Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Skinuo, probao i ostala je sad na desktop, fino i jednostavno sve, super je, hvala za app :)

Gesendet von meinem GEM-701L

To je MIUI aplikacija.
Na MIUI8 dobija podatke sa AccuWeather, nema menjanja servera.

Ma znam gde je to u podešavanjima, ali stoji izbledelo (ne može da se očisti). U Solid-u sam to odradio i bez problema pusta u Mx-u ali neće direktno iz WhatsApp-a ili QuickPick-a...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Probaj sa Better open with... Prokleti flyme.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja aplikacija za muziku najbolja? Imam trenutno PowerAMP. Jel ima neka fora za pravljenje plejliste automatski, po folderima, zanru ili tako?

Ja koristim AIMP, vrlo lako se kreiraju liste (naravno ne automatski), a za sortiranje po zanru moras imati prethodno sredjene mp3 tagove. To vazi za svaku aplikaciju.

Koja aplikacija za muziku najbolja? Imam trenutno PowerAMP. Jel ima neka fora za pravljenje plejliste automatski, po folderima, zanru ili tako?
Najbolja je ta koju imaš.

Inače imaš sve da namestiš:

uploadfromtaptalk1470669717452.jpg

M2 Note

Za mene je phonograph najbolji, lepo izgleda, ima manje vise sve potrebne i nepotrebne opcije. Plus je besplatan
PowerAMP nikada nisam mogao da koristim jer mi je njegov UI konfuzan i nepraktican.

Poslednja izmena:
ja skinuo Pulsar i baš mi je po meri, ima sve što mi treba i lepo izgleda

I ja koristim Phonograph, vrhunski player I izgleda fantastično.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za mene je phonograph najbolji, lepo izgleda, ima manje vise sve potrebne i nepotrebne opcije. Plus je besplatan
PowerAMP nikada nisam mogao da koristim jer mi je njegov UI konfuzan i nepraktican.
Ni meni se ne svidja Power AMP UI.

PlayerPro sa DSP packom i npr ovim skinom mi je mnogo bolji
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro.skins.kk

Onkyo ima odlicno odradjen eq i najcistiji zvuk ali je UI..diskutabilan :d

Na kraju i xperia music tj ex walkman je sasvim solidan plejer ali realno za vecinu korisnika Power AMP i Player PRO/DSP pack su najbolja opcija.

Sent from my D6503

PlayerPro nikad nije na akciji (barem ja nikad nisam video), a i ne vredi 5$. PowerAMP ima sve to, a skinova ima hvala bogu isto. Meni je lepsi PAMP. Nekad se i dele kodovi, pa moze i za dzabe da se uzme.

Onkyo je ostao u eri dzindzerbreda :D

A gde se dele kodovi za poweramp, tj gde može da se dobije kod? Ja sam dobio promo kod za mplay player pro, nije loš, ali je koristim Sony fabrički plejer i vlc.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Power AMP na prvom mestu zbog IRS Impulse Response Sample, ne znam podržava li PlayerPro?

Poslednja izmena:
Kome treba da se zeza sa impulsima. To jedino, eventualno, da si sam sebe ili nešto drugo, snimao, pa proveravaš ambijent ili ga budžiš. Normalnu muziku ćeš, svakako, konzumirati u obliku kako je mixana, nećeš valjda na već postojeći mix i dinamiku praviti karikaturu od muzike koju preferiraš. Mislim da ta IR opcija nema smisao, osim za igru i xperimentisanje.

Sent From my RedmiNote3Pro

Ima smisla. Ja sam lepo uzeo ploču pustio, pustio preko telefona istu stvar ripovanu s te ploče i uporedio. Nije to to. Pa sam lepo doterao v4a da mi preko slušalica zvuci kao i kad pustim preko opreme.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Dajte mi preporuku za dobru aplikaciju za pracenje sporta? Americke nisu lose, ali guraju u prvi plan NBA, NFL, MLB, meni treba nesto pre svega za fudbal i tenis. I da ne bude domaca, naravno. Eurosport forsira engleske sportiste, trebalo bi mi nesto univerzalnije.

Poslednja izmena:
Sofa najbolja, samo reklame ukloni ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

+1

Hm, vec je imam, ali sam je koristio samo za pracenje rezultata. Probacu, hvala.

Jos jedan + za Sofu.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Vrh Dno