Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kome god pokusam da posaljem poruku 🙁

Isto i preko wifi i 4g? Ne znam dalje sta bi moglo biti,sve si probao. Da nemas neki vpn,bloker,neki djavo ?

Da li zna neko gde da skinem aplikaciju Sa nama na putu ranije je bila mogucnost da se skine, a sada je nema u app store

Isto i preko wifi i 4g? Ne znam dalje sta bi moglo biti,sve si probao. Da nemas neki vpn,bloker,neki djavo ?
Ma jok. Sve je normalno funkcionisalo do sinoc. Od kako mi je zena poslala sliku cizmi koje ce da kupi, vise ne odlaze poruke 😀 Kakva koincidencija 😀 (mala sala ali ziva istina).

Jel zna neko da li postoji mogucnost da se exportuju 2FA kodovi iz Passwords app?
tipa, prelazim na drugu app pa da prebacim.. bez gasenja 2FA na svakoj platfomi posebno.

Moze ,naravno. Udji u aplikaciju, nadji tri tacke i kad ih pritisnes,izadje opcija exporta.

ima samo airdrop
Edit:
Sad vidim da imaju te tri tacke.. i kada pokusam to, trazi mi "Install another app to receive your data"
imam microsoft i google auth.. ne znam sta drugo moze da trazi

Poslednja izmena:
Na kojem si iOS-u?

Prilozi

• IMG_3223.png
    IMG_3223.png
    256.6 KB · Pregleda: 35
Posle toga otvara opciju da stikliras koje hoces password-e da exportujes.

Jeste, i onda izbaci poruku da treba druga aplikacija, a ne nudi google i ms auth

Pa spakuj ga u neki format pa ces importovati u koji hoces . Pa ni jedan ne daje direktno ,iz jedne aplikaciju u drugu.

Drustvo, trebam klincu neku opciju youtube da instaliram koja bi bila bez reklama, nesto kao vanced za android. Sta mi preporucujete za ios?

Drustvo, trebam klincu neku opciju youtube da instaliram koja bi bila bez reklama, nesto kao vanced za android. Sta mi preporucujete za ios?
Sad mi jedna druga aplikacija izbaci reklamu za ovu, ne znam kakva je, nije besplatna (ali ako vredi nije nešto visoka cena), a ima free trial 7 dana… pa se može probati.

Ja sam malcu instalirao youtube kids.😁

Инсталирај му Brave браузер и преко њега нема ЈТ реклама, може да слуша музику и кад је екран угашен…

Da li ima opcije da youtube prevodi snimke na srskom ? Sve zivo sam ukljucio ali i dalje titlovi na engleskom

Nisam to video, prevodioci bi izgubili posao.
Na Samsnug može ukratko da ti izvuče i sumira šta se dešava u video i zaključak, korisno da ne gubiš vreme.

Ma gledam neke ruske recenzije , ali nista ne razumem, pa rekoh mozda se neko susrretao sa tim

Idi na YouTube preko pretraživača, ne preko aplikacije.i imaćeš za ogroman broj klipova da uključiš prevod na srpski jezik.

Cao
Kako da budem nedostupna za sve koji me pozovu, osim za par ljudi za koje želim da sam dostupna.
Probala sam kroz fokus do not disturb Ali daje zauzeće. Ja želim da bude ono : mobilni pretplatnik nije dostupan.

Hvala

Baš da tako kaže, tačnije da si nedostupna za većinu i da to operator tako vidi, ne možeš da podesiš, bar koliko ja znam 😃

Probaj kroz fokus da namestiš DND, a kontaktima koje hoćeš da mogu da te dobiju staviš Ringtone bypass on

Mislim da to nece moci, jer poziv prodje kroz operatera i tek telefon odredjuje sta ce da uradi, onog trenutka kada prodje operatera vise nece dobiti poruku da nije dostupan korisnik, a ako ne prodje operatera nece ni dobiti signal telefon sta da uradi sa pozivom.
Tako da mislim da je nemoguce to.

Najbolje uzeti dve kartice i onda jednu isključiti. Doduše to je jedina opcija i ona koja je tražena.

Najbolje uzeti dve kartice i onda jednu isključiti. Doduše to je jedina opcija i ona koja je tražena.
Ili, preusmeriti pozive sa prve kartice (aktivne) na drugu karticu (neaktivnu) u slucaju zauzeca, a postaviti telefon da automatski odbija pozive koji nisu na listi (Do not disturb + allow from ...). Nisam probao, ali se secam da je drugar (davno, jos u vreme Nokia telefona) tako uradio sa svojim telefonom, kada pritisne NO (crveno) preusmeri poziv na svoj stari fixni koji je ugasen/ukinut broj i pozivalac je dobijao poruku - pozvani broj nije dodeljen pretplatniku...

Nazad
Vrh Dno