Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam onda šta pametno da napišem. Moj Note3 me još fantastično služi i nemam potrebu da ga menjam, pa sam zato još na 'starom' androidu.

Ne znam onda šta pametno da napišem. Moj Note3 me još fantastično služi i nemam potrebu da ga menjam, pa sam zato još na 'starom' androidu.
Pa ne kaže niko da si napisao nešto glupo
Nego da se razjasni da je do Gugla...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Da li je moguce nekako vratiti obrisane video zapise iz google photosa ako ih nema ni u kanti?
Znam da gugl sigurno nista ne brise,samo sklanja od nas :)
Pisi im, verovatno ce moci ako si skoro obrisao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Probaj boaldbeast

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Moze neka preporuka za email app,ali najbliza da je gmail-u?
Zadnjih nekoliko dana se stalno rusi app cim je pokrenem pa mi treba dobra alternativa dok to ne srede.

Šta da srede? Niko se ne žali, nešto je do tebe... Idi na clear, pa proveri da li će biti ok.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hoce da se kresuje gmail ako si onemogucio Chrome ili ako nemas poslednji chrome apdejt.

On je odavno na disable,mada ne vidim kakve veze ima Chrome sa gmail app.
To se odjednom desava zadnjih par dana.

^
+1
Meni Chrome onemogućen na ko zna kojem telefonu po redu, nikad problema sa Gmail nisam imao.

SM-A505FN 4/128 tt

A šta si probao do sada, jel si brisao data i cache aplikacije? Probaj da vratiš na fabrička verziju app pa vidi dal crashuje

SM-A505FN 4/128 tt

Poslednja izmena:
Takodje uvek onemogućim Chrome i gmail radi bez problema.
Probaj da ceo telefon vratiš na fabricka podešavanja.

Sa S9 poslato

Dobro jutro svima[emoji112][emoji137]
Izgleda da sam ja jedna od retkih koja koristi crome [emoji848] zato mi i uletela neka glupost pa mi tel poludeo. Sta vii koristite ?
Druga stvar je, u PS sam onemogucila auto update, al se FB, IG i jos nesto ,nisam videla sta,samo apdejtovalo , hmmm kako ?
Hvala ,i lep dan zelim [emoji851]

Izgleda da sam ja jedna od retkih koja koristi crome [emoji848] zato mi i uletela neka glupost pa mi tel poludeo. Sta vii koristite ?
Druga stvar je, u PS sam onemogucila auto update, al se FB, IG i jos nesto ,nisam videla sta,samo apdejtovalo , hmmm kako ?

Meni je upaljen "dont auto update" i nikad do sad nisam imao problem da mi se neka aplikacija sama apdejtuje.

Mislim da cak i sama FB aplikacija opciju da se ugasi auto update u podesavanjima.

Ne znam šta ti je uleteo ali vidim da se to dešava kod telefona koji nemaju bloker reklama. Kod mene nikad ništa nije uleteo jer nema reklama, nema iskačujućih prozora. Ali moja keva što zna da ispritiska svašta kad pretražuje i da instalira neke gluposti to je čudo jedno. Valjda posećuje sajtove zadruga, grand parada i ostali krš. Ili da ubaciš neki bloker reklama ili da onemogućiš chrome a da instaliraš nešto što već ima bloker u sebi. Ako zeza fon najbolje da ga vratiš na fabrička podešavanja pa onda sve prilagodiš kako ti odgovara. Mislim da kiwi browser nije loš a sličan je hromu jedino što nema sinhronizacije obeleživača sa kompom ako ti to uopšte treba.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Za ta uletanja ne znam, a za auto update imaš u gornjem desnom uglu tri tačkice pa za konkretnu aplikaciju otkači "auto update" i nema više ažuriranja provereno.

Imaš samsung internet predinstaliran na telefonu, probaj. Sve je bolje nego chrome.

SM-A505FN 4/128 tt

Kod mene obratno. Sreća da postoji izbor.

SM-A505FN 4/128 tt

Vrh Dno