Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Obrisao sam Twitter aplikaciju jer je postala tesko djubre i instalirao Twitter Lite, ali mi sada kada mi neko posalje nesto sa tvitera otvara u browseru, ne u aplikaciji. Ako mi neko posalje sa mobile.twitter.com onda otvori u aplikaciji. Kako da ga nateram da otvara sve linkove u Twitter Lite aplikaciji?

Ne može, zato i nosi naziv Lite...rasterecen nepotrebnim resursima.
Koristim i fb Lite, messenger lite...

Obrisao sam Twitter aplikaciju jer je postala tesko djubre i instalirao Twitter Lite, ali mi sada kada mi neko posalje nesto sa tvitera otvara u browseru, ne u aplikaciji. Ako mi neko posalje sa mobile.twitter.com onda otvori u aplikaciji. Kako da ga nateram da otvara sve linkove u Twitter Lite aplikaciji?

Udji u settings - apss - browser (Chrome ili koji vec koristis) i odradi clear defaults.

Predlozi za neku aplikaciju za automatizaciju menjanja profila.
OS MIUI global 11

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

Wallpaper update na Android one...
Kad ono...dugine kombinacije [emoji15]
Užas.

b1f6119e23c480559853e251b3a76c9c.jpg

Zašto uopšte neko gleda neki drugi file manager pored Solida? :)

Radi lepo I isto tako izgleda.

Da li postoji aplikacija koja regulise sama prebacivanje sa mobilnih podataka na wi fi? Primer, kad sam van kuce tad su mobilni podaci, kad udjem u kucu i nakaci se sam na wi fi onda da iskljuci mobilne podatke, kad izadjem iz kuce da sam upali podatke,itd..Da li je to moguce?

Da li postoji aplikacija koja regulise sama prebacivanje sa mobilnih podataka na wi fi? Primer, kad sam van kuce tad su mobilni podaci, kad udjem u kucu i nakaci se sam na wi fi onda da iskljuci mobilne podatke, kad izadjem iz kuce da sam upali podatke,itd..Da li je to moguce?
Šta bi dobio time?
Kad je wi-fi signal dostupan ima primat u odnosu na mobilni saobraćaj, tako da ovaj drugi ne radi, iako je aktivan.

Možeš u Taskeru napraviti ovo, da kada se izgubi signal određene wi-fi mreže, da upali mobilni internet i obrnuto, kada se mreža vratio u domet, da isključi mob. internet.

Imaš za tasker 1000 primera, ja koristim wifi near opciju, najbolje se pokazala. Kad se diskonektuje, gasi wifi.
Guglaj how to turn on wifi tasker, ako se ne snađeš viči da ti iskucam detaljno

Sent from my MI 8 using Tapatalk

I ja sam je deinstalirao nakon što sam juče dobio preko 50 puta isti tvit i nije pomogao ni mute, block, prijava...
Što je najgore pojma nemam otkud uopšte taj i takav tvit jer niti sam ikada do tada pročitao bilo šta od dotične, ne daj Bože da sam skrenuo sa uma i makar i slučajno zapratio je...
49a5f9dd6847b29b907841000571ad81.jpg

Twitter app je ozbiljno ******, evo u poslednja dva dana sam dobijao update iste, taman se ponadao rešili užasan scroll glitch, kad mrka kapa.

Dobili su 1* na Play Store-u, znam da ih neće mnogo uzdrmati, al bolje i to nego da samo iskuliram.
Lupajte kečeve, možda se smiluju i srede aplikaciju, koja je nekad bila fenomenalna.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Twitter app je ozbiljno *****, evo u poslednja dva dana sam dobijao update iste, taman se ponadao rešili užasan scroll glitch, kad mrka kapa.

Dobili su 1* na Play Store-u, znam da ih neće mnogo uzdrmati, al bolje i to nego da samo iskuliram.
Lupajte kečeve, možda se smiluju i srede aplikaciju, koja je nekad bila fenomenalna.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Potpuno isto mišljenje, ja se ponadao sa ovim današnjim apdejtom, kad naravno ništa od toga..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Ima li neko da koristi textru za sms? Naime zadnji mesec slah jednu poruku na više telefona. Na kraju meseca vidim da mi je mts naplatio mms poruke? U podešavanjima u textra, stoji podešavanje "convert long sms to mms" kao No. Da li još nešto treba da podesim?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja je koristim godinama i nikad problema

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Koji koristim sa zadovoljstvom godinama....
:)

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ima li neko da koristi textru za sms? Naime zadnji mesec slah jednu poruku na više telefona. Na kraju meseca vidim da mi je mts naplatio mms poruke? U podešavanjima u textra, stoji podešavanje "convert long sms to mms" kao No. Da li još nešto treba da podesim?

Koristim naše pismo sa kukicama kada pišem poruke, što automatski smanjuje maksimalan broj karaktera na 70 u poruci, samim tim često šaljem i tri SMS-a odjednom.
Nikad mi Textra nije napravila problem, odnosno konvertovala u MMS.

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

Grupne poruke se šalju kao MMS po default-u, promeni u podešavanjima za grupne poruke da šalje SMS.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Poslednja izmena:
pa stoji mi da ne šalje kao mms

Vrh Dno