovor. Hvala
Sve su fake.

Da li neko koristi opciju za porodicu na Play prodavnici? Mislim na deljenje plaćenih aplikacija. Vidim da mi sad daje opciju da pozovem člana (dalje nisam išao), a pre par godina je odmah pisalo da nije podržana zemlja.
Ako ovo radi, da li neko zna za situaciju sa nalozima različitih zemalja? Deca su mi na Srbiji a moj nalog je čini mi se na Sloveniji (dok je tako moralo) od pradavnih vremena...

Posto ovo ne znamo moze drugo pitanje.
Kako da promenim nalog sa Slovenije na Srbiju? Bezbedno, bez rizika za neku blokadu naloga. Menjam Payment method na Play Store? Kako brisem stari?

kako na gugl navigaciji da podesim da mi prikaz bude lepo u 2d a ne ovako a da ne moram da kliknem na opciju da je sever uvek gore

Sa dva prsta po ekranu pomeraj gore-dole i promenices polozaj "kamere".

kako na gugl navigaciji da podesim da mi prikaz bude lepo u 2d a ne ovako a da ne moram da kliknem na opciju da je sever uvek gore
Klikni na znak kompasa ako hoćeš da ispravi i 2d prikaz i da gore bude sever, a klikom na Centriraj vrati i 2d i gore je smer tvog kretanja. Pa šta ti više odgovara :)
To ti je lakši način, iako radi i ovaj što @momboj kaže, samo moraš malo da se pomučiš i možda ne bude baš-baš 2d.

Jel koristi neko Vanced tube? Radio normalno do nedavno, sad kad udjem na app, ponasa ss kao video player, nemam uopste opciju da ga koristim kao Youtube servis?

I kod mene radi perfektno ista verzija.

Nazad
Vrh Dno