Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Има ли нека апликација за прављење screenshot-a као што је код самсунга, оно да се прави издужени screenshot, тј од више снимака да буде један? Надам се да сте разумели шта питам :)
Ima ih više, čini mi se da sam koristio longscreenshot.

Kako da sakrijem Cerberus da se ne vidi u app drawer-u?

Siguran sam da je pre bilo neko dugme al I sada ne mogu da nađem. Promenio telefon i sad toga nema.
A na drugom ne znam kako da uključim Cerberus jer sam ga tamo sakrio, pa se vidi u aplikacijama ali odatle ne mogu da ga pokrenem (nešto neće da radi, nema tog telefona ni u spisku na sajtu, pa da i to sredim).
Verovatno su izbacili tu opciju, kao i onu fake shutdown, jer su protiv uslova upotrebe Play Storea.

@faca, jesu, ali radi downsize na 16MP(ako je veće od toga) i radi kompresiju neku kao.
Tu kompresiju su toliko usavršili da golim okom razlike ne možeš da vidiš.
Čitao sam po raznim sajtovima baš gde su upoređivali, tek na 500-600% zoom-a može golim okom da se vidi razlika.
Tako da, ako toliko zumiraš kad gledaš slike onda će ti smetati vrv ;)

I ja sam probao isto da vidim ima li razlike, nema šanse da vidiš.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Taj Lens ništa ne može da prepozna . Bar ovo što sam ja probao.Prepoznao mi je da je pas na slici a rasa veze nema sa tim no približno:)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Verovatno su izbacili tu opciju, kao i onu fake shutdown, jer su protiv uslova upotrebe Play Storea.
Izgleda... Sada mora i da piše da je telefon praćen kada mu pristupiš.
Sad je koristan koliko i tajni agent za koga svi znaju.

Mogla su umesto "Telefon je praćen" da stave poruku "Dragi lopove, vlasnik prati svoj telefon, molimo isključite ga da vas ne bi uhvatio", pa da lepo zaokruže celu priču.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    88.4 KB · Pregleda: 175
Kupim onaj Root explorer, nahvaljen svuda i nije ni jeftin. Korisno parce sw, vredi te pare i koristim ga godinu dana. Medjutim, malo malo pa otvorim dobri Total commander i odradim posao. Evo sad mu izasao i apdejt sa sa novim opcijama, ispravkama, podrskom za Oreo itd.

@milkobgd, nije onaj sa mog linka.

Gde mogu da vidim koje sam app sve kupovao na GP?

^ account, pa order history (u play store-u)

Kupim onaj Root explorer, nahvaljen svuda i nije ni jeftin. Korisno parce sw, vredi te pare i koristim ga godinu dana. Medjutim, malo malo pa otvorim dobri Total commander i odradim posao. Evo sad mu izasao i apdejt sa sa novim opcijama, ispravkama, podrskom za Oreo itd.
Baš tako i ja. Jednostavno i najbrže Total Commander

Sent from...

Ili pretraži svoj gmail tražeći subject "Your Google Play Order Receipt".

Imam problem sa SwiftKey tastaturom, ne mogu da se logujem sa Microsoft nalogom, kada klinkem na sign in i odobrim permisije aplikaciji ona me vrati na pocetni sign in ekran. Pritom, SwiftKey je u okviru Miciosoft naloga naveden pod listom aplikacija sa pristupom a na telefonu nalog uopste nije aktivan. Jel ima neko slican problem, na njihovom support forumu ima par korisnika sa slicnim "loop" problemom a nigde odgovora? Aplikacija je azurirana i pokusao sam sa deinstaliranjem/instaliranjem.

Jel ima neko problem da Gmail aplikacijom zadnjih par dana?

Refrešuje all mail folder i po pola minuta !?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel ima neko problem da Gmail aplikacijom zadnjih par dana?

Refrešuje all mail folder i po pola minuta !?

Radi bez problema

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Danas radi normalno ...
Nešto su čačkali, ali je sad OK :)

Koristi li ko Google fit za praćenje broja koraka, koliko je tačan i da li srče bateriju?

Koristi li ko Google fit za praćenje broja koraka, koliko je tačan i da li srče bateriju?

Koristim ja, bas mi je konfuzna aplikacija. Ne ide baterija puno, ali sve mi se cini da nije tacna. Nisam zadovoljan.
Na Windowsu sam koristio Fitbit i mnogo je bolje resenje, potrazicu ga i ovde, valjda ima.

Je l endomondo broji korake?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Jel ima neka app za korake ali da ne moram da je startujem svaki put kad hocu da krene da meri, vec da to radi automatski

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Google fit to radi, mada jeste konfuzna aplikacija

To je i meni problem. Kad sam presao na xiaomi, te aplikacije za brojanje koraka su pocele da rade kad im se cefne. Ukoliko si non-stop u pokretu, onda lepo radi. Meni se cesto desavalo da LG health (meni jedna od boljih) radi lepo koji dan, posle tog se umrtvi i ne broji nista. U sustini bi trebalo da se "refreshuju" svaki put kad planiras da ides negde, ali mene to smara pa sam je obrisao.

Ona sto dolazi fabricki uz mi max, radi lepo ali nema istoriju, vec samo broji korake za taj dan i u 12h uvece resetuje i sve u krug.
LG health je izuzetna aplikacija jer tacno zna kad trcis, kad hodas i kad vozis bicikl, i sve to zapisuje. Stvarno jako dobro ali na xiaomi nece da mi radi uvek.

Probao sam svakakva podesavanja za restrikcije, ali nece. Par dana lepo radi i posle se uspava.

Samsung Health, barem na Samsunzima, radi odlično.
Još u kombinaciji sa Gear S satom, bez mane :)

To je i meni problem. Kad sam presao na xiaomi, te aplikacije za brojanje koraka su pocele da rade kad im se cefne. Ukoliko si non-stop u pokretu, onda lepo radi. Meni se cesto desavalo da LG health (meni jedna od boljih) radi lepo koji dan, posle tog se umrtvi i ne broji nista. U sustini bi trebalo da se "refreshuju" svaki put kad planiras da ides negde, ali mene to smara pa sam je obrisao.

Ona sto dolazi fabricki uz mi max, radi lepo ali nema istoriju, vec samo broji korake za taj dan i u 12h uvece resetuje i sve u krug.
LG health je izuzetna aplikacija jer tacno zna kad trcis, kad hodas i kad vozis bicikl, i sve to zapisuje. Stvarno jako dobro ali na xiaomi nece da mi radi uvek.

Probao sam svakakva podesavanja za restrikcije, ali nece. Par dana lepo radi i posle se uspava.
A ljudi koji imaju lg telefone i lg health kao sistemsku aplikaciju traže nešto drugo :) nikad svetu ugoditi...

Nazad
Vrh Dno