Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

1. Adaway
2. Better Battery Stats
3. Link2SD
4. SDmaid
5. Greenify
6. ROM Toolbox pro

Prve dve su bitne ove druge nisu neophodne :)

Sent from my NOTE 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
kako nema, par postova iznad napisano da google maps rade posao?
Za pocetak procitaj svoje pitanje i moj odgovor.
Djabe ti to skines kada istice, ima rok ta skinuta mapa, kod Here skines lepo mapu i nema rok [emoji56]

I lepo ko covec imas browser za mape koje oces da skines.

8a109ce693cd0275584bdc5165ffc768.jpg

Gmaps bi mogle imati jasno definisanu opciju za skidanje mapa, al ocigledno im to sada nije vazno.

Poslednja izmena od urednika:
Da može i on, mada ko ima rut ima i TWRP rikaveri ...

Tasker, FasterGPS, Servicely, Flashify, QuickBoot, Viper, Xposed ...

Dumpster I DiskDigger za povratak fajlova ...

Root Call Blocker Pro ...

Poslednja izmena:
1. Adaway
2. Link2SD
3. SDmaid
4. Greenify
5. ROM Toolbox pro

Prva je bitna ove druge nisu neophodne :)

Hvala puno na listi, imam Adaway, mada i dalje nisam siguran na sta utice, da li kao blokator reklama u browseru ili reklama u aplikacijama, ili mozda oba?
Link2SD nema neke svrhe za android 6, posto ima opcija da se koristi kartica kao interna mem, ili ima?...SDmaid cu da skinem :) Greenify mi kaze da nema potrebe za hibernacijom ni jedne apl, da li postoji jos nesto za sta moze da se koristi? A ROM toolbox cu da pogledam. Hvala jos jednom :)

@dejan87dex
GoogleMaps nema rok za brisanje, jer tako deluje kada se pročita tvoj post..već, ukoliko ne azuriras mapu u toku od 20tak dana, brise se.

Za pocetak procitaj svoje pitanje i moj odgovor.
Djabe ti to skines kada istice, ima rok ta skinuta mapa, kod Here skines lepo mapu i nema rok [emoji56]
Došlo je do nesporazuma a i ti ne čitaš baš pažljivo jerbo sam napisao da je download Here proradio,
skinuo sam mape koje su mi trebale, sve ok.

Hvala puno na listi, imam Adaway, mada i dalje nisam siguran na sta utice, da li kao blokator reklama u browseru ili reklama u aplikacijama, ili mozda oba?
Link2SD nema neke svrhe za android 6, posto ima opcija da se koristi kartica kao interna mem, ili ima?...SDmaid cu da skinem :) Greenify mi kaze da nema potrebe za hibernacijom ni jedne apl, da li postoji jos nesto za sta moze da se koristi? A ROM toolbox cu da pogledam. Hvala jos jednom :)
Link2SD ima još dosta opcija osim te, npr quick boot ...
Snimi gore BBS i temu na forumu ;)
AdAway instaliraj, apdejtuj i uživaj ...

Poslednja izmena:
Koja beše app za galeriju i koja verzija, nešto ste pisali da novije ne valjaju? Ova google na nexus je... :smash:

Da, zaboravih njega, ali šta će ti pored AdAway-a ?
Ako je zbog piratskih aplikacija - nema potrebe, ima ih na kilo po internetu :D

Poslednja izmena:
Da, zaboravih njega, ali šta će ti pored AdAway-a ?

Ja bih tebe pitao šta će ti AdAway pored LP-a? :D (i iz njega imaš mogućnost blokiranja reklama)
Meni je LP kao Control Panel, iz njega smrzavam / brišem aplikacije (kao i sistemske), menjam podešavanja / lokaciju... Ja ga vidim kao krucijalni program za preuzimanje kontrole nad OS-om, bez njega bih bio samo "korisnik" Guglovog Androida, sa njim imam utisak da ja upravljam dobrim delom OS-a. :p

EDIT: a Tasker je tu za sve napredne mogućnosti i "kastomizaciju" (ponašanja) OS-a (profila kako je to nekada nazivano dok je Symbian bio aktuelan)...

Poslednja izmena:
Reklame u browser- ima ? :)
AdAway je tata :D

LP naravno tata, nego me smara što mu treba xposed, a nema xposed-a još na 7.0..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Devojci sam instalirao AdClear, imaš ga na XDA.

Adguard takođe radi posao

Ja bih tebe pitao šta će ti AdAway pored LP-a? :D (i iz njega imaš mogućnost blokiranja reklama)
Meni je LP kao Control Panel, iz njega smrzavam / brišem aplikacije (kao i sistemske), menjam podešavanja / lokaciju... Ja ga vidim kao krucijalni program za preuzimanje kontrole nad OS-om, bez njega bih bio samo "korisnik" Guglovog Androida, sa njim imam utisak da ja upravljam dobrim delom OS-a. [emoji14]

.
A ko preuzima kontrolu, korisnik ili pisac app[emoji6]

Sent from my x600

Adguard takođe radi posao

Adguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps.

Neka aplikacija mi povremeno ukljucuje ekran, kako da vidim koja je? Wakelock detector nema opciju takvog pracenja.

Da li je ovo ok, ili nesto ne valja?
5e571fafc3cdad94919e878228f97c7d.jpg

Jel ovo ok praznjenje?
Malo mi nista nije jasno ovde.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno