Ma jok. Sve je normalno funkcionisalo do sinoc. Od kako mi je zena poslala sliku cizmi koje ce da kupi, vise ne odlaze poruke 😀 Kakva koincidencija 😀 (mala sala ali ziva istina).Isto i preko wifi i 4g? Ne znam dalje sta bi moglo biti,sve si probao. Da nemas neki vpn,bloker,neki djavo ?
Nikako. Cekas novu aplikaciju tj Mol-ovu ali ko zna kad.Da li zna neko gde da skinem aplikaciju Sa nama na putu ranije je bila mogucnost da se skine, a sada je nema u app store
Sad mi jedna druga aplikacija izbaci reklamu za ovu, ne znam kakva je, nije besplatna (ali ako vredi nije nešto visoka cena), a ima free trial 7 dana… pa se može probati.Drustvo, trebam klincu neku opciju youtube da instaliram koja bi bila bez reklama, nesto kao vanced za android. Sta mi preporucujete za ios?
A nije bas toliko mali haha, 12g, al ja to ne koristim sem vanced na andr kao bas treba...Ja sam malcu instalirao youtube kids.😁
Drustvo, trebam klincu neku opciju youtube da instaliram koja bi bila bez reklama, nesto kao vanced za android. Sta mi preporucujete za ios?
Imaš aplikaciju PreTubDrustvo, trebam klincu neku opciju youtube da instaliram koja bi bila bez reklama, nesto kao vanced za android. Sta mi preporucujete za ios?
Ili, preusmeriti pozive sa prve kartice (aktivne) na drugu karticu (neaktivnu) u slucaju zauzeca, a postaviti telefon da automatski odbija pozive koji nisu na listi (Do not disturb + allow from ...). Nisam probao, ali se secam da je drugar (davno, jos u vreme Nokia telefona) tako uradio sa svojim telefonom, kada pritisne NO (crveno) preusmeri poziv na svoj stari fixni koji je ugasen/ukinut broj i pozivalac je dobijao poruku - pozvani broj nije dodeljen pretplatniku...Najbolje uzeti dve kartice i onda jednu isključiti. Doduše to je jedina opcija i ona koja je tražena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari