Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kao i sto nas “navikavaju” na sve.☹️

Ma kakvi, postoji mogućnost izbora.
Baš sam zavoleo Apple i iPhone. Uskoro uzimam AirPods 2 Pro i iPad 11 (A16) ali mi je nelogično da se ne pozabave iPhone tastaturom.

Ni ja nisam bio fan org tastature.. ali kako sam se oprostio od androida, sti'so zube 10-15 dana i navikao se.

ali mi je nelogično da se ne pozabave iPhone tastaturom.
Moje misljenje je da nikada nece uraditi tastaturu ala swift ili gboard.
Do sada su furali minimalizam, a te tastature sa pregrst opcija/precica jednostavno ne idu uz njihov interfejs.

Ni ja nisam bio fan org tastature.. ali kako sam se oprostio od androida, sti'so zube 10-15 dana i navikao se.

Moje misljenje je da nikada nece uraditi tastaturu ala swift ili gboard.
Do sada su furali minimalizam, a te tastature sa pregrst opcija/precica jednostavno ne idu uz njihov interfejs.
Pa nek onda daju opciju da ih sakriješ, kao što ostale tastature daju

Meni na ios 26 beti ni jednom nije iskočila apple tastatura umesto SwiftKey. Valjda su poradili na tome.

Meni na ios 26 beti ni jednom nije iskočila apple tastatura umesto SwiftKey. Valjda su poradili na tome.
Kod mene se javlja probem na ios 26 u kombinaciji SwiftKey + Viber.
Kad otvorim poruku prvo bude crn ekran pa moram da izađem iz chata i ponovo otvorim.
Kad je aktivna apple tastatura to se ne dešava

Jeste probali da u General - Keyboard - Keyboards izbrisete default (English ili koja god vam je) tastaturu i ostavili samo Swiftkey?
Verujem da ce i dalje poneeeeekad da se desi, al ono, ne tako ucestalo, tj. dosta retko.

Evo za mesec dana 3 godine kako nosim 13 mini, taj problem sam imao sa svakom verzijom iOSa.
Ne pojavljuje se cesto stock Appleova tastatura, ali se ipak pojavi ponekad. :D
U 99% slucajeva resavam problem stvarno brzo, tako sto sklonim tastaturu i ponovo idem na text polje i pojavi se Swiftkey.

Al ono, da je smesno sto uopste postoji takav problem, smesno je.

Naravno da je smešno.
Umesto da su zadovoljni što smo prešli kod njih Apple nas "mami" njihovom katastrofa tastaturom i 'ladno tako rade kontra efekat. 😁
Da, navikao bih se na njihovu tastaturu ali da li bih kuckao brzo kao na Swiftkey i gBoard?
Ne, ni blizu.
P.S. na mom sekundarnom švalerskom telefonu S24+ koristim gBoard. 😆

Ja koristim Gboard i nema problema sa njom nikakvih. IOS tastatura iskace svaki put bez greske kad upisujem lozinke ili brojeve kartice.

Ja koristim Gboard i nema problema sa njom nikakvih. IOS tastatura iskace svaki put bez greske kad upisujem lozinke ili brojeve kartice.
To će tako i uvek da bude, jer je apple zbog sigurnosti ostavio da samo njihova fabrička tastatura može da kuca šifre i slično

Nazad
Vrh Dno