Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam j5 2016.... u temi za fotografije sam dobio link za gcam ali nijedna ne radi kod mene.... da li neko ima ovu app za kameru da radi na j5.... imam android 7.x.....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Pa da li si lepo procitao sta smo pisali tamo?

Da skratim odmah pricu, ne moze kod tebe na telefonu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Narucio sam neku wifi kamericu sa KP, kao video nadzor za bebu. E sad tamo pise da se za gledanje koristi aplikacija LiveYes. E sad vidim da aplikacija ima jako lose ocene, pa me zanima da li postoji neka bolja za tu namenu, i da li u opste moze da se koristi bilo koja app sa tom kamericom?

Probaj tu preporučenu app, pa vidi da li radi sa nekim otvorenim protokolom ili samo da tom kamerom, jer ako radi sa onim prvim, onda će ti biti lakše naći bolji program za nadzor.

U Messengeru sam kod nekoliko prijatelja isao na "Vise ne prikazuj dan od xxx" . Vise se i ne secam kod koga sam iskljucio/blokirao prikaz "Moj dan" . Da li postoji nacin da se ponovo ukljuci da prikazuje ili da se vidi kod koga je iskljuceno pa da se aktivira ponovo ?

Fb messenger stalno gubi konekciju na mobilnom netu, i kad udjem u aplikaciju tj chat nekad nece da se poveze na internet nego stoji waiting for network ili not connected.

Sta je problem?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

neki file manager kojim cu moci da pregledam foldere i fajlove koji su na racunaru (i da kopiram, premestam..)?

ako se dobro secam imao sam na Note3 u okviru fajl menadzera koji dolazi uz telefon, mogucnost da dodam i racunare na listu i da pregledam deljene foldere. sad mi to nikako ne polazi za rukom, probao sam 10tak aplikacija u zadnja dva dana...

ili mi pokazuje da je neispravno username i password, a nije..ili nekako jos prikaze listu deljenih foldera ali nece da udje ni u jedan folder, ucitava beskonacno i nikako da otvori..
dok sa drugog racunara bez problema pristupim tim folderima koji su na "trecem" racunaru.

u pitanju je ovaj s8, na racunaru je windows 10

Sent from Galaxy S8

Koja aplikacija za alarm može da se namesti ponavljanje na određen vremenski interval, tipa na svaka 3 sata?

ili mi pokazuje da je neispravno username i password, a nije..ili nekako jos prikaze listu deljenih foldera ali nece da udje ni u jedan folder, ucitava beskonacno i nikako da otvori..

Moras podesiti na racunaru ili Guest user, tada ne treba sifra ili... (ne znam tacno putanju, network setting sharing tako nesto, i imas da prebacis na Guest..)

Naravno da moras share-ovati foldere da ih vidi na mrezi.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

ma vidi ih drugi racunar i normalno prihvata user i pass kad idem sa drugog racunara.

Sent from Galaxy S8

Ne znam iz kog razloga total commander ne otvara fajlove, slike npr.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Je l postoji neka mogucnost da se na lastpass-u resetuje password?
Hteo da napravim LastPass account ali mi kaze da mi je email vec u upotrebi iako se ne secam da sam ikada napravio lastpass account. Ali ne mogu da resetujem pass. Isao sam na hint,hint je "generated pasword" sto meni ne znaci apsolutno nista.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Jedno pitanje. Jel ima neka aplikacija preko koje mogu da pristupim lokalnoj mrezi? Mislim, banalno pitanje, ali probao sam jedno 10, ali ni jedna ne radi. Delim nekoliko hard diskova u lokalnoj mrezi, kojima bez problema pristupaju svi uredjaji u kuci, Ipadovi, laptopovi, TV-i, ali moj Nexus 5 ne vidi nista od toga. Kada idem na scan nista ne nadje, kada ukucam rucno Ip adresu racunara, takodje nista.

Jedno pitanje. Jel ima neka aplikacija preko koje mogu da pristupim lokalnoj mrezi? Mislim, banalno pitanje, ali probao sam jedno 10, ali ni jedna ne radi. Delim nekoliko hard diskova u lokalnoj mrezi, kojima bez problema pristupaju svi uredjaji u kuci, Ipadovi, laptopovi, TV-i, ali moj Nexus 5 ne vidi nista od toga. Kada idem na scan nista ne nadje, kada ukucam rucno Ip adresu racunara, takodje nista.
Pored već pomenutog solida nije loš ni ova file manager:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nije izgleda do aplikacije. Svaka aplikacija ima isti poblem, skenira ali ne moze da nadje nista. Cak ni rucno kada ukucam parametre. Ali zato svi ostali uredjaji u kuci pristupaju tim folderima bez problema.

Kako da sakrijem Cerberus da se ne vidi u app drawer-u?

Siguran sam da je pre bilo neko dugme al I sada ne mogu da nađem. Promenio telefon i sad toga nema.
A na drugom ne znam kako da uključim Cerberus jer sam ga tamo sakrio, pa se vidi u aplikacijama ali odatle ne mogu da ga pokrenem (nešto neće da radi, nema tog telefona ni u spisku na sajtu, pa da i to sredim).

Pozovi iz dialera broj 23723787 i pokrenuće se Cerberus.
Sakrivanje zavisi od toga koji launcher koristiš?
Evo kako je kod Nova launcher-a
691ec090420ab830e764d2ee66436028.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Verovatno koristi stock launcher, pa mu treba opcija koja se bira iz same aplikacije.

Pojavila mi se danas opcija u G Photos za Google lens..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Има ли нека апликација за прављење screenshot-a као што је код самсунга, оно да се прави издужени screenshot, тј од више снимака да буде један? Надам се да сте разумели шта питам :)

Да ли Google photos има неограничен простор? Да ли слике које нису сликане телефоном, које су на компу могу да држим на Photos? Имам неких 80 GB слика сликаних фотоапаратом.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Ima ako izabereš komprimovanje slika, koje se pokazalo kao potpuno lossless.

mozes sve da okacis u photos, ako je visok kvalitet (skoro pa kao original) onda je neogranicen prostor. ako bas hoces oroginalan kvalitet onda imas ogranicen broj gb. kod mene je 17gb, ne znam da li je isto kod svih.
d1c93ec9d32ce10c79c51af828298aa6.jpg

Sent from Galaxy S8

Flicker daje 1000gb prostora i ne kompresuje slike, tako da imaš i taj izbor.

Nazad
Vrh Dno