Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

iSMS je meni pravio probleme na E72. Nekad se startuje, nekad neće, onda telefon prestane da zvoni, više se i ne sećam...pisao sam o tome...ja mislio da je telefon prolupao. Odradio sam hard reset, sve OK, stavim iSMS, problemi. Hard reset i od tada NE koristim iSMS.

Moja devojka je na E71 jedno vreme koristila iSMS i odustala, ali kod nje radi bez problema.

iSms kod mene radi korektno, nemam neke konkretne zamerke sem eto što kad gasim ili resetujem fon on zaboravi sve poruke i sve iz početka. A symbian ko symbian zna da zatupi i da traži restart, mada, da ne grešim dušu, moja E71 dosta stabilno radi i nisam skoro vadio bateriju...Dopada mi se i ThreadSMS, free iSms je po meni malo lepše urađen ali ThreadSMS je ipak bolji jer odmah nakon instalacije je prepoznao sam sve poruke iz telefonoa što nije slučaj sa free iSMS tako da sam ja za sada prešo na ThreadSMS... Best full screen caller je isto ok aplikacija, ja sam tražio besplatnu ali nije problem pošto sam ipmartovao :) i pronašo odgovarajuću verziju, da ne kažem "nisam je platio" :) Hvala vam ljudi, bechmark forum se još jednom dokazao ..

iSMS ima opciju sinhronizacije. Jer sve poruke stoje u bazi koju koristi interni SMS client.

Mislim da sam probao i ThreadSMS, ali se više ne sećam šta je bio problem :d

kako i gde naći n-gage za n97 mini? kupio sam polovnu, a lik je izbrisao vrv, pošto nigde nema n-gage-a...

Jel postoji neka free aplikacija za starije Symbiane (S60v3) koja može da automatski preusmerava dolazne sms poruke na drugi broj?

WF via Tapatalk

N-gage више не постоји, тако да се обрише сам код системског update-а...

aa pa zato ja nemam n-gage.... a kako da igram n-gage igrice?

Па вероватно никако:)
Баци поглед на неки "народни" форум, па можда може нешто да се скине и инсталира мимо званичне процедуре:)

dajte neki sajt sa koga da skidam apps i games, ovaj ovi ubija koliko je glup.....

Da preporučim sjajan taskmanager/launcher, Baidu KTask. Ima smisla samo na telefonima koji nemaju vidžete, jer se launcher deo obesmišljava.

ljudi, kako da kupim/instaliram mcleaner na dve nokiee 6120c.... cert i key nisam dobio ima mesec dana, tako da sam tu opciju vec izbrisao :) Ako neko zna kako i sta bio biH mu zahvalan ;)

Tj, taj prog kao da vise nije u prodaji, gde god i kako god sam pokusao da ga kupim ... mosha.

Poslednja izmena:
Sa njihovog sajta ne radi kupovina cak ni preko paypall-a. (ostale opciju su takodje nedostupne).

Ovi sajtovi sa sertifikatima ... pa sve sam ih isporbao i na svim cekam cert i key vise od mesec dana ... tako da izgleda da je tu beznadezna situacija.

Koliko ja znam sertifikati više ne rade, tj. njihovo izdavanje.

Kako bre ne radi :p Probacu ja veceras na ovim sajtovima...nemoguce da ne radi vise izdavanje

Definitivno ne radi vise izdavanje sertifikata, procitao sam na par mesta, ni na opda sajtu ni na drugim kineskim sajtovima...ali mi nije jasno zasto?

U stvari ta aplikacija nema veze sa sms porukama već neka obaveštenja o nokiji itd.. Možda ja nisam pronašo "pravi" Nokijin conversation...
Pa nisam lud da ti preporucim blog :) Ali stvarno, sad sam i ja pokusao da je nadjem i nema na netu nista o njoj. Meni je dosla preinstalirana u Vortex romu.
Izgleda ovako:

scr000011.png

Potrebna pomoć!

Može li mi neko pomoći da downloadujem SKYPE za Samsung i7110 koji radi pod Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2???

Izgleda da sa skype sajta radi provera i instalacija samo za Nokia symbiane :( :( :(

Ko zna neka pomaže!

thx

Pa zar nemas ovi store na telefonu..imas tu skype

A ovo: or visit skype.com/m from your phone ?

Neogeo ako je problem u ovome onda na zalost ti nema pomoci..moraces da koristis 3rd party aplikacije za skype :(

it would seem to me that the better option would be to ask Samsung to include the VOIPaudio sever in the next firmware build then the likelyhood is that one of the current symbian builds would work on it.

Faenil,

Skype all samsung S60 FP5 phones do not contain a VOIP stack. You can read more about it on the samsung site here : http://forums.samsungi8910omnia.com...fications-hacks/10487-again-voip-stack-2.html

This position has been confimed by Samsung and so i dont know where your info about VAS 2.0 comes from.

Anyway that aside, in terms of your custom firmware, where you had added the voip stack into the firmware, i am sure skype would probably say that they couldnt submit for a model to be added to the signed list for the installer on the basis of a 3rd party firmware.

I hope this clarifies some of the points you have raised.

The situation as it is today is that Skype do not support the Omnia i8910 or indeed any other Samsung Phone.

http://forum.skype.com/index.php?showtopic=590091

Poslednja izmena:
Vrh Dno