Moje misljenje je da nikada nece uraditi tastaturu ala swift ili gboard.ali mi je nelogično da se ne pozabave iPhone tastaturom.
Pa nek onda daju opciju da ih sakriješ, kao što ostale tastature dajuNi ja nisam bio fan org tastature.. ali kako sam se oprostio od androida, sti'so zube 10-15 dana i navikao se.
Moje misljenje je da nikada nece uraditi tastaturu ala swift ili gboard.
Do sada su furali minimalizam, a te tastature sa pregrst opcija/precica jednostavno ne idu uz njihov interfejs.
Kod mene se javlja probem na ios 26 u kombinaciji SwiftKey + Viber.Meni na ios 26 beti ni jednom nije iskočila apple tastatura umesto SwiftKey. Valjda su poradili na tome.
Pa ima opcija.. android 🤣Pa nek onda daju opciju da ih sakriješ, kao što ostale tastature daju
To će tako i uvek da bude, jer je apple zbog sigurnosti ostavio da samo njihova fabrička tastatura može da kuca šifre i sličnoJa koristim Gboard i nema problema sa njom nikakvih. IOS tastatura iskace svaki put bez greske kad upisujem lozinke ili brojeve kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari