Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A moze i preko google now [emoji41]

4a1e7d5126e86258b13c63faefcb2a3d.jpg

88ea88f5d6494dd5bb0f95251c382222.jpg

Nije loša. Kopija Google tastature, ali sa dodatnim podešavanjima koja Googlu nedostaju.

Jedino što još nema srpsku latinicu, pa ne prelazim dok to ne uvedu.

Upravo to, za raliku od Google keyboard, dobiješ paletu boja za različite aplikacije + pismo srpskom ćirilicom.
Sve ostale, Advanced opcije se dokupljuju..tako da..ko voli Ćirilicu + paletu boja .
Google keyboard ,za sada,najbolja.

pravio sam par identičnih vidžgeta u kwgt i zooperu sa relativno složenom strukturom, sa gomilom varijabli koje dobijaju od taskera i koje se često osvežavaju.
čisto ako nekog zanima, potrošnja baterije je daleko, daleko manja na v. napravljenim kwgt-om!
zooper je malo zgodniji za korišćenje iako je to verovatno samo stvar navike i u nekim sitnicama je ispeglaniji.

Znači veća potrošnja je na zooperu?
Na koliko ti se osvežavaju podaci?
Baš sam danas razmišljao da napravim tako nešto. Vukao bi cpu temp iz taskera.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

pravio sam par identičnih vidžgeta u kwgt i zooperu sa relativno složenom strukturom, sa gomilom varijabli koje dobijaju od taskera i koje se često osvežavaju.
čisto ako nekog zanima, potrošnja baterije je daleko, daleko manja na v. napravljenim kwgt-om!
zooper je malo zgodniji za korišćenje iako je to verovatno samo stvar navike i u nekim sitnicama je ispeglaniji.

Ima ovde entuzijasta, mogao bi malo opširnije da opišeš to ili čak i otvoriš novu temu o tome! ;)

Jel ima neko da mi preporuci neki dobar klavir? Aplikaciju, naravno, može i da se plaća.

Poslednja izmena:
Da li ima negde da se skine neka starija verzija benchmark Android aplikacije? Ova trenutna verzija 3.1.3 ne dozvoljava mi da udjem u sekciju testovi.

Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока

Da li ima negde da se skine neka starija verzija benchmark Android aplikacije? Ova trenutna verzija 3.1.3 ne dozvoljava mi da udjem u sekciju testovi.

Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Mislim da je poslednja 3.1.4.
Pogledaj na apkpure.

[URL="http://goo.gl/Tc1eaV"][IMG]http://imgs.xda-labs.com/0621sigs/small_wrap/beta_tester.png[/IMG][/URL]

Kada mi stigne neki klip na WhatsApp i kliknem on mi ga ne otvara u mx player-u već poweramp-u. Nije podešeno ništa da otvara poweramp po default-u. Neki predlog?
Meizu mx5, flyme 5.1.3.0 G u ptanju

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Znači veća potrošnja je na zooperu?
Na koliko ti se osvežavaju podaci?
Baš sam danas razmišljao da napravim tako nešto. Vukao bi cpu temp iz taskera.

network data na 30min (rss i sl), ovo ostalo što vuče iz sistema je konstantno (bat, wifi, mem i sl)
ne moraš iz taskera vući temp, imaš to i u ova dva kao podatak
što se tiče varijabli koje vuku iz taskera i zooper i kwgt ih konstantno osmatraju i kako se promene, tako ih registruju
Ima ovde entuzijasta, mogao bi malo opširnije da opišeš to ili čak i otvoriš novu temu o tome! ;)

da li bi moderatori mogli da promene naziv teme u "tasker, zooper i kwgt", pošto su teme povezane i isprepletane, a i ne postoji neko ogromno interesovanje za pisanje u njima da bi bilo smisleno da budu ponaosob?

Nema na zooperu cpu temp.
Or am I missing something?

Očisti/resetuj defaultse za poweramp, a podesi mx player kao default player za video (.mp4 je video iz whatsapp-a?).
Nema nikakvih defaults-a, kad puštam iz Solid Explorer-a lepo otvori u Mx-u a ako iz WhatsApp-a ili QuickPick-a onda u Poweramp-u.

Ma znam gde je to u podešavanjima, ali stoji izbledelo (ne može da se očisti). U Solid-u sam to odradio i bez problema pusta u Mx-u ali neće direktno iz WhatsApp-a ili QuickPick-a...

To su frekvencije, mislio sam na temperaturu procesora :)

Ma znam gde je to u podešavanjima, ali stoji izbledelo (ne može da se očisti). U Solid-u sam to odradio i bez problema pusta u Mx-u ali neće direktno iz WhatsApp-a ili QuickPick-a...

Meni se to isto počelo dešavati, pa sam okrivio devojku da mi je pokvarila nešto[emoji4]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Meni se to isto počelo dešavati, pa sam okrivio devojku da mi je pokvarila nešto[emoji4]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Moram naći devojku... [emoji23]

Vrh Dno