Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
Ako moze preporuka za top 5, ili barem top 3 aplikacija za rutovan tel.... 
Za pocetak procitaj svoje pitanje i moj odgovor.kako nema, par postova iznad napisano da google maps rade posao?
Ja bih obavezno uvrstio Titanium Backup.1. Adaway
2. Link2SD
3. SDmaid
4. Greenify
5. ROM Toolbox pro
Prva je bitna ove druge nisu neophodne
Sent from my NOTE 4 using Tapatalk
Hvala puno na listi, imam Adaway, mada i dalje nisam siguran na sta utice, da li kao blokator reklama u browseru ili reklama u aplikacijama, ili mozda oba?1. Adaway
2. Link2SD
3. SDmaid
4. Greenify
5. ROM Toolbox pro
Prva je bitna ove druge nisu neophodne
Sent from my NOTE 4 using Tapatalk
Došlo je do nesporazuma a i ti ne čitaš baš pažljivo jerbo sam napisao da je download Here proradio,Za pocetak procitaj svoje pitanje i moj odgovor.
Djabe ti to skines kada istice, ima rok ta skinuta mapa, kod Here skines lepo mapu i nema rok [emoji56]
Link2SD ima još dosta opcija osim te, npr quick boot ...Hvala puno na listi, imam Adaway, mada i dalje nisam siguran na sta utice, da li kao blokator reklama u browseru ili reklama u aplikacijama, ili mozda oba?
Link2SD nema neke svrhe za android 6, posto ima opcija da se koristi kartica kao interna mem, ili ima?...SDmaid cu da skinemGreenify mi kaze da nema potrebe za hibernacijom ni jedne apl, da li postoji jos nesto za sta moze da se koristi? A ROM toolbox cu da pogledam. Hvala jos jednom
![]()
Ja sam pitao koja galerija i evo odgovora, ali nisam stigao da probam nijednuKoja beše app za galeriju i koja verzija, nešto ste pisali da novije ne valjaju? Ova google na nexus je... :smash:
Samo photos ima, moras skinuti quicpic ili leafpic (moje preporuke)
Ako moze preporuka za top 5, ili barem top 3 aplikacija za rutovan tel....![]()
Quickpic 4.5.2 signed.
Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
Da, zaboravih njega, ali šta će ti pored AdAway-a ?
Za nerutovane (ali i rutovane, što da ne) postoji i uBlock Origin, koji posao radi podjednako dobro kao i na PCu.Reklame u browser- ima ?![]()
Za nerutovane (ali i rutovane, što da ne) postoji i uBlock Origin, koji posao radi podjednako dobro kao i na PCu.
Ovo zadnji update septembar 2015.Koji je najbolji za nerutovane da blokira reklame i van brauzera?
Ja sam instalirao Web Guard i cini se ok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisoft.webguard
A ko preuzima kontrolu, korisnik ili pisac app[emoji6]Ja bih tebe pitao šta će ti AdAway pored LP-a?(i iz njega imaš mogućnost blokiranja reklama)
Meni je LP kao Control Panel, iz njega smrzavam / brišem aplikacije (kao i sistemske), menjam podešavanja / lokaciju... Ja ga vidim kao krucijalni program za preuzimanje kontrole nad OS-om, bez njega bih bio samo "korisnik" Guglovog Androida, sa njim imam utisak da ja upravljam dobrim delom OS-a. [emoji14]
.
Adguard takođe radi posao
Devojci sam instalirao AdClear, imaš ga na XDA.
To nije ovo što sam preporučioAdguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari